Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 106

Θέμα: M3 E46 Evolve Alpha-N Tune (Dyno Results)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχει εξηγησει ο Στελιος αρκετες φορες πως δεν το εκανε για τα αλογα αλλα για τον απιστευτο ηχο της εισαγωγης CSL .... ! οταν ειχε μπει σε CSL με ειχε στοιχειωσει αυτος ο απιστευτος ηχος!! θα το εκανα και εγω αλλα με προγραμμα CSL ....!

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

με φιλου μου μαμα Μ3 Ε46 τα εχουμε δωσει αρκετες φορες οταν κανουμε το χαβαλε μας και οποτε βρισκομαστε και εχουμε ορεξη και απο σταση και απο ρολλ

στοκ εκεινος- στοκ εγω, ημουν περιπου μισο αμαξι μπροστα για ολο το διαστημα.

τωρα μετα τον προγραμματισμο που εκανα. τα δωσαμε παλι ημουν περιπου 1 αμαξι μπροστα.

η διαφορα ειναι μικρη αλλα φενεται οτι δεν εχασα. Ειναι βεβαια λιγο μπακαλιστικο τροπος αυτος γιατι καμια φορα ξερεις μπορει να μην ξεκινησει σωστα ο ενας η ο αλλος ενταξει. απλα αυτο ηταν παντως.

τωρα το συγκεκριμενο διαγραμμα ηταν και με 31 βαθμους θερμοκρασια περιβαλλοντος.

απλως αυτο που ειναι να γινει και θα γινει ειναι λιγο ποιο σωστη ρυθμιση οτι αφορα ολα αυτα.

εγω αυτο λεω παιδια οτι υπαρχουν διαφορες στα νουμερα οτι αφορα την δυναμομετρηση λογω ολων αυτων των συνθηκων που προαναφερονται σε ολο το θρεντ που συζηταμε.

Ειπαμε το κοστος σε οτι αφορα αυτο το αυτοκινητο και την βελτιωση του κοστιζει. οτιδηποτε, οχι μονο το Airbox και το προγραμμα αλλα και τα υπολοιποα γνωστα πραγματα για οτι αφορα το Μ3 Ε46.

Νικο οχι το κοστος ηταν τα μισα σχεδον χρηματα και ποιο κατω απο οτι φανταζεσαι και απο οτι ειναι γνωστο σαν κοστος για το συγκεκριμενο upgrade.

Την εισαγωγη την βρηκα ευκαιρια και γιαυτο προχωρησα στην αγορα της.

Οπως και στην λυση του κομπρεσσορα με τις γνωστα πακετα οπως VF ή ESS π.χ που δινουν και πακετο τον προγραμματισμο, ε ναι να ομως που καμια φορα παιζουν καποια πραγματα στο καθε αυτοκινητο και σε οτι αφορα τις ρυθμισεις που τελικα τις κανει ο ιδιοκτητης μετα στο δυναμομετρο και στον δρομο με την βοηθεια καποιον οργανων οπως ειναι το V-Box. Σε καθε αυτοκινητο και χωρα και συνθηκες δυναμομετρησεις παιζουν ολα αυτα.

Θα ποσταρω στην συνεχεια και αλλα διαγραμματα που θα κανω με τις ρυθμισεις που πρεπει για να υπαρχει μια σωστη εικονα. Με την Evolve εχω διαρκες επικοινωνια και λεμε καποια ωραια πραγματακια. με 1 φορα δεν βγαινει σωστο αποτελεσμα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (06-09-14), Panos 316T (05-09-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

ο Νικος, πρωτοπορος τοτε με το Μ3 στο μπαξιμο, ειχε κατεβασει τον αγγλο Αθηνα . πως το βλεπεις;

να ερθει να στο ρυθμισει στο δυ/τρο , μια στο δρομο και του ξηγιεσαι σουβλακι night life και φραπεδουμπα
    τούρμπο και πράσινα άλογα

5. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

A8hnaios (06-09-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

στη πιστα Αλεξη ειναι "ιδανικα" γιατι υπαρχει συνεχης ροη αερα ,
    για φαντασου μεσα στη πολη με 40αρια ή επιστροφη απο Χαλκιδικη Θεσ/κη τι θερμοκρασιες αναπτυσσονται στο μηχανοστασιο.

υγ:μου κανει εντυπωση ο ενας βαθμος διαφορα
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

αλεξη με τι μηχανημα μετράς ολα αυτα τα στοιχεία?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλεξη με τι μηχανημα μετράς ολα αυτα τα στοιχεία?
    ΟBD key και το racechrono

9. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

BILL007 (08-09-14), steliosm46 (08-09-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολυ ωραία. μηπως μπορεις να μου πεις ποια εκδοση χρησιμοποιεις για να την κατεβασω και εγω?

obd key εχεις με bluetooth ή με καλωδιο?

