Σελίδα 88 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3878868788899098138188 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 871 έως 880 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτός ο αριθμός δεν περιλαμβανει τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ Γιαννη, νομίζω ούτε των ΟΤΑ.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

•Τα στοιχεία είναι κατά δήλωση και κατά συνέπεια μπορεί να εμφανίζουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τα πραγματικά.
    •Μπορεί να έχουν απογραφεί, από παρανόηση ή σκόπιμα, άνθρωποι που δεν είχαν υποχρέωση να απογραφούν (π.χ. συνταξιούχοι του δημοσίου, συμβασιούχοι των οποίων η σύμβαση έχει λήξει, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ).
    •Μπορεί να μην έχουν απογραφεί, από παρανόηση, λόγω προβλήματος, ή από αντίδραση αμοιβόμενοι που είχαν την υποχρέωση να απογραφούν. (π.χ. αμοιβόμενοι από ειδικούς λογαριασμούς, υπάλληλοι που απουσίαζαν σε άδεια, περίπτωση υπαλλήλου που δεν ήθελε να απογραφεί λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων).
    σαν και ολα μας, στο περιπου και η απογραφη...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτός ο αριθμός δεν περιλαμβανει τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ Γιαννη, νομίζω ούτε των ΟΤΑ.
    Για ΔΕΚΟ δεν μπορω να παρω ορκο αλλα για ΟΤΑ σιγουρα τους περιλαμβανει,το ξερω απο γνωστους μου που απογραφηκαν την ιδια εποχη, με οποιαδηποτε σχεση εργασιας και αν ειχαν (αοριστου χρονου-μονιμοι)

4. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

S8N (21-06-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν και ολα μας, στο περιπου και η απογραφη...
    Νικ οποιος δεν απογραφηκε τοτε (πραγμα αδυνατον) απο το σεπτεμβρη του 2010 και μετα μισθο δεν θα εχει παρει...

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

nikos1400 (21-06-11), S8N (21-06-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οι ΔΕΚΟ δεν είναι μέσα. Το αναφέρει το μήνυμα του Νίκου παραπανω. Σίγουρα λοιπόν μιλαμε για πολύ πανω από εκατομμύριο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 21-06-11 στις 15:52

8. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Nino (21-06-11)

Rides
    5

Προεπιλογή

Οι ΔΕΚΟ δεν είναι μέσα. Το αναφέρει το μήνυμα του Νίκου παραπανω. Σίγουρα λοιπόν μιλαμε για πολύ πανω από εκατομμύριο.
    Ουτε το δικαστικό σώμα, ούτε οι παπάδες.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλά...οι παπάδες είναι όλα τα λεφτά.
    νούμερο ένα μπίζνεσμαν στην ελλάδα έχουν καταντήσει οι τύποι...εδώ με έναν που μας έπιασε
    την πάρλα τώρα που ψαχνόμαστε για τα βαφτίσια της μικρής, μας έκανε promotion, για το μαγαζί
    που ανοίξανε με τον γιό του...fish'n chips παρακαλώ, και με ορολογίες άντε γειά...χαχαχαχαχα.
    μου έκανε και μια ωραία διάλεξη για τις επιδοτήσεις κτλ κτλ, λές και κατεβήκαμε απο τα
    γκράβαρα. μέχρι και κονέ με γραφείο που συντάσουν φακέλους για προγράμματα ήθελε να
    μου κάνει, και μάλιστα μου είπε και αναλυτικά τι χρειάζεται να έχω στον φάκελο...
    απο μπίζνες πλάν, άδειες λειτουργείας, κτλ κτλ...χαχαχαχαχα τον θεό τους δεν έχουν ρε.
    ταπεινοί κληρικοί σου λέει μετά. βρε ούστ απ'εδώ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (24-06-11), Monsta (21-06-11), nikos1400 (21-06-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά...οι παπάδες είναι όλα τα λεφτά.
    νούμερο ένα μπίζνεσμαν στην ελλάδα έχουν καταντήσει οι τύποι...εδώ με έναν που μας έπιασε
    την πάρλα τώρα που ψαχνόμαστε για τα βαφτίσια της μικρής, μας έκανε promotion, για το μαγαζί
    που ανοίξανε με τον γιό του...fish'n chips παρακαλώ, και με ορολογίες άντε γειά...χαχαχαχαχα.
    μου έκανε και μια ωραία διάλεξη για τις επιδοτήσεις κτλ κτλ, λές και κατεβήκαμε απο τα
    γκράβαρα. μέχρι και κονέ με γραφείο που συντάσουν φακέλους για προγράμματα ήθελε να
    μου κάνει, και μάλιστα μου είπε και αναλυτικά τι χρειάζεται να έχω στον φάκελο...
    απο μπίζνες πλάν, άδειες λειτουργείας, κτλ κτλ...χαχαχαχαχα τον θεό τους δεν έχουν ρε.
    ταπεινοί κληρικοί σου λέει μετά. βρε ούστ απ'εδώ.
    Μόνο αυτό λες Θωμά?

