Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 87

Θέμα: ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Rides
    0

Προεπιλογή

σε παρακαλω πολυ μπορεις να το τυπωσεις και να το διαβασεις;
    κανε μου τη χαρη σε παρακαλω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωωω καλά που μου το έδειξες!

Απ' ότι πρόλαβα να διαβάσω ο ψυχίατρος-συγγραφέας μας λέει να κοιτάξουμε να περνάμε εμείς καλά και να πάψει να μας πολυ-απασχολεί το τι συμβαίνει γύρω μας, χοντρικά μας λέει να βάλουμε παρωπίδες και έτσι θα αισθανθούμε ευτυχείς... Ισως το 1900 να γινόταν έτσι, ίσως και η σημερινή κατάσταση να είναι απόρροια μιας τέτοιας φιλοσοφίας... ίσως είναι το αγαπημένο βιβλίο των ανώτερων κοινωνικά στρωμάτων γιατί έτσι βολεύει. Διαφωνώ με τους στοχασμούς του κυρίου Reich, ίσως να ήταν ευκατάστατος και να τα έβλεπε έτσι, δεν ξέρω αν είχε παιδιά στη ζωή του, ανθρώπινες ψυχές να μεγαλώσει δηλαδή και να φροντίσει να ενταχτούν με την αξία τους στην κοινωνία.
    Τέλος πάντων, τα λόγια είναι εύκολα να τα λες, η πράξη είναι εντελώς διαφορετική σήμερα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, αυτή η λογική μας στέλνει κατ' ευθείαν στην παγκοσμιοποίηση.... Αν μας κάνουν ένα "καλό" εμβόλιο ίσως να το πετύχουν πιό εύκολα αυτό....

Αν του έδινε τον τίτλο "Get a life" θα ήταν πιό έγκυρος/αντιπροσωπευτικός και καθόλου μεταφορικός/ειρωνικός...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το διαβάσω όλο το βράδυ και θα επανέλθω

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νικο

https://wikilivres.info/wiki/Listen,_Little_Man!

η μαγεια του ειναι πως μιλαει για ολα.
    και ο "κινδυνος" να ανακαλυψουμε τον ανθρωπακο μεσα μας..κατι σαν να κοιταζεσαι στον καθρεφτη...
    και αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο!!!

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσο τσαμπουκάς ήταν ο Αντρέας (με τα πολλά "κουσούρια" του) τόσο δούλος της γενέτειρας Αμερικής είναι ο γιός, που από μέσα από διάφορες συγκυρίες διαχειρίζεται σήμερα τις τύχες μας.... και τα δείγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά...
    Ο ιδιος και χειροτερος ηταν ο Αντρεας Νικο μου...
    Μια διανεια στα οικονομικα με εδρα στο Χαρβαρντ...καταχρεωσε την Ελλαδα στο ονομα του Π.Α.Κ.....
    Μεγας προδοτης για μενα,αλλα δεν θελω να επεκταθω αλλο γιατι πολιτικοποιειται η κουβεντουλα που κανουμε και ειναι οτι χειροτερο.

Υ.Γ Δεν "ανηκω" πολιτικα πουθενα
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

5. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

paganis (01-07-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και ο "κινδυνος" να ανακαλυψουμε τον ανθρωπακο μεσα μας..κατι σαν να κοιταζεσαι στον καθρεφτη...
    και αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο!!!
    Το πάλεψα κάποτε να το διαβάσω.
    Θες γιατί μου έδειχνε τον ανθρωπάκο μέσα μου, θες το "βαρύ" του θέματος δεν το ολοκλήρωσα.
    Τον πάλεψα πάλι τον Ράιχ με το "Η δολοφονία του Χριστού", αλλά αποφάσισα πως είμαι του πιό ανάλαφρου.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο ιδιος και χειροτερος ηταν ο Αντρεας Νικο μου...
    Μια διανεια στα οικονομικα με εδρα στο Χαρβαρντ...καταχρεωσε την Ελλαδα στο ονομα του Π.Α.Κ.....
    Μεγας προδοτης για μενα,αλλα δεν θελω να επεκταθω αλλο γιατι πολιτικοποιειται η κουβεντουλα που κανουμε και ειναι οτι χειροτερο.

