Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: Autocar: Ferrari 599 GTO vs Lamborghini LP700-4

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Autocar: Ferrari 599 GTO vs Lamborghini LP700-4

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (22-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πω πω να ανοιγεις την Γκαραζοπορτα και να βλεπεις ενα τετοιο θηριο να κοιμαται μεσα.......να μπαινεις σιγα σιγα με τις καλτσες.....και να καθεσαι σε μια γωνια να το χαζευεις.........μετα να το ξυπνας, (κατα της 02.00, αλλη ωρα θα σε φανε λαχανο) και να το ξεσκιζεις στην εθνικη στον Αγιο και μετα αντε παλι μεσα......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τι να πεις για τετοια αυτοκινητα...

Η GTO ειναι ισως το μοναδικο supercar που κινειται στην "αγωνιστικη αλητεια" στην οποια κυριαρχει πολλα χρονια η porsche με το GT3.

Ωραιο συγκριτικο, εκτος κλιματος εποχης, αλλα εχουμε να ελπιζουμε σε κατι!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    .......να μπαινεις σιγα σιγα με τις καλτσες.....

6. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gnx (22-09-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

οσο χαιρομαι για αυτα τα divine συγκριτικα του monsta..τοσο λυπαμαι οταν γνωριζω οτι δεν μπορω να ευχαριστηθω ενα τετοιο αμαξι (ακομα και αν ειχα την δυνατοτητα να το αγορασω!)..και θα μου απαντησετε ευλογα, γιατι δεν μπορεις να ευχαριστηθεις ενα τετοιο αμαξι???πραγματικα πιστευει κανεις, χωρις αγωνιστικη εμπειρια, οτι μπορει να τα παει πανω απο το 60% (ισως να λεω και πολυ) των δυνατοτητων τους..ενα τοσο δυνατο αλλα και ζορικο αμαξι????γιατι νομιζετε τα παιρνουν οι πλουσιοι και τα στουκαρουν και εχει γεμισει το you tube στουκες????τα μεταξωτα βρακια, θελουν και επιδεξιους κωλους...λενε στο χωριο μου!και καποια πραγματα κερδιζονται..δεν αγοραζονται!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσο χαιρομαι για αυτα τα divine συγκριτικα του monsta..τοσο λυπαμαι οταν γνωριζω οτι δεν μπορω να ευχαριστηθω ενα τετοιο αμαξι (ακομα και αν ειχα την δυνατοτητα να το αγορασω!)..και θα μου απαντησετε ευλογα, γιατι δεν μπορεις να ευχαριστηθεις ενα τετοιο αμαξι???πραγματικα πιστευει κανεις, χωρις αγωνιστικη εμπειρια, οτι μπορει να τα παει πανω απο το 60% (ισως να λεω και πολυ) των δυνατοτητων τους..ενα τοσο δυνατο αλλα και ζορικο αμαξι????γιατι νομιζετε τα παιρνουν οι πλουσιοι και τα στουκαρουν και εχει γεμισει το you tube στουκες????τα μεταξωτα βρακια, θελουν και επιδεξιους κωλους...λενε στο χωριο μου!και καποια πραγματα κερδιζονται..δεν αγοραζονται!!!
    Μακαρι να μπορουσα να το παρω και ας μην το παω στο 60%....ετσι κι αλλιως οταν θα το παω οσο μπορω θα μου εχει φυγει ''χλωμο'' σκατο απο τον φοβο μου....αλλα θα το χαιρομαι μεχρι τρελας.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ποσο δικιο εχεις...

Προσωπικη μου αποψη, ειναι πως το πιο ολοκληρωμενο/γρηγορο αυτοκινητο που αξιζει καποιος να εχει ειναι το Μ3(46αρι). Σχετικα πρακτικο, φιλικο, πολυ γρηγορο, πισωκινητο... Κανει για δρομο, στροφιλικια, πιστα, δεν ειναι 15000κυβικα και γενικα πιστευω ειναι ενας συνδυασμος τελειος για το 95% των οδηγων που ευχαριστιουνται να μπαινουν στα αυτοκινητα τους και να οδηγουν. Ενας παρα πολυ καλος οδηγος μπορει σε πιστα ισως να παρει το 100%...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα αυτοκινητα αυτα απευθυνονται πλεον και σε αγοραστες χωρις ειδικες γνωσεις η ικανοτητες και σε αυτο βοηθαει το γεγονος οτι ειναι φορτωμενα με πολλα ηλεκτρονικα βοηθηματα που ουσιαστικα παιζουν το ρολο του διασωστη.
    Οι ανθρωποι που μπορουν να διαθεσουν αυτα τα ποσα για αγορα σουπερκαρ στις μερες μας ειναι πολλες χιλιαδες και καμια εταιρεια δε θα ηθελε να τους χασει.
    Παροτι τερατα, ειναι πολυ φιλικα στο χρηστη, εχουν απιστευτα συστηματα ενεργητικης ασφαλειας και για οσους θελουν υπαρχουν και τα σχολεια οδηγησης των εταιρειων αυτων...ειναι μια τεραστια αγορα .
    Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι καθε νεο μοντελο ειναι sold out για 2-3 χρονια πριν καν παρουσιαστει στις εκθεσεις .
    Τωρα αν μιλαμε για αραβες που κανουν ντριφτ με 250χλμ και διαφορες τετοιες χαζομαρες οκ....ουτως η αλλως αυτοι ειναι πολλοι και αναλωσιμοι ...δικαιολογουν 10% απωλειες σε καθε βολτα .

11. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

BILL007 (22-09-11), ghost-rider (22-09-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

To lampo κυριαρχει κατα κρατος σ'αυτη την κατηγορια ειναι,,,,,αλλο αμαξι πρεπει να φερεις την FXX να το καθηλωση

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα αν μιλαμε για αραβες που κανουν ντριφτ με 250χλμ και διαφορες τετοιες χαζομαρες οκ....ουτως η αλλως αυτοι ειναι πολλοι και αναλωσιμοι ...δικαιολογουν 10% απωλειες σε καθε βολτα .
    Οι αραβες το μονο που οδηγουν ειναι καμηλες λεει μια παροιμια ,,,,,ο γυφτος ΟΣΑ λεφτα και ναχει δεν παυει ναναι γυφτος με ικανοτητα παντα γυφτου
    ΥΣ.
    το ντριφτ με 250χ.α.ω. σε,,,,,,πιο εργο πεζετε????? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ασε μη χασουμε και τη νοημοσηνη μας τελος παντων

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP