Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Η συμμορια με τα Kalashnikov

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή Η συμμορια με τα Kalashnikov

Νομιζω πως αξιζει ενα ξεχωριστο θεμα για αυτους.

Ξεκινησαν να μπουκαρουν σε αδεια σπιτια στην αρχη, υστερα σε σπιτια με κοσμο, καποια στιγμη εξαφανιστηκαν γιατι οπως ακουστηκε η Ελ.Ας ηταν κοντα στη συλληψη τους, ξαναγυρισαν με μπουκες, ομηριες οικογενειακων μελων και βολτα στα ΑΤΜ για να τραβανε λεφτα, και τελος το πιο χυδαιο τους χτυπημα.. ληστεια μετα βιασμου!

Προσοχη σε ολους. Κανενα παραθυρο ανοιχτο και ας ειστε στον 5ο οροφο. Οι τυποι εχουν ξεφυγει εντελως.. απο μπουκες σε ΑΔΕΙΑ σπιτια κατεληξαν να μπαινουν, να βιαζουν, να προκαλουν σωματικα και κυριως ψυχολογικα τραυματα σε ζευγαρι και παιδια. Ειναι τρομερη η αλλαγη δρασης τους και η αυτοπεποιθηση που εχουν.

2. The Following 9 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

120ie87 (29-09-11), BILL007 (28-09-11), bmwcompactjohn (11-10-11), konstantinaM3 (11-10-11), Nick bmwlover (29-09-11), Ptboul (29-09-11), S8N (29-09-11), Vasilis (10-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Φανη μετα το συμβαν με τους περιεργους τυπους που θελουν να ¨¨Αγορασουν ¨¨ το αυτοκινητο σου ,,,πας τοιχο τοιχο ε?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη μετα το συμβαν με τους περιεργους τυπους που θελουν να ¨¨Αγορασουν ¨¨ το αυτοκινητο σου ,,,πας τοιχο τοιχο ε?
    Οχι καμια σχεση, οπως ειπα και τοτε με την ενοπλη ληστεια στο γραφειο μας, πριν μου συμβει δεν με ενοιαζε-δεν εδινα σημασια. Απο τοτε δινω σε καθετι που διαβαζω/ακουω και αφορα την εγκληματικοτητα.

Το θεμα το βαλα για να σχολιασουμε το ποσο ευκολα φυγαν απο το ενα ακρο και πηγαν στο αλλο. Το να μπεις σε αδειο σπιτι να κλεψεις απεχει παρασαγγας απο το να μπεις σε σπιτι με οικογενεια, να βιασεις τη μανα, να κλεψεις και να φυγεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

απεχει οσο η γη απο την σεληνη αλλα,,,,σε ενα κρατος ανυπαρκτο το παρακρατος βασιλευει φιλε!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι τρομερό. Δε παίζει να υπάρχει σπίτι χωρίς συναγερμό ενεργοποιημένο και τη νύχτα με ραντάρ στις πόρτες και στα παράθυρα. Και φυσικά κάποιο άλλο μέσο αυτοάμυνας σε stand by.....i.e. pepper spray / taser gun.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Those who live by the sword get shot by those who don't.

Ο νοών νοείτω.

8. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

halkida116mpack (29-09-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

απεχει οσο η γη απο την σεληνη αλλα,,,,σε ενα κρατος ανυπαρκτο το παρακρατος βασιλευει φιλε!!
    Πετρο εχουν αρρωστησει ολοι.. μηπως διαβασες για το βιασμο ηλικιωμενου ζευγους στη Κορινθο?
    Αντε τη γρια το "καταλαβαινω" (μου φαινεται πιο νορμαλ, δεν το επικροτω προφανως) αλλα και τον γεροντα??..

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι τρομερό. Δε παίζει να υπάρχει σπίτι χωρίς συναγερμό ενεργοποιημένο και τη νύχτα με ραντάρ στις πόρτες και στα παράθυρα. Και φυσικά κάποιο άλλο μέσο αυτοάμυνας σε stand by.....i.e. pepper spray / taser gun.
    εγω εδω που ειμαι κοιμαμε ακομα με ανοιχτα παραθυρα ,,,εχω λυκοσκυλο απεναντι μου πτι μπουλ τα οποια κανουν σαν σειρηνες αμα πλησιασει το οτιδηποτε ,,,ακομα νιωθω πολυ ασφαλης

11. The Following User Says Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

A8hnaios (29-09-11)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια το διαβασα σημερα και τρελαθηκα, προσπαθησα να ερθω στην θεση των θυματων και φρικαρα!!!

Οσο και αν ειναι ακραιο αυτο που θα πω, αν καταφερει η αστυνομια και τους εντοπισει, ας μην τους συλλαβουν, ας τους αδειασουν επανω τους καμια 10ρια γεμιστηρες μπας και παραδειγματιστουν τιποτα αλλα κατακαθια!!!

Ελεος, μας πηραν χαμπαρι οτι εδω μπορουν να κανουν οτι θελουν και ξεσαλωσαν.

Τι να πω.. κουραγιο στην κοπελια που εζησε αυτη την φρικη, και στην οικογενεια της.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

13. The Following 4 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

nikos1400 (16-10-11), Ptboul (29-09-11), S8N (29-09-11), z3 2.2 (11-10-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω εδω που ειμαι κοιμαμε ακομα με ανοιχτα παραθυρα ,,,εχω λυκοσκυλο απεναντι μου πτι μπουλ τα οποια κανουν σαν σειρηνες αμα πλησιασει το οτιδηποτε ,,,ακομα νιωθω πολυ ασφαλης
    Σιγά μην έχεις κ πτι - μπερ

Εξαιρετικός συνδυασμός ευφυΐας και δύναμης αλλά ένα στουπί από περίοδο σκύλας είναι και αφοπλίστηκαν.

Άμα σε βάλουν στο μάτι (γενικά μιλώντας) νομίζω δύσκολα σώζεται η κατάσταση.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

gnx (29-09-11), z3 2.2 (11-10-11)

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP