ετσι ακριβως!!!
ετσι ακριβως!!!
WRC is for boys
GROUP B was for men
Thomelef (12-02-13)
Φιλε γιαννη....καλησπερα καταρχην....λεω να πω και εγω τη γνωμη μου απο την λιγη εμπειρια που εχω στα μοτερ της bmw και γενικα απο μετατροπες τετοιου ειδους.....ειναι σαφες οτι ειναι πολυ καλυτερο ενα στοκ ν8 μοτερ απο τουρμπισματα και αλλες τετοιες προβληματικες μετατροπες.....
Μακάρι να αλλαχτεί ο τίτλος του θρεντ σε s85 swap σε ε36!!
θα ξέρω σε λίγες μέρες!
Τσαφ πόσο είπες ότι κοστίζει το σπάσιμο του μαμά εγκεφάλου?
Αν τα έχω όλα δλδ
μοτέρ μ5 ε60,σασμάν μ3 ε92 χειροκίνητο,πλεξούδα,εγκέφ αλο τι άλλο θα χρειαστώ?
Μόνο τον αναπρογραμματισμό του μαμά εγκεφάλου στην γερμανία?
Για άγραφο ούτε λόγος?
Το ταμπλό του μ3 μου π.χ και το start button του μ5 θα δουλέψουν κανονικά?
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον σας,το χρόνο, τις πληροφορίες και τα λινκ που βάζετε.
Αν πάνε όλα κατ' ευχήν θα είναι σούπερ πρότζεκτ και πολύ ενδιαφέρον για όλους.![]()
UP YOURS!
A8hnaios (12-02-13), BILL007 (12-02-13), Leonidas_E39 (12-02-13), manos///3 (13-02-13), Panos 316T (12-02-13), Vasilis M3 (13-02-13)
Στοκ ενα V8-V10 θεωρειται οταν μπαινει πανω στην καροτσα για την οποια προοριζεται αρχικα....Οταν το παντρευεις με 1002 αλλα ανταλλακτικα για να μπει σε μια καροτσα,που ποτε δεν ειχε προοριστει για κατι τετοιο,πολλα μπορει να προκυψουν....ενω και η εργοστασιακη του αξιοπιστια παει περιπατο...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Το ίδιο ισχύει και για τα τουρμπάτα και το είδες και συ από 1ο χέρι.
Πάντα ξεφευγουν τα πρότζεκτ.
Το θέμα είναι να ξεφύγουν σε λογικά πλαίσια.![]()
UP YOURS!
ΧΩΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟΟΟΟΟΟ S85!!!!!!![]()
Dr. Yamastura (12-02-13)
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
black_beauty (13-02-13), Panos 316T (13-02-13)
Και το καναλι του εχει πολλα βιντεακια ... https://www.youtube.com/user/BmwM3E3...ew=0&flow=grid