Αρα μια coilover των 600-800 ευρω θεωρεις οτι θα'ναι σε τι,χειροτερη απο τα bilstein???Τι ακριβως εμπιστευεσαι???
Και περα απο αυτο...πως ακριβως επιθυμεις να οδηγεις τ'αμαξι σου?το θες για πολη-ταξιδια?Μεικτη οδηγηση και καμια πιστα αραια και που??Μεικτη οδηγηση χαλαρη ή να το χωνεις ολημερις στο στροφιλικι της περιοχης σου??Οταν ο καθενας σου λεει τη γνωμη του,το πρωτο που πρεπει να δεις ειναι,αν συμπιπτει ο τροπος οδηγησης σας....Πως θα δεχτεις την δικη μου γνωμη πχ,πανω στα bilstein,οταν τ'αμαξι μου προοριζεται μονο για λιωσιμο??Πως δεχεσαι την γνωμη καποιου αλλου που εχει τ'αμαξι μονο για ευθειες αντε και για καμια βολτα μεχρι το χωριο???Καταλαβαινεις οτι ολα αυτα παιζουν τεραστιο ρολο στην επιλογη της αναρτησης που θα επιλεξεις......
Εγω πχ οταν ειχα το 328 ως βολταδικο-στριψαδικο-παντιλικαδικο κατεστρεψα 2 bilstein sprint μεσα σε 1.5 χρονο!Και ποτε ικανοποιημενος δεν ημουν.....Καλα για πιστα δεν το συζηταμε καν!!Ουτε να περασουν απ'εξω δεν ειναι!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....