εγω εχω obd key με καλωδιο usb μπορω να κατεβασω το racecrhono στο laptop και να κανω δουλειά?

αν θελεις μου λες και με π.μ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ ωραία. μηπως μπορεις να μου πεις ποια εκδοση χρησιμοποιεις για να την κατεβασω και εγω?

obd key εχεις με bluetooth ή με καλωδιο?

εγω εχω obd key με καλωδιο usb μπορω να κατεβασω το racecrhono στο laptop και να κανω δουλειά?

αν θελεις μου λες και με π.μ.
    ΟΒD key bluetooth έχω.
    Το racechrono pro την τελευταία έκδοση έχω, που δουλεύει σε android.
    Βρες κάτι για το laptop να μην τα αγοράζεις όλα από την αρχή.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οδήγησα το αμάξι και πάει μια χαρά. Από άποψη λειτουργίας, δεν κοπιάζει, δεν κρεμάει, δεν βαράει πυρακια, δεν μπουκώνει, δεν κόβει και πάει καλύτερα από μαμά Μ3.

Προσωπικά δεν θα πείραζα απολύτως τπτ. Ο θόρυβος που κάνει είναι απλά απιστευτος...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (09-09-14), chief (09-09-14), doctore (08-09-14), JiMk86 (12-09-14), Leonidas_E39 (09-09-14), nik200 (10-09-14), steliosm46 (08-09-14), vagmag (09-09-14), Vassilis ///M (09-09-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

παρε τηλ τον κοντό ( sal ) και πες του να βρει χρόνο να έρθει να το κάνει εδω.

μετα απο 3 χρόνια με 12,7 συμπίεση και με λάθος πρόγραμμα ( εγω φταίω και όχι ο salman ) το αμάξι δεν έχει κάνει κιχ.
    Δεν έχει πρόβλημα εκτός απο τα έκκεντρα ( είπαμε εγώ φταίω ) και μάλιστα επείδη αραιά και που τα λέμε μεσω email με έχει παρακαλέσει να το φτιάξει αλλά λόγω άλλων θεμάτων δεν ασχολούμαι.

Οταν κατέληξα εγω στην evolve ήταν αρκετά "μικρή" σε μέγεθος.
    Εκανα μια συζήτηση μαζί του για το τί έχω τι έχω φτιάξει και το τι ζητάω.
    Αυτός ήταν και ο μοναδικός ( πλην μιας εταιρείας στην γερμανία...) που ήξερε τι έλεγα και τι ζήταγα απο το μ@μημενο το S54.
    αλλά τον έφερα εδώ. ΠΛΗΡΩΣΑ αλλά την δουλειά μου την έκανα.
    Οταν είχαμε πάει μαζί στο maha, είχε παθει ενα σοκ απο την θερμοκρασία και απο το αποτέλεσματα στο maha.

Κακιά κουβέντα όμως δεν έχω να πώ. Οτι ζήτησα το έκανε με δικιά μου ευθύνη και μάλιστα μου βρήκε και εγκέφαλο σε χρόνο dt γιατί τον δικό μου κάποιος απο τους πολύ ειδήμονες έλληνες tuners τον είχε κάψει ( κυριολεκτικά όμως. )

Οσον αφορά αυτό που σου απάντησε για τις θερμοκρασίες έλα να δείς το δικό μου τι παθαίνει πάνω απο τους 33-34. Ουτε turbo να ήταν το γ@μιδι. λύσεις υπάρχουν λεφτά όχι.

Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κάνεις λίγο υπομονή μαζί του και να ψηθεί να έρθει.

Αλλιώς βγάλε το πρόγραμμα πάρε τα φράγκα πίσω και κάνε οτι σου είπε o Alex.( θέλει και 2 πράγματα ακόμα)

Καλη συνέχεια αδερφέ

Υ.Γ.
    Μην ασχολείσαι αλλο με τον S54. Εκτός εαν έχεις ενα 10αρικο τότε να σου στείλω μια λίστα......
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

15. The Following 11 Users Say Thank You to NICK_M3 For This Useful Post:

A8hnaios (10-09-14), alexk (10-09-14), bill_m3 (11-09-14), chief (10-09-14), EVERGET (10-09-14), Leonidas_E39 (10-09-14), Panos 316T (10-09-14), pilot (10-09-14), steliosm46 (10-09-14), VanVIC (10-09-14), Vasilis M3 (10-09-14)

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP