Να κατέβω να κόψω λαιμό του;
Ρε το μ@λ@κα ! Ρε ένας άντρας με παντελόνια δεν έχει απομείνει σε τούτη τη χώρα ? Ντροπή είναι να έχεις κάνει 2 ζημιές στο αμάξι σου ? Να παζάρευες τη αδερφή σου γιά νύφη και να κρύβεις ότι έχει πάρει 4 συντάγματα πεζοναυτών, το καταλαβαίνω ... αλλά τ αμάξι ρε φούστη μου ? Πες το ρε παπάρα μου, το-και-το ... γλυφιτζούρια σε νηπιαγωγείο πάς να πουλήσεις ?
φιλε μονστα εγω αγορασα το μ3 πριν 4-5 χρονια απο γερμανια 52000ε κομπλε!!
τοτε εδω επαιζαν 60!!!
το αμαξι μου αρεσει τοσο πολυ(κανει τα παντα και πολυ καλα μαλιστα)
που για να το δωσω θελω 30000ε(γι να παρω το μ5 που τοσο θελω)αλλα κανεις δεν θα δωσει αυτα τα λεφτα!!!!
οποτε το κραταω μια ζωη και κανω την κ@υλ@ μου!!!!!
ενα πραγμα εχουμε που μας κανει να ξεχναμε απο ολο αυτο το μπαχαλο!!
ισως ποτε δεν σου δωθει η ευκαιρια να εχεις ενα αμαξι τετοιου επιπεδου!!
η ζωη ειναι μικρη!!!![]()

χεχεχε τον πήρα Βασίλη μου τηλ, αλλά το χει κλειστό.
Αν το φέρει για την επισκευή θα του το πω. Δε θα τον παρακαλάω κιόλας.![]()
Vasilis (02-12-11)
Κωστα,
μακαρι να μπορουσα να την δωσω κ γω!
δυστυχως (κ το δυστυχως κολλαει στους καιρους που διανυουμε) την παντρευτηκα απο οτι φαινεται!
αν ημουν στην θεση σου,δεν θα δεσμευομουν με ενα αυτοκινητο που θα μου ''φορτωναν'' για ανταλλαγη , εκτος αν ηταν αυτο που θα μ αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κ θα μου καλυπτε τις αναγκες μου!
στην αγγελια μου στο car (που συνεχιζω κ βαζω) επαψα να βαζω τιμη κ ζητω ανταλλαγη με ''συγκεκριμενα'' οικογενειακα ,μιας κ αυτες ειναι οι βασικες μου αναγκες πλεον!
ακομη κ ΚΑΛΟ να ταν το κουπερακι,θα προτιμουσα το μαιντανο (χωρις να επιμενεις φυσικα-μια χαρα το πας) ,κ αν κατσει - εκατσε!
πολλες φορες , αρκετα πραγματα στην ζωη μας,ειναι τυχερα!
ακολουθα το ενστικτο κ την τυχη...
ενστικτωδως,καλα το πας (το να το δωσεις εννοω)!
αν ευνοησει κ η τυχη,παρε το μετρητο και περιμενε...να δεις αυτοκινητα σε λιγο καιρο που θα τριβεις τα ματια σου!
καλη τυχη λοιπον...
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Monsta (02-12-11)
Αφου διαβασα λεω:
α) Τα ποσα που σου ειπαν για τις τρακες που ειχε μην σε τρομαζουν. Αν ειχε φτιαχτει σε εξουσιοτημενο ειδικα. Τα ανταλλακτικα των ΜΙΝΙ ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Ουτε σύγκριση με BMW!!!.
β) Ανεξαρτητα απο το παραπανω, τρακαρισμενο ΜΙΝΙ δεν πaiρνουμε ποτέ. Ειναι ετσι φτιαγμενα που το παραμικρό τρακαρισμα προκαλει μεγαλη ζημιά. Επίσης ουτε καν ΜΙΝΙ μτχ δεν θα αγοραζα. κατα κανόνα ειναι σκισμενα (η δοξα των φαναριών), εκτος αν το ειχε καμιά γυναικα (οχι όμως η δική μου).
γ) Όσο για τα ακινητα που συζητάτε, μην νομιζετε οτι απεχουν πολύ αυτά από την πραγματικότητα. Προχθες συναδελφος στο γραφειο αγορασε μεζονετα 250τμ στο πανοραμα Βούλας με 400χιλ ¤ και του εκανε δώρο και μια μερσεντες (δεν ρωτησα μοντελο) που ειχε ο πωλητης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 02-12-11 στις 16:47
BILL007 (02-12-11), Monsta (02-12-11), Panos 316T (02-12-11), Ptboul (02-12-11)