Δε νομίζω Τάκη.
Και στις στροφές (στη πράξη), η διαφορά θα παίζεται στις ικανότητες του εκάστοτε οδηγού.On any straight the 1M can drop the Cayman any time you want it to
Όσο για τις προτιμήσεις του καθένα......
Πάντως η φιλοσοφία του 1Μ όπως και όλα τα υπόλοιπα ///Μ που ξέραμε μέχρι σήμερα (εκτός Μ1***) είναι ότι συνδυάζουν τις επιδόσεις με τη πρακτικότητα, πράγμα που με τα μοντέλα της Π απλά δεν παίζει. Αν είχε η Π κάποιο μικρό κουπέ με 4 θέσεις και πορτ-μπαγκάζ ή το αντίστροφο για τη bmw, τότε ίσως να ήταν και πιο επιτυχημένη η σύγκριση.
***EDIT: oooops sorry Jeorge, ξέχασα το Ζ4 Μ Coupe![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 26-05-11 στις 19:14
Σε αυτό το ότι είναι πιο πρακτικό συμφωνώ απόλυτα!
Αλλά φίλε το 1M εσωτερικά είναι χάλια και δεν έχει κ πολλά option, για τα Porsche καλύτερα να μην μιλήσω για το Exclusive & το Tequipment πρόγραμμά της γιατι θα χρειαστώ 10 σελίδες
Και επειδή ΚΑΙ τα 2 είναι ακριβά αμάξι, το Cayman R όπως και να το κάνουμε έχει πιο sport καταβολές..
Και μην αρχίσουμε άμα βάλω πρόγραμμα & Akrapovic τι κάνει το Cayman, γιατί θα έχουμε άλλα....![]()
Ναι ρε Στεφ, αλλά σε αυτή τη κατηγορία [προσωπικά] δε θα κοιτάξω τις 10 σελίδες xtra του τμήματος marketing, ούτε και τη σούπερ ντούπερ σχεδίαση με ξύλα καρυδιάς και ανθρακονήματα από το Challenger. Άλλωστε το P δεν έχει και κάνα τρελό ταμπλώ. Αν μιλούσαμε για limo κατηγορία τότε αλλάζει το πράμα.
Το P σαφώς και είναι πιο αγωνιάρικο, γι αυτό άλλωστε έγραψα αυτό παραπάνω.
Άσε που στην Αγγλία τα -14Κ λίρες υπέρ του 1Μ είναι ένα σοβαρό ποσό όπως και να το κάνουμε.Αν είχε η Π κάποιο μικρό κουπέ με 4 θέσεις και πορτ-μπαγκάζ ή το αντίστροφο για τη bmw, τότε ίσως να ήταν και πιο επιτυχημένη η σύγκριση.
Συμφωνώ ότι είναι πιο πρακτικό το Μ
Αλλά από την φύση του είναι πιο "στριφτερό" το Πόρκυ
Εάν δεν περιμένεις τον Αη Βασίλη να στο φέρει τα Χριστούγεννα αλλά το πληρώνεις μόνος σου, δεν υπάρχει δίλημα μεταξύ των δύο. Το ενα εχει με εξτρα 80 το αλλο με τρατζιστοράκια, γκλι γκλι, T equipment, sonderwunch κλπ 140...
Εχει τυχει να οδηγησω 135 με προγραμμα για μια μερα και φυσικα εως κατοχος ενος CaymanS για 4 χρονια μπορω να πω την γνωμη μου νομιζω...
To CaymanS το δικο μου ειχε ακομα καλυτερες επιδοσεις απο το R ,αλλα περα απο αυτο νομιζω οτι δεν μπορουν να συγκριθουν ευκολα τα 2αυτοκινητα.
Το 1Μ ειναι σιγουρα πιο fun to drive μπορεις να γυρνας πλατειες με το πλαι για ωρες,θα ειναι ροπατο φυσικα και ισως καπως πιο πρακτικο.
Το CaymanR ειναι απλα οπλο,στριβει πραγματικα απιστευτα και ειναι ενα αυτοκινητο που πραγματικα το φορας...βασικα απο την εμπειρια μου αυτο που του ελειπε ηταν καποια δυναμη(σαν μαμα),επειδη στο R υπαρχει το αυτοκινητο αυτο μπορει να περασει πολυ καλυτερες σπορ κατασκευες σε διαδρομες με πολλες στροφες...πραγματικα απιστευτο στριψιμο!!
997 Turbo
Karizma Z4 (27-05-11)
Συμφωνώ, αλλά το 135 με το 1Μ σίγουρα θα έχουν μεγάλη διαφορά στο στίσιμο και γενικότερα στην συμπεριφορά. Δεν νομίζω να είναι μόνο ένα βελτιωμένο 135. Εγώ να πω την αλήθεια δεν ξέρω πιο θα έπαιρνα γιατι όπως τα είπες το ένα είναι fun to drive και άλλο gun to drive(ποπο τι είπα!)