Αν και δεν ασχολουμαι (κακως? δεν ξερω), και οι παλιοτεροι θα τα ξερετε τα πολιτικα θεματα σιγουρα καλυτερα,
1) δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στο "εγγραφο". δεν μου φαινεται η συνταξη του επισημη, ακομα και για το 1974. τα "και καλα" σβησμενα, ειναι στο κενο, και τα υπολοιπα για ποιο λογο σβησμενα ??
2) ο Γιωργος σημερα, λογικο ειναι να εχει μια "κλιση" προς τη Δυση. εκει δε μεγαλωσε? εκει δε σπουδασε? ειτε υπαρχει παρασκηνιο ειτε οχι, οσο να'ναι σ'αυτα εχει μαθει.
3) ο Αντρεας παλιοτερα απο οτι ξερω ητανε καθηγητης, λεκτορας κλπ σε πανεπιστημια, ζουσε στην Αμερικη, δεν ξερω, παντως ειχε στενοτατες επαφες με τη χωρα.
4) παιζονται τρελα παιχνιδια σε επιπεδο πολυ πανω απο το δικο μου, που ουτε στου Λιακοπουλου τη φαντασια δε γινονται. πλεον δεν μου φαινεται τιποτα παραξενο.
5) υπαρχει τεχνολογια σημερα with the capability to fool the whole world, pou lene oi amerikanoi.
6) εχεις τα ζωα απο κατω να κυματιζουν σημαιες και να βαφουν τα αυτοκινητα τους πρασινα και μπλε, και να τσακωνονται και να σκοτωνονται (!). α ρε βοδια...
Τελικα δεν ξερω (εγω ενα γενικο λυκειο εβγαλα), η μορφωση ειναι μεγαλο πραμα...Βλεπω τη γενια των πατεραδων και παππουδων μου που ζουν στο δικο τους μικροκοσμο σε κατι χωρια. Πρεπει να'χει κανεις ανοιχτο μυαλο, να'χει δει και μια αλλη πολη, να'χει μιλησει με 2 ανθρωπους. Εγω ξερω οτι δεν ξερω τιποτα, αλλα επισης ξερω οτι συμβαινουν πολλα περιεργα πραματα "πανω" απο το δικο μου επιπεδο, που επηρεαζουν και τη δικια μου τυχη.
Καλημερα και ευχαριστω...
![]()