Κι εμενα δεν μ'αρεσει να ''χαρχαλευω'' τ'αμαξι επειδη ειναι ντριφταδικο.Θελω να δειχνει και ωραιο!Γι'αυτο και μεσα εχω ακομη τις πλαινες επενδυσεις στις πορτες,την οθονη του κλιματισμου(μονο καλοριφερ πλεον)+την οθονη του OBC.
Κι εμενα δεν μ'αρεσει να ''χαρχαλευω'' τ'αμαξι επειδη ειναι ντριφταδικο.Θελω να δειχνει και ωραιο!Γι'αυτο και μεσα εχω ακομη τις πλαινες επενδυσεις στις πορτες,την οθονη του κλιματισμου(μονο καλοριφερ πλεον)+την οθονη του OBC.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Σημερα ειχε καθαριοτητα το project....Καθοτι ειχα μεσα στα τελευταια χρονια καποιες διαρροες κατα καιρους,λαδια-αναθυμιασεις απο σωληνακια και τον τελευταιο χρονο εντονες διαρροες απ'την κρεμαγιερα κι επειδη δεν εχω πλυνει ΠΟΤΕ το engine bayΕπισης επρεπε να βγει λιγο ακομη περιττο βαρος απο κει μεσα,οπως επενδυσεις θολων,σασι,πορτ παγκαζ και να καθαριστει εσωτερικα.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
giannis z3 (02-02-14), kloukakis (31-10-11), Panos 316T (01-11-11)
μια μικρη συμβουλη(αν και δεν ξερω αν ειναι σωστη και εμενα μου το παν) επειδη εχω τις ιδιες αναρτησεις ο ανθρωπος που τις εβαλα μου ειπε να μην εχω ποτε το κλειδι που ρυθμιζει το σκληροτητα γιατι υπαρχει περιπτωση αν και σπανια απο τις αναπηδησεις κλπ να γυρισει μονο του...κατα τα αλλα μπραβο!!καλη συνεχεια τουμπανο θα γινει!!!!!!!!!
Επομενο βημα πλεον ειναι το περασμα εσωτερικως με ασταρι λευκο και ρεπολινη μπλε σκουρα για προστασια του αμαξωματος αλλα και για να καλυφθουν οι πισσες και να υπαρχει μια ομοιομορφια στο εσωτερικο.Επισης ολα τα καλωδια θα μπουν μεσα σε σωληνες πλαστικους....Και το engine bay θα περιποιηθει αναλογα βεβαια.....η συνεχεια εδω...
BILL007 (31-10-11)
Φιλικά Mike κι από εμένα μια συμβουλή να αλλάξεις τις βάσεις του μοτέρ με σκληρότερες για καλύτερο ελεγχο με το πλαίσιο.
Μικε έχω βάλει τις AKG motosport τις κοκκινες και είναι πολύς καλές και καλή τιμή!
Θα το ψαξω πανω στο θεμα ''βασεις'' καποια στιγμη.Ισως υπαρχουν και φτιαχτες με λιγοτερα χρηματα...