Υ.Γ Δεν "ανηκω" πολιτικα πουθενα
    ούτε εγώ, αλλά ο Αντρέας είχε έναν τρόπο. Έδινε για να πάρει. Ίσως έδινε για να ρίξει στάχτη και να δώσει αίσθηση δικαίωσης και δημοκρατίας και να έχει έτσι μια άνεση κινήσεων, πολύ πιθανό, έδειχνε πάντως πως είχε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, ενέπνεε μια εμπιστοσύνη πολιτικά (όσο ήταν καλά στην υγεία του .... γιατί μετά μόνο αυτός δεν έκανε κουμάντο ...ανέλαβαν δράση τα γνωστά συγκροτήματα και οι φίλοι) ....τους οποίους πληρώνουμε ακόμα ...και μαζί με τους νεότερους σοσιαλο/κεντρο/φιλελεύθερους "φίλους" ... θα ξεχρεώνουν ακόμα και τα εγγόνια μας.... και τους έχουμε όλους αυτούς εκλεγμένους και τους βλέπουμε ακόμα να κυκλοφορούν μεταξύ εδράνων και καναλιών και μας λένε ακόμα τα ίδια που έλεγαν και τότε ...και χειρότερα.....μας κάνουν και κήρυγμα σωστής οικονομικής πολιτικής ....και τους πιστεύουμε... τι να πεις, τέτοιοι μας αξίζουν φαίνεται...

8. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

z3 2.2 (02-07-10)

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πικρα φιλοι μου...τι να πει κανεις..!
    Σας επισημαινω ενα αποσπασμα των προφητειων του Γεροντος Παισιου,για τα σημεια των καιρων για τα εθνικα θεματα!

Ισως καποιοι το κοροιδεψουν,αλλα δε πειραζει..

Τι έλεγε ο π. Παϊσιος
    «Αυτοί που αμείλικτα κτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν. Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί, που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο. Τους απογόνους τους, λοιπόν, θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεώτεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει.
    Εκείνος που το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη (τότε) ρωσική ηγεσία (Γκορμπατσόφ-Γιέλτσιν), η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς. Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν.
    Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως, δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προκαλεί ως όργανά Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την Τουρκική λαίλαπα μέσα σε μία εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν». Αυτό το χαρακτηριστικό απόσπασμα του γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη από το βιβλίο «Λόγοι σοφίας και χάριτος» περιγράφει τα μελλούμενα να τελεσθούν στην Βαλκανική Χερσόνησο. Και προσθέτει ο σοφός και Άγιος γέροντας: «Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες» του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός. Το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι Σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν κι αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.
    Οι ελπίδες μας είναι μόνο στο Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα – και θα το δείτε – ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχίσει. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στη γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιός θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη (Σελ. 101 – 105)».

10. The Following User Says Thank You to Akis 330Ci For This Useful Post:

nikos1400 (15-11-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άσε γιατί θα μπλέξουμε... είμαι και παπά εγγόνι και θα πω άσχημα πράγματα.....

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άσε γιατί θα μπλέξουμε... είμαι και παππά εγγόνι και θα πω άσχημα πράγματα.....
    Για πες, για πες. Είμαστε ανοιχτόμυαλοι, δεν τρέχει κάστανο.....

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ένα θα σου πω. Ο παπάς που τον έψαλε (παπάς της ενορίας του που είχαν λειτουργήσει μαζί) καταδέχτηκε να τα βάλει στην τσέπη ..αυτά που από ευγένεια του έδωσαν οι δικοί μου. Τέλος. ...όχι οτι ο παππούς ήταν πολύ διαφορετικός...

...θα μου πεις δεν ντρέπεσαι, έχεις και το όνομά του.. Όχι δεν ντρέπομαι! Ας με κρίνει ο Θεός.

Τα "ελαφρυντικά" του είναι: ότι είχε πολεμήσει στην Αλβανία, ότι μεγάλωσε 5 παιδιά που πληρώνουν όλα φόρους ακόμα και σήμερα στο Ελληνικό κράτος ..και 3ο και βασικότερο ότι ήταν straight κι όχι ανώμαλος ...όπως συχνά βλέπουμε σήμερα στους κόλπους της εκκλησίας..

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP