Αυτός ο αριθμός δεν περιλαμβανει τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ Γιαννη, νομίζω ούτε των ΟΤΑ.
Αυτός ο αριθμός δεν περιλαμβανει τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ Γιαννη, νομίζω ούτε των ΟΤΑ.
σαν και ολα μας, στο περιπου και η απογραφη...•Τα στοιχεία είναι κατά δήλωση και κατά συνέπεια μπορεί να εμφανίζουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τα πραγματικά.
•Μπορεί να έχουν απογραφεί, από παρανόηση ή σκόπιμα, άνθρωποι που δεν είχαν υποχρέωση να απογραφούν (π.χ. συνταξιούχοι του δημοσίου, συμβασιούχοι των οποίων η σύμβαση έχει λήξει, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ).
•Μπορεί να μην έχουν απογραφεί, από παρανόηση, λόγω προβλήματος, ή από αντίδραση αμοιβόμενοι που είχαν την υποχρέωση να απογραφούν. (π.χ. αμοιβόμενοι από ειδικούς λογαριασμούς, υπάλληλοι που απουσίαζαν σε άδεια, περίπτωση υπαλλήλου που δεν ήθελε να απογραφεί λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων).
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (21-06-11)
Οι ΔΕΚΟ δεν είναι μέσα. Το αναφέρει το μήνυμα του Νίκου παραπανω. Σίγουρα λοιπόν μιλαμε για πολύ πανω από εκατομμύριο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 21-06-11 στις 15:52
Nino (21-06-11)
καλά...οι παπάδες είναι όλα τα λεφτά.
νούμερο ένα μπίζνεσμαν στην ελλάδα έχουν καταντήσει οι τύποι...εδώ με έναν που μας έπιασε
την πάρλα τώρα που ψαχνόμαστε για τα βαφτίσια της μικρής, μας έκανε promotion, για το μαγαζί
που ανοίξανε με τον γιό του...fish'n chips παρακαλώ, και με ορολογίες άντε γειά...χαχαχαχαχα.
μου έκανε και μια ωραία διάλεξη για τις επιδοτήσεις κτλ κτλ, λές και κατεβήκαμε απο τα
γκράβαρα. μέχρι και κονέ με γραφείο που συντάσουν φακέλους για προγράμματα ήθελε να
μου κάνει, και μάλιστα μου είπε και αναλυτικά τι χρειάζεται να έχω στον φάκελο...
απο μπίζνες πλάν, άδειες λειτουργείας, κτλ κτλ...χαχαχαχαχα τον θεό τους δεν έχουν ρε.
ταπεινοί κληρικοί σου λέει μετά. βρε ούστ απ'εδώ.
sympether with chiefτης
Καταλαβαίνετε τι λέμε? Έχουνε μοιράσει την πίτα (κλήρος) για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σου λέει, μην τρώνε μόνο οι Εκκλησίες με όμορφο περιβάλλοντα χώρο σε ντε μεκ καλές περιοχές.
Η πλάκα είναι ότι εγώ ήθελα να τον βαφτίσω στην ενορία μου, έλα όμως που έπρεπε να είχα κλήσει ημερομηνία ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Φουλ πανσιόν μιλάμε.
Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Αφού πάντως δεν περιλαμβάνονται ούτε υπάλληλοι ΔΕΚΟ, ούτε ιερείς, ούτε το δικαστικό σώμα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για 800.000 δημοσίους υπαλλήλους. Προφανώς κι αυτά τα δεδομένα είναι τόσο αξιόπουστα (κατά το σαρδάμ του Τζέφρυ) όσο κι εκείνα που αφορούν στην οικονομία. Κάντε τα λοιπόν 2 τα εκατομμύρια να 'στε μέσα. Κι απ' την άλλη υπάρχουν 800.000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα.
Καλά πάμε. Θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας. Να μην ξεσηκώνονται φερ' ειπείν οι των 592 ευρώ τον μήνα εναντίων των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ των 5.800 ευρώ τον μήνα. Ελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους, με Rolex στα χέρια, με γούνες στους ώμους.
A8hnaios (24-06-11), gnx (21-06-11), Monsta (21-06-11), Panos 316T (21-06-11), PANOS-E60 (22-06-11), Ptboul (22-06-11), Thomelef (21-06-11), Κωνσταντίνος (21-06-11)
οι δικαστικοι και οι κληρικοι συμπεριλαμβανονται!!
<<Οι δικαστικοί λειτουργοί και το κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του
Κράτους και του Ελεγκτικού Συνεδρίου
Οι κληρικοί όλων των βαθμίδων και το προσωπικό της Εκκλησίας της Ελλάδος
και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου που υπάγονται στην εποπτεία
Αυτής
https://apografi.gov.gr/docs/egkiklios_2.pdf
S8N (22-06-11)