yes! αρκετα μεγαλη διαφορα!
yes! αρκετα μεγαλη διαφορα!
Παρακαλώ αν υπάρχει οφθαλμίατρος στο club να βάλει μια προσφορά στο αντίστοιχο τμήμα γιατί μάλλον με γελούν τα μάτια μου.
Εντάξει Στέφανε, είπαμε, respect στο τετρακίνητο RS3 που στα χέρια του καθενός γίνεται υπερόπλο και που σε λίγο θα κυκλοφορεί τσιπαρισμένο στους ελληνικούς δρόμους από πλούσιους 20χρονους, ψάχνοντας για ανυποψίαστα θύματα.
Αλλά από που κι ως που ομορφότερο από την 1Μ? Κοίτα λίγο τη φωτογραφία με το πήδημα και πες μου τι βλέπεις. Εγώ βλέπω ένα καθαρόαιμο από το M division με τα φαρδειά του φτερά, τα τερατώδη του λάστιχα και κάποια αεροδυναμικά στοιχεία για τα οποία ξοδεύτηκαν εκατοντάδες ώρες σε πίστες και σύραγγες. Ένα καθαρόαιμο που βασίστηκε σε ένα σοβαρό αυτοκίνητο (Μ3) και που δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά 1 που κυκλοφορεί δίπλα μας. Και δίπλα βλέπω ένα Audi Α3 με μοτέρ από ΤΤ, ζαντολάστιχα από RS5, ledάκια και μεγάλους προφυλακτήρες με αεραγωγούς των οποίων το μέγεθος ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ Α3 1.6.
Άσε μας λοιπόν ρε Στέφανε με το 'πανέμορφο' RS3 σου σε παρακαλώ. Άσε μας και μόλις έφαγα. Για το δε κιβώτιο τα 'χω ξαναπεί στο παρελθόν... Κι εμένα μου άρεσαν στην αρχή οι γρήγορες αλλαγές, η ξεκούραστη οδήγηση στην πόλη και το σκάσιμο κατά το ανέβασμα από την εξάτμιση, αλλά μετά από τρεις μήνες δε μπορούσα να πιστέψω πόσο αναντικατάστατο είναι τελικά το manual.
Καλά εντάξει, δεν το λες και καθαρόαιμο Μ, το 1Μ!
Αν το RS3 έχει μοτέρ από ΤΤ και ζαντολάστιχα από RS5, τότε το 1Μ έχει μοτέρ από Ζ4 sDrive35is και πίσω άξονα από Μ3.
Αντικειμενικά τώρα, όσο καλό οδηγικά και να είναι το 1Μ, δεν παύει να μην είναι όσο καθαρόαιμο όσο ένα ατμοσφαιρικό Μ3. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όπλο, και μακράν πιο διασκεδαστικό από ένα RS3!
![]()
Thomelef (19-06-11)
Ρε τρελλοκομείο ξέρεις την τρέλλα μου με τα BMW από την πρώτη μέρα που με γνώρισες όταν εσύ είχες ΤΤ!!! Χα χα
Παρόλα αυτά το RS3 είναι πολύ πιο φουσκωμένο από το A3 Sportsback!
To δε κιβώτιο είναι το μέλλον της αυτοκίνησης, είτε λέγεται DSG, PDK ή DCT όπως και να το κάνουμε.
Τα 2 αμάξια είναι εντελώς 2 διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων και θεωρώ την Audi ότι βγάζει τα ομορφότερα station από όλες τις εταιρίες
Και μην αρχίσετε να μου ποστάρετε E91 M pack γιατί κ αυτό μ αρέσει.
Αλλά σε stock μορφή το RS3 μ αρέσει πάρα πολύ και είναι κ τούμπανο, όπως και το 1Μ μ αρέσει και το έχω δηλώσει εδώ και πολύ καιρό!
Ας ειχα την Μ και ας με περνουσαν και ολα τα αυτοκινητα του κοσμου . . .
Παλι για εμενα θα ηταν το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου . . .
joseph (19-06-11), Nick bmwlover (19-06-11), S8N (18-06-11)
Ό,τι και να λέμε, το RS3 είναι ένα Golf με τετρακίνηση και μπόμπα μοτέρ, ενώ η 1M μια Μ3 σε μικρογραφία. Όσο για τον station σχεδιασμό, έλεος... Αν θέλετε να μιλήσετε για όμορφα Audi station μιλήστε για τα A4/A6 avant. To πίσω μέρος του κολοβού sportback μοιάζει μ'εκείνο του Civic SI του '90 αν του προσθέσεις τρίτο πλευρικό παράθυρο. Το δε RS3 είναι σαν Sportback με μούρη Predator, την ώρα που ο τελευταίος καταπίνει ένα γιγάντιο i/c. Όπως είπε και ο Arnold, it's one ugly mother fucker.
Monsta (18-06-11)
Καλά μην το πάρεις μην βαράς!
Ν54 έβαλες ή πάλι θα με βλέπεις με το κυάλι....? χα χα χα
S8N (18-06-11)
Το look του 5θυρου Α3 ειναι intentional. Ήθελαν να του δωσουν πιο οικογενειακο χαρακτηρα και χωρους, γιατι στο Α3 πρωτης γενιας που αγοραζοταν απο οικογενειαρχες κυριως (εν αντιθεσει με το 3θυρο) είχανε πολλά παράπονα με τους χώρους. Οπότε, διαφοροποιήσανε αρκετά στο 3θυρο από το 5θυρο στην δεύτερη γενιά, γι'αυτό ακριβώς το λόγο. Διότι το 5θ είχε σαν target group οικογένειες!
Κατά τη γνώμη μου το AUDI εμφανισιακά δεν λέει τίποτα. Επίσης δεν θα έδινα ποτέ αυτά τα λεφτά για να υποστρέφω! Αντίθετα το BMW σε προκαλεί στην οδήγηση, και είναι το αυτοκίνητο από το οποίο μπορείς να αντλήσεις ευχαρίστηση, και να το έχεις χρόνια χωρίς να το βαριέσαι.
Το 1,1 δευτερόλεπτο σε αυτή τη πίστα είναι πολύ μεγάλη διαφορά, και δείχνει μαζί με τα g πόσο λάθος σχεδιαστικά ή αλλιώς μπροστόβαρο είναι το AUDI.
Panos 316T (18-06-11)