Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 103

Θέμα: ΑΠΟ 320 ΣΕ 335!!

Περιοχή
    κρητη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιαννη,παλια ειχα κανει μετατροπη απο 316 σε 328 E36.Εντελως φιλικα σε συμβουλευω να μην το κανεις γιατι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εγινε μια μετατροπη χωρις να ''σκονταψουν'' καπου... με αμεσο αντικτοιπο τη τσεπη σου και προπαντων στα νευρα σου...!!!Ασε που αξια μεταπολησης τα εκ'μετατροπης αυτοκινητα δεν εχουν...!!!!Επισης ενα 335 πωλειται πιο δυσκολα λογω κυβισμου σε σχεση με το διλιτρο δικο σου...οποτε μπορεις να αποκτησεις γνησιο 335 με μικρη διαφορα χρηματων!!!!!!!!Η επιλογη δικη σου...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη 75 post δεν προλαβα να τα διαβασω οποτε δεν γνωριζω τι εχει συζητηθει...
    Η γνωμη ταπεινη και ασημαντη (τεχνικα και μη) η δικη μου ειναι η εξης...
    Εχεις ενα παρα πολυ ωραιο αμαξι, με αξιοπρεπης επιδοσεις,μπορει να μην ειναι πυραυλος αλλα και εσυ δεν ζεις σε κανα πεδιο δοκιμων πυραυλων.
    Το να κανεις μια τετοια μετατροπη αν γινεται, θα μπεις σε μια διαδικασια απιστευτη να μετατραπει γενικως ολο το στησιμο του αυτοκινητου, να ξοδεψεις ενα σκασμο λεφτα,που συνεχεια κατι θα θελεις επιπλεον και κατι θα φτιαχνεις και κατι θα σου κανει lang και κατι στο προγραμμα και να το ενα και να το αλλο...
    Το αποτελεσμα να ζεις τη μερα της μαρμοτας και μονο λεφτα θα ξοδευεις με αποτελεσμα στο τελος το γενικο κοστολογιο, να φτασει οχι μονο την τιμη ενος 335 αλλα και ενος Μ3.
    Και επειδη ολα εχουν αρχη και τελος , ετσι και η σχεση του καθενα μας με καποιο αυτοκινητο, οταν θα ερθει η ωρα να αντικατασταθει ολα αυτα θα καταλαβεις οτι ειναι πεταμενα χρηματα και δεν υπαρχει περιπτωση να τα "αποσβυσεις" χαχαχα ποτε.
    Τοτε θα αρχισουν τα downgrade,ή η καταθεση πινακιδων.
    Αυτη ειναι η αποψη μου,εσυ βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος να την ασπαστεις...

3. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Z4 DCT (05-10-10)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη 75 post δεν προλαβα να τα διαβασω οποτε δεν γνωριζω τι εχει συζητηθει...
    Η γνωμη ταπεινη και ασημαντη (τεχνικα και μη) η δικη μου ειναι η εξης...
    Εχεις ενα παρα πολυ ωραιο αμαξι, με αξιοπρεπης επιδοσεις,μπορει να μην ειναι πυραυλος αλλα και εσυ δεν ζεις σε κανα πεδιο δοκιμων πυραυλων.
    Το να κανεις μια τετοια μετατροπη αν γινεται, θα μπεις σε μια διαδικασια απιστευτη να μετατραπει γενικως ολο το στησιμο του αυτοκινητου, να ξοδεψεις ενα σκασμο λεφτα,που συνεχεια κατι θα θελεις επιπλεον και κατι θα φτιαχνεις και κατι θα σου κανει lang και κατι στο προγραμμα και να το ενα και να το αλλο...
    Το αποτελεσμα να ζεις τη μερα της μαρμοτας και μονο λεφτα θα ξοδευεις με αποτελεσμα στο τελος το γενικο κοστολογιο, να φτασει οχι μονο την τιμη ενος 335 αλλα και ενος Μ3.
    Και επειδη ολα εχουν αρχη και τελος , ετσι και η σχεση του καθενα μας με καποιο αυτοκινητο, οταν θα ερθει η ωρα να αντικατασταθει ολα αυτα θα καταλαβεις οτι ειναι πεταμενα χρηματα και δεν υπαρχει περιπτωση να τα "αποσβυσεις" χαχαχα ποτε.
    Τοτε θα αρχισουν τα downgrade,ή η καταθεση πινακιδων.
    Αυτη ειναι η αποψη μου,εσυ βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος να την ασπαστεις...

Γιαννη είναι μια απο τις απόψεις που επικρατεί ως στιγμής μαζί με το να δώσει το δικό του και κάτι απο πάνω και να πάρει ένα έτοιμο 335 (χωρίς να υπολογιζουμε το μελλοντικό κόστος της εφορίας).

Rides
    1

Προεπιλογή

Ας πει ο Γιαννης αν θελει να του φτιαξουμε στο θρεντ μια δημοσκοπησουλα

Παντως και γω θα συμφωνησω 1000% με τον ετερο Γιαννη (νινο). Οχι στη μετατροπη για 1002 λογους ....τους ξερουμε.

6. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Z4 DCT (05-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιαννη είναι μια απο τις απόψεις που επικρατεί ως στιγμής μαζί με το να δώσει το δικό του και κάτι απο πάνω και να πάρει ένα έτοιμο 335 (χωρίς να υπολογιζουμε το μελλοντικό κόστος της εφορίας).
    Να το κανει αν μπορει βεβαια.. αλλα μετατροπη τωρα....δεν αξιζει το κοστος και το αγχος!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελικα μετα απο πολυ σκεψη και βαζοντας κατω πανω απο ολα τα περισσοτερα αρνητικα μιας μετατροπης λεω να προχωρησω στην αγορα νεου...
    Απλα τωρα θα πρεπει να αποφασισω το ποτε ακριβως.....

Θελω να σας ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ ανεξαιρετως μεσα στο fans για την παντα αμμεση ανταποκριση!!!,ειναι πολυ μεγαλο πραγμα οταν θελεις και την γνωμη καποιου αλλου σε ενα ζητημα που ξερεις οτι το κατεχει να σου πει αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...

Σας ευχαριστω πολυ ολους.......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

άντε με το καλό....αεροπλάνο θα πάρεις όχι αμάξι

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georgepap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη,παλια ειχα κανει μετατροπη απο 316 σε 328 E36.Εντελως φιλικα σε συμβουλευω να μην το κανεις γιατι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εγινε μια μετατροπη χωρις να ''σκονταψουν'' καπου... με αμεσο αντικτοιπο τη τσεπη σου και προπαντων στα νευρα σου...!!!Ασε που αξια μεταπολησης τα εκ'μετατροπης αυτοκινητα δεν εχουν...!!!!Επισης ενα 335 πωλειται πιο δυσκολα λογω κυβισμου σε σχεση με το διλιτρο δικο σου...οποτε μπορεις να αποκτησεις γνησιο 335 με μικρη διαφορα χρηματων!!!!!!!!Η επιλογη δικη σου...
    Εγω που ειχα κανει μετατρωπη το δικο μου αμαξι απο 318 σε 330 (ε46) . . .

Ειχε 47.000χλμ το μοτερ . . .

Το πουλησα με 125.000 χλμ . . .

ΔΕν εβγαλε τιποτα και ουτε ακουστηκε τιποτα 78.000 χλμ χωρις

προβληματα . . .

Τωρα εχει 150.000 χλμ με τον νεο του ιδιοκτητη και ουτε κουνιεται . . .

Που θελω να καταληξω ; ; ;

Μερικες φορες οι βιαστικες δουλεις και οι τσαπατσοδουλιες (δεν σε κραζω συζητηση κανουμε) εχουν δυστηχως αυτα τα αποτελεσματα . . .

Αν η μετατρωπη ειναι ολοκληρομενη δεν εχει θεματα . . .

Βεβαια σε θεμα Μ3 κανω ενσταση γιατο το Μ3 δεν φτιαχνεται αλλα

γεννιεται . . .

Παμε στο θεμα μεταπωλησης θα μιλησω παλι για μενα . . .

330 4 door facelift που το εκανα εγω μοντελο 2001το πουλησα πριν 2 χρονια

25.500 ευρω (ακομα στο car.gr εχει 330 που ηταν μαζι με το δικο μου) . . .

Αν δεν βιαζεται ο κατοχος για πουληση του αυτοκινητου του θα βρεθει

καποιος που θα το εκτιμηση . . .

11. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

NickE60 (05-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    330 4 door facelift που το εκανα εγω μοντελο 2001το πουλησα πριν 2 χρονια

25.500 ευρω (ακομα στο car.gr εχει 330 που ηταν μαζι με το δικο μου) . . .

Αν δεν βιαζεται ο κατοχος για πουληση του αυτοκινητου του θα βρεθει

καποιος που θα το εκτιμηση . . .
    Πριν δυο χρονια ειχαν ακομα αξια τα αυτοκινητα... εγω πουλησα ενα primera 11000,σημερα μετα τα μετρα τη φορολογηση τα τεκμηρια,οσο πιο πολλα κυβικα ειναι τοσο πιο φθηνο και πιο δυσκολοπουλητο ειναι...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαια σε θεμα Μ3 κανω ενσταση γιατο το Μ3 δεν φτιαχνεται αλλα

γεννιεται . . .
    Ρε Χρηστο αυτο που γραφεις δε μπορω να το καταλαβω...

Στο δικο μου η ΜΟΝΗ διαφορα ειναι στο γραμμα Α αντι S. (και ενα κομμενο πατωμα, σιγα τα ουα)

Γιατι??? Επειδη δεν εχει επισημη σφραγιδα?

Το εχω σκισει , λιωσει και δεν εχει θεματα ουτε στην ακαμψια του πλαισιου.

Δηλαδη αν σε ενα γνησιο Μ του αλλαξουν το πισω φτερο λογω τρακας θα παψει να ειναι γνησιο Μ?

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP