Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 101

Θέμα: Βλάβη κινητήρα σε E46 Compact. Συμφέρει αναβάθμιση;

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο blabi-tronik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να αστειευτώ και λίγο με την πίκρα μου, λέω από αύριο να αρχίσω να κοιτάω και καμιά μετατροπή με Γιαπωνέζικο κινητήρα. Ξέρω κι εγώ, δεν έχω ακούσει από φίλους να τους έχουν βγάλει το παραμικρό. Τι AVENSIS, τι CIVIC, ακόμα και τα hiunday δεν παθαίνουν διάολο.

Σχετικά με την επισκευή του κινητήρα φίλε Γιάννη, το καπάκι καινούργιο θέλει κανα 2χίλιαρο. Για μεταχ. δεν βρίσκουν όσοι ρώτησα λόγω σπανιότητας του μοντέλου. Για μεταχ. σε καλή κατάσταση, τον ίδιο, θέλουν 1200 μόνο κινητήρα. Μετά από τέτοιο ξενέρωμα που έφαγα, νομίζω πως δικαιούμαι να είμαι λιγάκι επιφυλακτικός.
    για μενα πηγαινε το στην Αθηνα σε καποιον μηχανικο που φτιαχνει bmw, στα εμβολα σου δεν βλεπω φθορα με ενα καθαρισμα ειναι οκ.
    Απο εκει και περα χρειαζεσαι στανταρ τις βαλβιδες που στραβωσαν 2-3 -4 -16 αναλογα... τσιμουχακια κλπ
    εναν εκκεντροφορο και ο αλλος ελεγχο...
    ενα καβαλετο και ελεγχο στα αλλα...
    φλατζα-λαδια κλπ
    λαμακια, λουκετα, αγιασμο στην καδενα
    το κοστος δεν θα ειναι τραγικο! αν ψαχτεις και εισαι λιγο τυχερος εισαι κατω απο 1000ευρο!

2. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

blabi-tronik (05-09-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την απάντηση αγαπητέ φίλε. Το βασικό που με απασχολεί είναι ότι αν πάω για ίδιο μεταχ. κινητήρα, με την επισκευή που πρέπει να κάνω σε εντατήρα κλπ, η διαφορά κόστους σε σχέση με μια μετατροπή σε εξακύλινδρο δεν είναι μεγάλη. Σίγουρα όμως, είναι μεγάλο συν, ότι θα κρατήσω κάποια απ΄τα δικά μου ανταλλακτικά. Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι και ο κινητήρας μου καινούργιος ήταν.

Όσον αφορά κάποιες προτάσεις άλλων φίλων για να ψάξω μηχανή και να ρωτήσω τιμές κλπ, η φιλοσοφία μου σε τέτοια θέματα είναι ότι το συνεργείο που θα κάνει την όλη εργασία θα πρέπει να αναλάβει και την εγγύηση καλής λειτουργίας του συνόλου (ανταλλακτικά + εργασία). Που σημαίνει ότι αν πας σε ένα συνεργείο και τους δώσεις ενα μεταχ. μοτέρ να σου τοποθετήσουν και συμβεί πίπα, ποιος έχει την ευθύνη; Ο μαντράς που σου πούλησε το μοτόρι ή ο μηχανικός που στο τοποθέτησε; Ποιος είναι υπεύθυνος για τυχόν π@παριά; Τρέχα γύρευε... Και επειδή αρχίζω και πιστεύω ότι είμαι συγγενής με τον κ. Μηστοτάκη, η λογική μου λέει ότι το συνεργείο θα πρέπει να βρει τα ανταλλακτικά τα οποία θα μου προτείνει για να τοποθετήσει, και θα σου δώσει και κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας. Φυσικά αν είχα πολύ "δικό μου" μηχανικό, δεν θα το συζητούσα, θα έφερνα και κομμένο αμάξι (που λέει ο λόγος).

Πάντως σε 2 συνεργεία που ρώτησα μου είπαν ότι γενικά οι εξακύλινδροι είναι πολύ αξιόπιστοι, ειδικά σε σχέση με τους βλαβητρόνικ. Και εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό. Να μην έχω σπασ@ρχιδισμούς μετά.
    Βρες καλο συνεργειο και ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ της μετατροπης με εγγυηση οτι ΘΑ υπαρχουν ολα εκει οταν ξεκινησεις την διαδικασια...
    Εχει συμβει να τρεχουν να βρουν κεντρικους η ακρα η φρενα ενα κολαζ ανταλλακτικων με διαφορετικους κωδικους με κομματια απο αλλα μοντελα σκορποχωρι ,να πηγαινουν μετα για ανταλλακτικα και να εχει φρενα 328-μοτερ330 να ζαλιζονται στα συνεργεια να βρισκουν κωδικους-χρονια κατασκευης, τρεχα -γυρευοπουλος δλδ....

Η συγκεκριμενη περιπτωση που σου ανεφερα ειναι αξιοπιστη καθοτι ειναι κουμπαρος αν δεν κανω τοσοο λαθος ο Νικος με τον Φλασκη οποτε και συνεργατες ειναι και ξερουν την δουλεια αψογα...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

blabi-tronik (05-09-12), Kostas_1 (05-09-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου ο κινητήρας σου για να γίνει ολόσωστος θέλεις γύρω στα 800-1000 ευρώ! Έχει 42 χιλιάδες χιλιόμετρα, είναι καινούριος. Δεν αξίζει περισσότερο να τον επισκευάσεις από το να δώσεις 1500 για παράδειγμα για κάποιον αγνώστου προελεύσεως και ταυτότητος;
    Συμφωνό και εγώ σε αυτή τη λυση!!!+ 1000

