ναι, το είδα με τα μάτια μου. δεν έιναι κάποια δι'αγνωση η πιθανή βλάβη που σου δίνει κάποιος μηχανικός αλλά το διαγνωστικό software της BMW.
Ελλατωματικός ή γερασμένος καταλύτης.
όσο για τα after market δεν νομίζω να υπάρχει μιας και πάει κομπλέ το σετ των 2 καταλυτών με την πολλαπλή εξαγωγής. αλλά ακόμα και να υπήρχε, μόνο η πολλαπλή εξαγωγής έχει κανα 500αρικο.
εξακολουθώ να πιστέυω οτι είναι θέμα misfiring κάποιου κυλίνδρου ή κακή στιγμή καύσης\κατάλυσης μιας και δεν ανάβει ξανά μετά το σβήσιμο.
αν ανάψει ξανά 2-3 φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε βλέπουμε...
πατράγγειλα καλού κακού ένα διαγνωστικό για να το ελέγχω μόνος μου και να σβήνω τυχόν λαμπακια απο έδω και πέρα αντί να δίνω 25άρια στις αντιπροσωπείες...
ntinos (25-12-11)
σήμερα σε μια επίσκεψη που πήγα με το δεύτερο αμάξι μας (Suzuki Ignis) άναψε και σε αυτό το ίδιο λαμπάκι!!!
τυχαία σύμπτωση και στα 2 αυτοκίνητα η ίδια βλάβη μέσα στην ίδια εβδομάδα τα οποία φουλάρουν απο το ίδιο βενζινάδικο???
μήπως πρέπει να αλλάξω βενζινάδικο?
λέω εγώ τώρα....![]()
Ε δεν θα είχες και άδικο αν δοκίμαζες άλλο !
Σήμερα στην Αττική οδό με χαλαρό ρυθμό πάλι λαμπάκι καυσαερίων!!!
δεν το γλιτώνω τον καταλύτη μάλλον.
το απόγευμα θα το βάλω στο διαγνωστικό που πήρα για να δω τι θα εμφανίσει σαν βλάβη.
![]()
από site για καταλύτες.
Όταν τα έλεγα και τα λέω ποτέ δεν λάμβανα σαφή απάντηση. Μερικά πράγματα είναι ΚΟΙΝΗ λογική.Για παράδειγμα, κάποιες BMW παρουσίαζαν πρόβλημα CEL και οι κωδικοί που έδιναν ήταν χαλασμένος καταλύτης στα 45.000 χλμ περίπου. Οι καταλύτες δούλευαν κανονικά, απλά η BMW έπρεπε να επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλο και να μειώσει τις ανοχές στους πίσω αισθητήρες O2 για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα. Έτσι, αν ο κατασκευαστής σας συνιστά να αλλάξετε καταλύτη, πιθανότατα δεν θα έχει δίκιο, εκτός και αν έχετε κάνει πάνω από 200.000 χλμ ή 10 χρόνια με αυτόν.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Kostas_1 (11-06-13)