Εγώ για να βαφτίσω τον γιο μου μου ζήτησαν μεταβίβαση. Πρέπει δηλαδή να πάω στην ενορία στην οποία ανήκω και να πληρώσω 30 ευρώ για να μεταφέρω τα δικαιώματα σε άλλη ενορία.

Καταλαβαίνετε τι λέμε? Έχουνε μοιράσει την πίτα (κλήρος) για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σου λέει, μην τρώνε μόνο οι Εκκλησίες με όμορφο περιβάλλοντα χώρο σε ντε μεκ καλές περιοχές.

Η πλάκα είναι ότι εγώ ήθελα να τον βαφτίσω στην ενορία μου, έλα όμως που έπρεπε να είχα κλήσει ημερομηνία ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Φουλ πανσιόν μιλάμε.

Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Αφού πάντως δεν περιλαμβάνονται ούτε υπάλληλοι ΔΕΚΟ, ούτε ιερείς, ούτε το δικαστικό σώμα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για 800.000 δημοσίους υπαλλήλους. Προφανώς κι αυτά τα δεδομένα είναι τόσο αξιόπουστα (κατά το σαρδάμ του Τζέφρυ) όσο κι εκείνα που αφορούν στην οικονομία. Κάντε τα λοιπόν 2 τα εκατομμύρια να 'στε μέσα. Κι απ' την άλλη υπάρχουν 800.000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα.

Καλά πάμε. Θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας. Να μην ξεσηκώνονται φερ' ειπείν οι των 592 ευρώ τον μήνα εναντίων των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ των 5.800 ευρώ τον μήνα. Ελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους, με Rolex στα χέρια, με γούνες στους ώμους.

13. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (24-06-11), gnx (21-06-11), Monsta (21-06-11), Panos 316T (21-06-11), PANOS-E60 (22-06-11), Ptboul (22-06-11), Thomelef (21-06-11), Κωνσταντίνος (21-06-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μόνο αυτό λες Θωμά?

Εγώ για να βαφτίσω τον γιο μου μου ζήτησαν μεταβίβαση. Πρέπει δηλαδή να πάω στην ενορία στην οποία ανήκω και να πληρώσω 30 ευρώ για να μεταφέρω τα δικαιώματα σε άλλη ενορία.

Καταλαβαίνετε τι λέμε? Έχουνε μοιράσει την πίτα (κλήρος) για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σου λέει, μην τρώνε μόνο οι Εκκλησίες με όμορφο περιβάλλοντα χώρο σε ντε μεκ καλές περιοχές.

Η πλάκα είναι ότι εγώ ήθελα να τον βαφτίσω στην ενορία μου, έλα όμως που έπρεπε να είχα κλήσει ημερομηνία ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Φουλ πανσιόν μιλάμε.

Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Αφού πάντως δεν περιλαμβάνονται ούτε υπάλληλοι ΔΕΚΟ, ούτε ιερείς, ούτε το δικαστικό σώμα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για 800.000 δημοσίους υπαλλήλους. Προφανώς κι αυτά τα δεδομένα είναι τόσο αξιόπουστα (κατά το σαρδάμ του Τζέφρυ) όσο κι εκείνα που αφορούν στην οικονομία. Κάντε τα λοιπόν 2 τα εκατομμύρια να 'στε μέσα. Κι απ' την άλλη υπάρχουν 800.000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα.

Καλά πάμε. Θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας. Να μην ξεσηκώνονται φερ' ειπείν οι των 592 ευρώ τον μήνα εναντίων των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ των 5.800 ευρώ τον μήνα. Ελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους, με Rolex στα χέρια, με γούνες στους ώμους.

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ το καλυτερο το κραταγες για το τελος...
    αντε γεια...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

οι δικαστικοι και οι κληρικοι συμπεριλαμβανονται!!

<<Οι δικαστικοί λειτουργοί και το κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του
    Κράτους και του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Οι κληρικοί όλων των βαθμίδων και το προσωπικό της Εκκλησίας της Ελλάδος
    και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου που υπάγονται στην εποπτεία
    Αυτής

https://apografi.gov.gr/docs/egkiklios_2.pdf

16. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

S8N (22-06-11)

Σελίδα 88 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3878868788899098138188 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα