Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 95

Θέμα: ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο κακος πελατης ομως (αυτος του παραδειγματος) που κλεβει το χρονο και τη γνωση του πωλητη, απο ποιον και πως τιμωρειται?
    χα χα ! Καλή ερώτηση ! Εγώ πιστεύω ότι αυτόν που ονομάζεις κακό πελάτη είναι τελικά μάλλον ο κακός καταναλωτής. Το παίζει έξυπνος αλλά μάλλον εξυπνάκιας είναι ... Στο σύνολο της καταναλωτικής του δραστηριότητας (πχ σε ετήσια βάση) μάλλον χαμένος θα βγεί. Δεν ξέρει να αποτιμήσει σωστά τις ευκαιρίες της αγοράς και τους επαγγελματίες που (από επαγγελματισμό, όχι από αλτρουισμό) θα σταθούν στο πλευρό του. Στο τέλος την πατάει. Σκέψου κάποιον πχ που σε "σκίζει" γιά μιά έκπτωση στο κινητό του και αγοράζει παραδίπλα το Μιτρίο "γουρούνι στο σακί" ... Καλώς το μάγκα ! χα χα !

2. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

fast-enough (17-01-12), m-power_01 (17-01-12), S8N (17-01-12), Stathis (17-01-12), zaharias (18-01-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σταθη ποσα θες την ωρα να μου κανεις μαθηματα οικονομικων επιστημων? πες μου καλη τιμη γιατι θα παρω τηλεκαθηγητη απο ουγγαρια μεσω skype!

Rides
    2

Προεπιλογή

ρωτα τον προεδρο, εκεινος μου γραφει τα ποστ... χεχεχεχε

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου αυτο το καλυψα σε προηγουμενο ποστ μου.

δεν χρειαζεται να αναλυουμε τα προφανη!

εχω ομως τη δυνατοτητα -εικαζω- να διατηρω τη γνωμη μου την οποια μαλιστα προσπαθω να αιτιολογησω μεσω μακροσκελεστατων ποστς.

οποιος δεν συμφωνει δικαιωμα του, αλλα και δικαιωμα μου να μη συμφωνω με αυτον που δεν συμφωνει!
    για το λόγο αυτό γουστάρω αυτό το forum.
    για τα άτομα που το απαρτίζουν και το επίπεδο των συζητήσεων...

6. The Following 6 Users Say Thank You to fast-enough For This Useful Post:

aristent (17-01-12), chrisgiapz3 (17-01-12), S8N (17-01-12), Stathis (17-01-12), Thomelef (17-01-12), zaharias (18-01-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη ποσα θες την ωρα να μου κανεις μαθηματα οικονομικων επιστημων? πες μου καλη τιμη γιατι θα παρω τηλεκαθηγητη απο ουγγαρια μεσω skype!
    Λοιπόν άκου και τζάμπα (προς το παρόν ...).

Κάνετε με το αφεντικό σου τις 3 εταιρείες όμιλο. Η μία από τις 3 θα είναι holding (συμμετοχών) και θα έχει αντικείμενο τη διαχείρηση των άλλων δύο. Η holding μπαίνει στο ΧΑΑ και φορτώνεις τα χαρτιά στους άσχετους. Βγάζουμε story ότι οι άλλες 2 θα μπουν στην αγορά της Μέσης Ανατολής )είναι πολύ πίσω στις κηδείες αυτοί ...). Η Holding απογειώνεται στο ΧΑΑ πουλάμε. Εχεις και επιστροφή από την εφορία στις αγωραπωλησίες των μετοχών των άλλων 2 οι οποίες φυσικά θα φουντάρουν.

Το επόμενο μάθημα με χρέωση !

8. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

hades7 (17-01-12), Konstantinos E60 (18-01-12), Nino (18-01-12), Panos 316T (18-01-12), Stathis (17-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Κάνετε με το αφεντικό σου τις 3 εταιρείες όμιλο. Η μία από τις 3 θα είναι holding (συμμετοχών) και θα έχει αντικείμενο τη διαχείρηση των άλλων δύο. Η holding μπαίνει στο ΧΑΑ και φορτώνεις τα χαρτιά στους άσχετους. Βγάζουμε story ότι οι άλλες 2 θα μπουν στην αγορά της Μέσης Ανατολής )είναι πολύ πίσω στις κηδείες αυτοί ...). Η Holding απογειώνεται στο ΧΑΑ πουλάμε. Εχεις και επιστροφή από την εφορία στις αγωραπωλησίες των μετοχών των άλλων 2 οι οποίες φυσικά θα φουντάρουν.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

stathi ο προεδρος δεν θα ζητησει χρηματα ειμαι το δεξι χερι, και τωρα με το προγραμμα ρελαξ σπα, που με δερνει δυο φορες την βδομαδα μου εχει τεραστια υποχρεωση!

πανο που τα ξερεις εσυ ολα αυτα? δεν πιστευω να εισαι δεξι χερι του Βενιζελου? θες να σε παρουμε στην επιχειρηση? απλα να ξερεις οτι παιζει καμια μερα να βοηθησεις την κατασταση δεν θα εισαι μονο στα οικονομικα, πες μου υψος γιατι φτιαχνω το πλανο τωρα... αν εισαι 1,75μεχρι 1,80 θα σε βαλω παρασκευη μεσημερι μας σωζεις γιατι αν στειλω τον mpower παλι που ειναι ψηλος μας παλατζαρει το φερετρο και εχουμε θεμα!

11. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Stathis (17-01-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ενταξη,βρηκαμε τον υπευθυνο του χρηματιστιριακου σκανδαλου το'99!!!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    stathi ο προεδρος δεν θα ζητησει χρηματα ειμαι το δεξι χερι, και τωρα με το προγραμμα ρελαξ σπα, που με δερνει δυο φορες την βδομαδα μου εχει τεραστια υποχρεωση!

πανο που τα ξερεις εσυ ολα αυτα? δεν πιστευω να εισαι δεξι χερι του Βενιζελου? θες να σε παρουμε στην επιχειρηση? απλα να ξερεις οτι παιζει καμια μερα να βοηθησεις την κατασταση δεν θα εισαι μονο στα οικονομικα, πες μου υψος γιατι φτιαχνω το πλανο τωρα... αν εισαι 1,75μεχρι 1,80 θα σε βαλω παρασκευη μεσημερι μας σωζεις γιατι αν στειλω τον mpower παλι που ειναι ψηλος μας παλατζαρει το φερετρο και εχουμε θεμα!
    Σπύρο εδώ κάνουμε σοβαρή συζήτηση, ο Μπένυ ξέρει από καλά παιδάκια, από οικονομικά είναι μπουμπούνας και δεξί του χέρι δεν πάω γιατί είναι και καρμίρης. Λοιπόν, μίλα στο αφεντικό, καλή τιμή θα σας κάνω, θα το βγάζω το μεροκάματο.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εκλεισε ο Πανο, την δευτερα ελα να υπογραψεις, να παρεις κινητο λαπτοπ, να σε κατεβασουμε στο γκαραζ να διαλεξεις αυτοκινητο, να σου δωσουμε ενα κουστουμι και τα εκπτωτικα κουπονια για μνημοσυνα,κηδειες, παπαδες, ιατροδικαστες, νοσοκους νεκροτομειου κλπ εισαι πλεον στην Αγελη μας!

15. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

PANOS-E60 (17-01-12)

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP