Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 116

Θέμα: MegaSquirt άγραφος εγκέφαλος!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα όσο πιο πλούσιος είσαι τόσο πιο χαμηλή θερμοκρασία έχεις στα καυσαέρια. Αυτό είναι νόμος . Όταν μία καύση γίνεται με περισεια αντιδρωντων, η θερμοκρασία των προϊόντων πέφτει λόγω του ότι μέρος της θερμότητας που παράγεται αποροφάται απο την περισεια.
    Σπυρο κι εμενα μου το'πε ο Κωστης και του'πα το εξης:Γιατι οταν εχουμε πλουσιο μειγμα τοτε μερικες φορες παρατηρειται το φαινομενο να ''ψηνονται'' οι βαλβιδες εξαγωγης?
    Συμφωνω μαζι σας οτι εχουμε πιο χαμηλη θερμοκρασια στα καυσαερια αλλα μηπως το περισσειο μειγμα ανφλεγεται μερικες φορες την ωρα που βγαινει απ'το μοτερ?
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Προεπιλογή

Μιχάλη και αν βγει απο τις βαλβίδες η περισεια βενζίνης δεν θα καεί γιατί δεν υπάρχει οξυγόνο. Για αυτό βλέπουμε τις φλόγες πίσω. Αυτό που λες μάλλον οφείλεται σε λανθασμένο αβανς.

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Stunt Mike (11-12-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιατί δεν βγάζεις τα μπουζι; Άμα στάζουν στην βενζίνη βραχυκυκλωσαν, βγαλτο κουμπωσε το στην μπουζοπιπα έξω απ´ τον κυλινδρο και δες πως λειτουργεί! Η πολυ βενζίνη δεν κάνει καλο θα πεταξεις πολλά πραγματα όπως καταλύτης κλπ αύριο θα γράψω απ´ το pc γιατί γράφω απο κινητό! Kloukaki θυμησου είμαστε μαζί σου!

5. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (13-12-11), kloukakis (13-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν βγάζεις τα μπουζι; Άμα στάζουν στην βενζίνη βραχυκυκλωσαν, βγαλτο κουμπωσε το στην μπουζοπιπα έξω απ΄ τον κυλινδρο και δες πως λειτουργεί! Η πολυ βενζίνη δεν κάνει καλο θα πεταξεις πολλά πραγματα όπως καταλύτης κλπ αύριο θα γράψω απ΄ το pc γιατί γράφω απο κινητό! Kloukaki θυμησου είμαστε μαζί σου!
    Thanks boy, αλλά μάλλον την βρήκα την άκρη. Είχα κάνει λαμακία και είχα αλλάξει παλιά κάποιες τιμές που δεν έπρεπε και δεν το θυμόμουν. Αποτέλεσμα ήταν να ζεσταίνεται η ηλεκτρονική που έφτιαξα και έτσι είχα τα misfires. Θα βάλω τις σωστές τιμές, ενώ την ηλεκτρονική την έφτιαξα πάλι απο την αρχή πιο καλά και της έβαλα και ένα ανεμιστηράκι. Απο μία πολύ μικρή λάθος αλλαγή, πήγα να τα ψήσω όλα! Έβαλα πάλι τον μαμα εγκέφαλο για να σιγουρευτώ ότι δεν έχει γίνει καμία ζημία στο σύστημα ανάφλεξης και σε λιγάκι θα βάλω πάλι τον άγραφο να τσεκάρω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Πιστεύω κατά 99% οτι μετά δεν θα έχω πρόβλημα.

7. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (13-12-11), Panos 316T (13-12-11)

Προεπιλογή

Κώστα βασικό είναι να πίνεις καφέ πριν κάνεις οτιδήποτε.

Rides
    1

Προεπιλογή

και μετά τις μπύρες...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    και μετά τις μπύρες...
    Μα γι αυτό την πατάω.... Πίνω πρώτα καφέ για να στανιάρω και μετά το ρίχνω στις μπύρες για να χαλαρώσω.

11. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

Panos 316T (20-12-11)

Προεπιλογή

Αχχαχαχα !!! Θα ανεβεις καθόλου Αθήνα τώρα στις γιορτές να δούμε το εργαλείο;

Προεπιλογή

Κώστα με δεδομένο ότι έχεις μαμά εκκεντρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανεβεις πάνω απο τις 6.800-7.000 σαλ.

14. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (22-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Και εγώ το ίδιο νομίζω, απλά ρωτάω, απο περιέργεια κυρίως, πόσο μπορεί να ανεβάσει το μοτερ χωρίς να χτυπήσει κάτι.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι τερματίζω πλεον τα μπεκ. Τα μαμά μπεκ είναι 234cc και απο κάτι χάρτες που εχω τα 231cc φτάνουν για μόλις 150 άλογα. Αν σκεφτείς οτι μαμά είμαι 143άλογα η BMW μάλλον έχει βάλει ψιλο-οριακά μπεκ στο is. Όπως και να χει όπου να ναι, μόλις δω οτι μπορώ να κυκλοφορώ άφοβα χωρίς προβλήματα, θα βάλω τα δεύτερα που έχω που είναι 371 και αρκούν για 240.

16. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (22-12-11)

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP