Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι λένε τώρα ρε παιδιά?
    Όταν ο ασπριτζής μου λέει 400ε χωρία απόδειξη η 550 με, και οικονομάει την ημέρα μια 200άρα και κυκλοφορεί με almera, ενώ μου λέει θα γουστάριζε ένα audi turbo 2.0 αλλά δεν βγαίνει. Όταν ο άλλος για εγκατάσταη αερίου, δουλειά 3 ημερών θέλει 1300 χωρίς και 1500 με, θα το παίξω εγώ ο ηθικολόγος και θα σκάσω σαν ΜΑΛΑΚΑΣ 350ε παραπάνω για να πάρω απόδειξη? Τι να την κάνω να την βάλω στον κ@λο μου?
    Όταν μου λέει ο άλλος, έμπορος αυτός, 12ε το τ.μ. η πέτρα Καρύστου, θα στην δώσω 10 χωρίς απόδειξη, θα του πώ όχι ρε φίλε είμαι μαζόχας και σου δίνω 12?
    Αααα το ξέχασα να σώσω την χώρα? από ποιούς απ αυτούς που τα αρπάζουν πρώτοι απ όλους?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following 5 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), mitsos_chania (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι λένε τώρα ρε παιδιά?
    Όταν ο ασπριτζής μου λέει 400ε χωρία απόδειξη η 550 με, και οικονομάει την ημέρα μια 200άρα και κυκλοφορεί με almera, ενώ μου λέει θα γουστάριζε ένα audi turbo 2.0 αλλά δεν βγαίνει. Όταν ο άλλος για εγκατάσταη αερίου, δουλειά 3 ημερών θέλει 1300 χωρίς και 1500 με, θα το παίξω εγώ ο ηθικολόγος και θα σκάσω σαν ΜΑΛΑΚΑΣ 350ε παραπάνω για να πάρω απόδειξη? Τι να την κάνω να την βάλω στον κ@λο μου?
    Όταν μου λέει ο άλλος, έμπορος αυτός, 12ε το τ.μ. η πέτρα Καρύστου, θα στην δώσω 10 χωρίς απόδειξη, θα του πώ όχι ρε φίλε είμαι μαζόχας και σου δίνω 12?
    Αααα το ξέχασα να σώσω την χώρα? από ποιούς απ αυτούς που τα αρπάζουν πρώτοι απ όλους?
    Ναι αλλα αν σου κόψουν κι'αλλο την συνταξη θα είναι γιατι ο ασπριτζης,ο αεριτζής και ο πετράς δεν θα εχουν πληρωσει τις εισφορες τους για να συμπληρωθει το ποσο που πρέπει να παρεις εσυ και ο γερος μου και μιας και οι δικες μου εισφορες,που δεν μπορω να αποκρυψω, δεν φτανουν τι θα γίνει?
    Θα ξαναδανειστούμε για να πληρωσουμε και να ξαναλέμε τουσ δημοσίους κηφηνες και ρετιρέ !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 05-06-13 στις 15:26

4. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλα αν σου κόψουν κι'αλλο την συνταξη θα είναι γιατι ο ασπριτζης,ο αεριτζής και ο πετράς δεν θα εχουν πληρωσει τις εισφορες τους για να συμπληρωθει το ποσο που πρέπει να παρεις εσυ και ο γερος μου και μιας και οι δικες μου εισφορες,που δεν μπορω να αποκρυψω, δεν φτανουν τι θα γίνει?
    Θα ξαναδανειστούμε για να πληρωσουμε και να ξαναλέμε τουσ δημοσίους κηφηνες και ρετιρέ !
    Λάθος Κώστα, εγώ περιμένω να πάρω ένα μέροο της σύνταξη μου απ αυτά που πλήρωνα 32 χρόνια και εννοείται πως θα τα είχαν επενδύσει και αυγατίσει σωστά.
    Όχι να τα ρίξουν στην Εθνική άτοκα, να τα παίξουν στο χρηματιστήριο και να τα ξαργυρώσουν με ομόλογα.
    Πάντοτε οι επαγγελματίες του είδους κλέβανε το κράτος, αλλά αδυναμία στις συντάξεις δυνατών τσμείων δεν υπήρχε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    2

Προεπιλογή

Λάθος Κώστα, εγώ περιμένω να πάρω ένα μέροο της σύνταξη μου απ αυτά που πλήρωνα 32 χρόνια και εννοείται πως θα τα είχαν επενδύσει και αυγατίσει σωστά.
    Όχι να τα ρίξουν στην Εθνική άτοκα, να τα παίξουν στο χρηματιστήριο και να τα ξαργυρώσουν με ομόλογα.
    Πάντοτε οι επαγγελματίες του είδους κλέβανε το κράτος, αλλά αδυναμία στις συντάξεις δυνατών τσμείων δεν υπήρχε.
    ρε συ ζορζ ειναι αλλη κουβεντα αυτη την εχουμε κανει.
    δικιο εχεις να περιμενεις, ελα ομως που τα λεφτα που εδινες δεν υπαρχουν πια.
    φαγωθηκαν, χαθηκαν, σπαταληθηκαν, οπως θες πες το.
    δεν υπαρχει σεντ στα ταμεια, γιοκ, καπουτ, νιεντε πως το λενε?

αυτα που παιρνεις στα επιδοτει ο νεος ασφαλισμενος στο μεγαλυτερο μερος και κατα 11 χιλιαδες (συντ. οτε) το χρονο απ ευθειας ο προϋπολογισμος.
    για συνταξιουχο δεη ειναι παραπανω, νομιζω 27.

αρα ασε τι εδινες ή δεν εδινες και τι θα επρεπε να ειχε γινει και τι εγινε.
    ειναι αργα πλεον.
    οταν ηταν η ωρα να δειτε και να εχετε λογο που πηγαιναν τα λεφτα σας μαλλον δεν ασκησατε τον ελεγχο που θαπρεπε, ισως δεν σας περασε ποτε απ το μυαλο οτι ολοκληρο κρατος θα σας κλεψει.

ελα που εγινε ομως, αρα αν δεν πληρωνει κανεις φορο και δεν κοβει κανεις αποδειξη, κατασταση που αυξανεται συνεχεια, απο τα ρετιρε που εισαι τωρα θα πας στο τριτο υπογειο φιλε.
    αυτη η συμπεριφορα τον πρωτο που πληττει ειναι τον εξαρτουμενο απο κρατικα χρηματα, δηλαδη δ.υ. και συνταξιουχο.
    μου κανει μεγαλη εντυπωση που εχετε ακομα αλλη αποψη.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bakalos (05-06-13), gant (05-06-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λάθος ειναι κυριε Γιωργο να πιστευουμε οτι κανοντας κακο στο κρατος δεν κανουμε και κακο στον εαυτο μας !
    Λαθος είναι να επιβαρυνονται μονο αυτοι που δεν μπορουν να κρυφτουν-κλεψουν.
    Λαθος ηταν που "εξατμίστηκαν" τα λεφτα των ταμειων και δεν τιμωρηθηκε κανεις.
    Λαθος που θα απολυθούν χιλιαδες δημ. υπάλληλοι γιατι δεν βγαινει ο προυπολογισμός ,αλλα θα λείψουν οι μισθοί τους απο την αγορά.
    Ολα λάθος ειναι...όλα ειναι λάθος σ'αυτο το μπουρδελο.
    Το μεγαλυτερο απ'ολα ομως ειναι οτι ολοι μας,βαζω και τον εαυτο μου μεσα, ειμαστε "αριστεροι" με "δεξιες" τσεπες. Θελουμε κρατος πρόνοιας και παροχων αλλα χωρις φορολογία,με δωρεαν παιδεια,δωρεαν υγεια και μεγαλους μισθους και συνταξεις. Καλά θα ηταν αλλα δεν γίνεται !!!

9. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Bitz (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

θα το παίξω εγώ ο ηθικολόγος και θα σκάσω σαν ΜΑΛΑΚΑΣ 350ε παραπάνω για να πάρω απόδειξη? Τι να την κάνω να την βάλω στον κ@λο μου?
    στη δικη σου περιπτωση γιωργο δεν ειναι θεμα ηθικολογιας μονο, αλλα και θεμα πρακτικο.
    αν σιγα σιγα κανεις δεν πληρωνει φορο (με την οποια δικαιολογια που τη δεχομαι), το κρατος δεν θα μαζεψει τιποτα για να σε πληρωσει.
    ουτε να δανειστει μπορει οποτε γιοκ.
    και μη μου πεις τι εγιναν οι εισφορες σου, εχουμε πει που ειναι τωρα και το εχουμε αναλυσει...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τι λένε τώρα ρε παιδιά?
    Δεν περιμένει κανείς από σένα, Γιώργο, να σώσεις τη χώρα.

Κοίτα όμως την αλυσιδωτή αντίδραση:

Ο μπογιατζής πήρε 400 μαύρα. Θα πάει αύριο στο λογιστή του και θα του δώσει τις αποδείξεις για τα χρώματα που αγόρασες ΕΣΥ και τα οποία έκοψε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, προκειμένου να τα περάσει στα έξοδα καθώς τηρεί βιβλία Β' κατηγορίας. Εάν ούτε αυτός πήρε απόδειξη για τα χρώματα, τη δουλειά αυτή θα την κάνει το χρωματοπωλείο.

Του χρόνου λοιπόν ο φίλος μας θα δηλώσει καθαρά έσοδα ένα @ κι ένα μύδι ενώ θα έχει τσεπώσει μαύρα μερικές δεκάδες χιλιάρικα, θα πληρώσει φόρο όσο το τέλος επιτηδεύματος και η εισφορά αλληλεγγύης και θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί με Almera όχι γιατί δε βγαίνει αλλά γιατί δε μπορεί να δικαιολογήσει τα τεκμήρια του δίλιτρου κουάντρο τουμποτσάτζε. Φυσικά το ΦΠΑ των υλικών θα το συμψηφίσει με το ΦΠΑ που οφείλει. Να μη σου πω ότι μπορεί να έχει και επιστροφή.

Απ' την άλλη ο γιος σου, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, Επιστήμων που ίδρωσε ο κώλος του να πάρει πτυχίο, θα είναι άνεργος ή θα υπογράφει μια στο τόσο καμια βεβαίωση ή κανα αυθαίρετο με αμοιβή μικρότερη από του αγράμματου ασπριτζή ή του υδραυλικού και η οποία πρέπει απαραιτήτως να δηλωθεί στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ για να εκδοθεί το παραστατικό. Για την αμοιβή αυτή θα προκαταβάλει το 90% του φόρου και θα του παρακρατηθεί ΤΣΜΕΔΕ. Στην καλύτερη περίπτωση θα δουλεύει ανασφάλιστος με μπλοκάκι όπως η γυναίκα μου επί 11 συναπτά έτη μέχρι να πάρει πόδι, όπως κι εκείνη, με αποζημίωση ένα αποτύπωμα Νo 44 στον πισινό και μια συστατική που μάλλον προέκυψε από αναζήτηση στο Google. Εκείνος θα οδηγεί BMW την οποία θα αδυνατεί να συντηρήσει καθώς τα τέλη θα είναι απαγορευτικά, ενώ το εκκαθαριστικό θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι στον προϋπολογισμό του καθώς πέραν των όσων πλήρωσε και ο φοροφυγάς μάστορας φίλος μας θα έχει να πληρώσει και 26% φόρο από το πρώτο ευρώ. Που αν συνεχίσει έτσι το πράγμα, θα είναι και το τελευταίο. Δεν κάνω τον έξυπνο, σου εξιστορώ την κατάσταση που βιώνω κι εγώ ο ίδιος.

Την επόμενη φορά λοιπόν πες τους 400 με απόδειξη ειδάλλως θα κοιτάξεις αλλού. Νομίζω ότι είναι διαφορετικά να του το λες εσύ και διαφορετικά ο Κοπελούζος, οπότε θα το εκτιμήσουν. Αν δεν το εκτιμήσουν, πάρε μερικά 25κιλα και βαψτε το μόνοι σας. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις πως σε κλέβει το κράτος, κόψε τιμολόγιο στο όνομα του γιού σου. Αν και δε θα το συνιστούσα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 05-06-13 στις 16:33

12. The Following 10 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), bakalos (05-06-13), chrisgiapz3 (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Kostas_1 (05-06-13), Loukas (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιλουσα πριν καιρο με φιλο ψυκτικο που μου εφτιαχνε την κουζινα στο σπιτι.Και αναφερθηκαμε στο 100 με-90 χωρις.Ξερετε τι μου ειπε?Η τιμη που θα πεις στον πελατη πρεπει να ειναι ΜΕ ΦΠΑ και αν ο πελατης θελει να παρανομησει και να δεχτει τιμη χωρις φπα θα το κανει.Αυτο βεβαια υσχειει στην περιπτωση που εχει γινει η δουλεια και ερχεται η ωρα της πληρωμης.Το λεω αυτο γιατι πολλες φορες μερικα λαμογια κανουν μια δουλεια και οταν στο τελος σου λενε τιμη και ζητησεις τιμολογιο-αποδειξη τοτε η απαντηση ειναι μια:Ναι φυσικα,αλλα θα επιβαρυνθειτε το φπα.

14. The Following 3 Users Say Thank You to dafidack For This Useful Post:

bakalos (05-06-13), S8N (05-06-13), Stathis (05-06-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θέλω 12 γαμωτο αχαχαχα αχαχαχα
    αντε γεια...

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θέλω 12 γαμωτο αχαχαχα αχαχαχα
    πωωω ρε φουστη μου!!! αχαχαχαχαχαχααοααχαχ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP