Οπως ξερουν αρκετα παιδια απο το φορουμ ειμαι ατομο με αναπηρια [παραπληγια απο ατυχημα με μηχανη] και ειμαι καθηλωμενος εδω και 7χρονια σε αναπηρικο αμαξιδιο. Κατι που αγαπουσα παρα πολυ ηταν η ποδηλασια , καθως εκανα αγωνιστικη ποδηλασια πριν 15 χρονια, και ειναι απο τα πραγματα που μου εχουν λειψει περισσοτερο ..... ! Ειρθε ο καιρος ομως και καταφερα επιτελους και πηρα ενα αγωνιστικο χειρηλατο και ειμαι πολυ χαρουμενος ! Τα χειρηλατα ειναι κατι αντιστοιχο του ποδηλατου αλλα με κινηση απο τα χερια . Στο εξωτερικο η χειρηλασια ειναι πολυ διαδεδομενη, ειναι ολυμπιακο αθλημα και οργανωνονται μεγαλοι αγωνες οπως γυρος Ιταλιας κλπ. Τα χειρηλατα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο την υψηλη τεχνολογια των αγωνιστικων ποδηλατων με μονη διαφορα το αρκετα υψηλοτερο κοστος λογω εξειδικευμενου προιοντος και μικροτερου αγοραστικου κοινου. Ξεκινανε απο 2500 ευρω και τα κορυφαια φτανουν τα 15000 ευρω ...Το δικο μου ειναι μετριο χειρηλατο με καποια upgrades και κοστισε 4500 ευρω. Το μονο κακο ειναι μια τενοντιτιδα δικεφαλου που με ταλαιπωρει στο αριστερο χερι και ελπιζω να γινει καλα συντομα ωστε να χαρω το καινουργιο μου αποκτημα .... ! Παραθετω καποιες φωτογραφιες απο το δικο μου και απο αλλα αγωνιστικα χειρηλατα ....![]()