Rides
    1

Προεπιλογή

Για να αστειευτώ και λίγο με την πίκρα μου, λέω από αύριο να αρχίσω να κοιτάω και καμιά μετατροπή με Γιαπωνέζικο κινητήρα. Ξέρω κι εγώ, δεν έχω ακούσει από φίλους να τους έχουν βγάλει το παραμικρό. Τι AVENSIS, τι CIVIC, ακόμα και τα hiunday δεν παθαίνουν διάολο. Σχετικά με την επισκευή του κινητήρα φίλε Γιάννη, το καπάκι καινούργιο θέλει κανα 2χίλιαρο. Για μεταχ. δεν βρίσκουν όσοι ρώτησα λόγω σπανιότητας του μοντέλου. Για μεταχ. σε καλή κατάσταση, τον ίδιο, θέλουν 1200 μόνο κινητήρα. Μετά από τέτοιο ξενέρωμα που έφαγα, νομίζω πως δικαιούμαι να είμαι λιγάκι επιφυλακτικός.
    Ασε μου φαίνεται οτι τα BMW έχουν γίνει χειρότερα απο όλα..τα καινουργια δε άμεσου ψεκασμού είναι συνέχεια συνεργεία ,έτσι μαθένωΤί να πώ έιναι θερμοκρασίες πού έχουμε στην Ελλάδα είναι το μποτιλιάρισμα ???Αλλά και απο την άλλη πόσα είναι αυτα που βγάζουνε ζημιές δήλαδη πόσα έχουν πουληθει και πόσα έβγαλαν ζημία????

7. The Following User Says Thank You to E461800 For This Useful Post:

blabi-tronik (06-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ενημέρωση από blabi-tronik για τις τρέχουσες εξελίξεις:

Αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία αποστολής της άδειας κυκλοφορίας στα κεντρικά της BMW HELLAS, προκειμένου να μου απαντήσουν εγγράφως αν όντως το αυτοκίνητο είχε ανακληθεί κι εάν ναι, για ποιο λόγο δεν με ενημέρωσαν. Επίσης είμαι σε συνεννόηση με τον κ. Φλάσκη για να κάνω την μετατροπή σε m54 2.5, με κόστος όμως σχετικά υψηλό.

Από την απάντηση της BMW HELLAS θα εξαρτηθεί. Πάντως αν όντως το όχημά μου ήταν ανάμεσα σε αυτά της ανάκλησης, το επόμενο βήμα είναι ο "Συνήγορος του Πολίτη" και η περαιτέρω δημοσιοποίηση της ...ιστορίας μου, μια και το επάγγελμά μου σχετίζεται με αυτά. Για τις εξελίξεις και για οτιδήποτε άλλο θα σας κρατάω ενήμερους.

9. The Following 13 Users Say Thank You to blabi-tronik For This Useful Post:

BILL007 (08-09-12), bmwcompactjohn (06-09-12), gant (06-09-12), ghost-rider (06-09-12), GiannisRob (06-09-12), katsaraios (06-09-12), Kostas_1 (06-09-12), Leonidas_E39 (06-09-12), nikos valvetronic (06-09-12), PANOS-E60 (06-09-12), panose30 (06-09-12), S8N (06-09-12), Vassilis ///M (06-09-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία αποστολής της άδειας κυκλοφορίας στα κεντρικά της BMW HELLAS, προκειμένου να μου απαντήσουν εγγράφως αν όντως το αυτοκίνητο είχε ανακληθεί κι εάν ναι, για ποιο λόγο δεν με ενημέρωσαν. Επίσης είμαι σε συνεννόηση με τον κ. Φλάσκη για να κάνω την μετατροπή σε m54 2.5, με κόστος όμως σχετικά υψηλό.

Από την απάντηση της BMW HELLAS θα εξαρτηθεί. Πάντως αν όντως το όχημά μου ήταν ανάμεσα σε αυτά της ανάκλησης, το επόμενο βήμα είναι ο "Συνήγορος του Πολίτη" και η περαιτέρω δημοσιοποίηση της ...ιστορίας μου, μια και το επάγγελμά μου σχετίζεται με αυτά. Για τις εξελίξεις και για οτιδήποτε άλλο θα σας κρατάω ενήμερους.

Με το καλό να ξεμπερδέψεις φίλε,σωστά το ξεκίνησες το θέμα,γουστάρω που έστω
    το συζητάς για εξακύλινδρο!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Εάν έχεις την καλοσύνη μην ξεχάσεις να γράψεις τι σου απάντησαν και τη πρόκειται να κάνεις.Ευχαριστώ!!!

12. The Following User Says Thank You to E461800 For This Useful Post:

blabi-tronik (06-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

πολλα μελη που ειχαν εξισου καλοσυντηρημενα αυτοκινητα, εχουν προβει σε μετατροπες,γιατι απλουστατα ηθελαν το κατι παραπανω.εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου, γιατι πρεπει να δαπανησεις ενα ποσο για επισκευη ετσι και αλλιως(τα 1000 ευρω ειναι πολυ συντηρητικο ποσο,οταν για αλλαγη μονο φλαντζας σου ζητουν απο 400-800 αναλογα τον κινητηρα),οποτε συμπληρωσε το ποσο αυτο και κανε την αναβαθμιση σε 6κυλινδρο που ηθελες.βαλε 6 κυλινδρο να ησυχασεις και δεν θα βγεις χαμενος

14. The Following 2 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

blabi-tronik (06-09-12), davids (10-09-12)

Προεπιλογή

Εδώ ξεφεύγουμε... Με το καλό να το χαρείς λοιπόν!

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

για να μην ανοιγω αλλο θεμα ποιος εχει λινκ για να αγορασω αυτο το λαμακι που μπαινει στην καδενα? απο ebay η και απο Ελλαδα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 08-09-12 στις 17:55

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP