Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 129

Θέμα: Ε46 Μ3 ESS

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρεπιπτοντως, μετα απο τοσα μοτερ που εχεις φτιαξει, θα επρεπε να γνωριζεις οτι οτι το CR του S54 ειναι 11.5:1 και οχι 12:1...

Μαλλον στη Γερμανια δουλευουν διαφορετικα

Περιοχή
    Γερμανια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι... που με μια καλη υγρασια 80-90% ανεβαινει ακαριαια, σ εναν κινητηρα με μια υποδομη τρομπας λαδιου, και μεταλλων στροφαλου που με το ζορι υποστηριζουν 370ΝΜ και θερμοδυναμικη κινητηρα που ανα 20ΝΜ/ αυξηση ροπης σε μεσαιουψηλες, τα λαδια ανεβαζουν ανα 15βαθμους! και ο ασχετος, ξεκιναει να σκεφτεται τουρμπισμα....
    ξερεις ποσες ανακλησεις -στα ηδη χιλιαδες ανακληθεντα για μεταλλα- εχει κανει η Μ για το Ε46-Μ3?
    Αυτο το μοτερ ηταν η καταστροφη, η ιδια!

Εγω με τον Stoeber ASA οπου συνεργαστηκα 2χρονια εχω δει τα Μ3 να σπανε το ενα μετα το αλλο. ΜΚ-Μotorsport, Kelleners, G-power, ολα δεν εμεινε χριστος! δεν μπορω παρα να ενημερωνω οσο ειναι δυνατον!
    Δεν εδεσα ποδια και χερια.
    Ενημερωση κανω.
    Βεβαια στην ελλαδα δεν βλεπω να μου λενε ποσα Μ3Ε46-Κομπρεσσορ κυκλοφορουν κανονικα, τι πιεση δουλευουν, και ποσα χλμ γραφει το κοντερ μετα την μετατροπη...

επισης τι διαφορα εχει το μπλοκ του Μ3 απο το 335.
    Για να καταλαβουν ολοι οτι αυτα ειναι τα βασικα.
    Απο κει ξεκιναμε παντα...
    αντοχες μεταλλων και θερμοδυναμικη.
    μετα ηλεκτρονικη διαχειριση για να περναει κτεο.
    και μεταδοση.
    μετα επιδοσεις
    Εδω βλεπω πανε αναποδα.
    ...
    και κτεο = 0
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 26-02-10 στις 13:32 Αιτία: ...

3. The Following 2 Users Say Thank You to bomer For This Useful Post:

BILL007 (26-02-10), fast-enough (26-02-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...ξερεις ποσες ανακλησεις -στα ηδη χιλιαδες ανακληθεντα για μεταλλα- εχει κανει η Μ για το Ε46-Μ3?
    Αυτο το μοτερ ηταν η καταστροφη, η ιδια!...
    Φίλε Μπόμερ , προσπερνάω τα άλλα περί Σουμάχερ , Φραντζ , Ότο και άλλους διάσημους γερμανούς μηχανικούς ...

Επισημαίνω ότι ΟΧΙ για τους λόγους που λες ... αλλά όπως και να έχει , ΣΥΜΦΩΝΩ ότι είναι λάθος η υπερπλήρωση σε S moter ...

Όμως ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ , μετά το πέρας της επίσημης καμπάνιας

ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ Η BMW ?????

Εκτός αν τις έκανε ΚΡΥΦΑ από τους ιδιοκτήτες των Μ3...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 26-02-10 στις 13:27 Αιτία: ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Βεβαια στην ελλαδα δεν βλεπω να μου λενε ποσα Μ3Ε46-Κομπρεσσορ κυκλοφορουν κανονικα, τι πιεση δουλευουν, και ποσα χλμ γραφει το κοντερ μετα την μετατροπη...
    λοιπον εχουμε και λεμε........δουλευω 6 psi επανω στον κομπρεσσορα και στον χωρο εισαγωγης καταληγει 5 psi μιας και παρεμβαλεται chargecooler.......

τα χλμ που εχω κανει ειναι κοντα στα 11000 χλμ και με αρκετες κοντρες.......

παμε παρακατω.......απο οτι καταλαβα εισαι ο αντιπροσωπος της noelle και μιας μας τον ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ θα ηθελα να μου απαντησεις τα παρακατω μιας και ειναι σοβαρη εταιρια.......

Μπορεις να μας εξηγησεις τι εγινε με το Μ6 του φιλου Σταυρου??????Ξερεις αυτο το στροκερακι που φτιαξατε εκει στην Γερμανια?????

Αν θελεις εξηγησε μας μιας και στο σπιτι του "κρεμασμενου" δεν μιλουν για σκοινι,ενω εσυ οχι μονο μιλας αλλα και το συνεχιζεις
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 26-02-10 στις 13:28 Αιτία: ...

6. The Following 3 Users Say Thank You to sokinm3 For This Useful Post:

fast-enough (26-02-10), stratos (27-02-10), turbodog (27-02-10)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι... που με μια καλη υγρασια 80-90% ανεβαινει ακαριαια, σ εναν κινητηρα με μια υποδομη τρομπας λαδιου, και μεταλλων στροφαλου που με το ζορι υποστηριζουν 370ΝΜ και θερμοδυναμικη κινητηρα που ανα 20ΝΜ/ αυξηση ροπης σε μεσαιουψηλες, τα λαδια ανεβαζουν ανα 15βαθμους! και ο ασχετος, ξεκιναει να σκεφτεται τουρμπισμα....
    ξερεις ποσες ανακλησεις -στα ηδη χιλιαδες ανακληθεντα για μεταλλα- εχει κανει η Μ για το Ε46-Μ3?
    Αυτο το μοτερ ηταν η καταστροφη, η ιδια!

Εγω με τον Stoeber ASA οπου συνεργαστηκα 2χρονια εχω δει τα Μ3 να σπανε το ενα μετα το αλλο. ΜΚ-Μotorsport, Kelleners, G-power, ολα δεν εμεινε χριστος! δεν μπορω παρα να ενημερωνω οσο ειναι δυνατον!
    Δεν εδεσα ποδια και χερια.
    Ενημερωση κανω.

επισης τι διαφορα εχει το μπλοκ του Μ3 απο το 335.
    Για να καταλαβουν ολοι οτι αυτα ειναι τα βασικα.
    και μεταδοση.
    μετα επιδοσεις
    Εδω βλεπω πανε αναποδα.
    ...
    και κτεο = 0
    ...οτι ναναι...ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ CR(COMPRESSION RATIO) ME TO CYLINDER PRESSURE. Δες το παρακατω link ωστε να εμπεδωσεις και εσυ τι ειναι DCR ,SCR και τι Cylinder Pressure.

https://cochise.uia.net/pkelley2/DynamicCR.html

Απο εδω και στο εξης θα μπορεις να λες και στους υποψηφιους πελατες σου και το τι ακριβως ειναι και το καθενα...και οχι μην με ευχαριστεις...το forum αλλωστε για αυτο ειναι...ωστε να βοηθαμε αυτους που δεν εχουν την εμπειρια η την γνωση.
    Και απο αυτα που βλεπω εδω μεσα, οι γνωσεις σου με το σπορ του tuning δεν ειναι και οι καλυτερες....

8. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

sokinm3 (26-02-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Oh Jesus!

Someone just got busted

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

...και αφου τελειωσεις και με το διαβασμα του παραπανω link περιμενουμε να μας πεις που βρισκονται τα 25 κομπρεσσορατα Μ3 που εχεις φτιαξει. Γιατι απο οτι ειδα, ενω απαντησες, "ξεχασες" να μας πεις που ειναι τα ελληνικα Μ3 που εχεις φτιαξει.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

και μεταδοση.
    μετα επιδοσεις
    Εδω βλεπω πανε αναποδα.
    ...
    και κτεο = 0
    α και σου εχω και κατι αλλο...

Μιας και που κατακρινεις ολους τους αλλους βελτιωτες οτι τα κιτ που εχουν δεν περνουν ΚΤΕΟ, πες μας τωρα εσυ γιατι ο μεγαλος και τρανος Karl Otto Noelle πουλαει κιτ βελτιωσης χωρις καταλυτες.
    Απο το site της Noelle βελτιωση για το καινουργιο bi-turbo μοτερ της BMW (550i GT, X6 50i, 750i saloon

https://www.noellemotors.de/noelle_m...cafabf5.0.html

Μου φαινεται οτι ο μεγαλος και τρανος Karl Otto Noelle νομιζει οτι τα καινουργια μοντελα της BMW ειναι για Off-Road use ONLY

Περιμενουμε απαντηση...σε αυτο αλλα και στο παραπανω ερωτημα που βρισκονται τα 25 κομπρεσσορατα M3 που εχεις φτιαξει.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς να θέλω να επομισθώ τον ρόλο του υπερασπιστή του Μηχανικού Noelle, καλό είναι, στις «θέσεις» μας να υπάρχει μια διακριτή «γραμμή» μεταξύ τεχνολογικών επιτευγμάτων και εμπορικών σκοπιμοτήτων.

Νομίζω ότι και μόνον η πρώην θέση του Noelle στην τεχνική ηγεσία της Alpina, απο μόνη της λέει πολλά...

13. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

deepBLUE (27-02-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς να θέλω να επομισθώ τον ρόλο του υπερασπιστή του Μηχανικού Noelle, καλό είναι, στις «θέσεις» μας να υπάρχει μια διακριτή «γραμμή» μεταξύ τεχνολογικών επιτευγμάτων και εμπορικών σκοπιμοτήτων.

Νομίζω ότι και μόνον η πρώην θέση του Noelle στην τεχνική ηγεσία της Alpina, απο μόνη της λέει πολλά...
    Φίλε μου αυτά που γράφει ο φίλος Μπομερ

είναι ΔΙΚΕΣ του απόψεις !!!!

Πολυ αμφιβάλλω αν ο Νοέλ συμφωνεί ότι ας πούμε

έγιναν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ μετάλλων σε 46άρια μετά το πέρας της επίσημης καμπάνιας

και άλλα πολλά που πρωτη φορά ακούω στη ζωή μου !!!

π.σ. Είναι και ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ της BMW (παρεπιπτόνως) η άποψη περί ανακλήσεων καθώς και η φράση "το μοτέρ αυτό ήταν η καταστροφή η ίδια"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw : 27-02-10 στις 10:58

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP