Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 116

Θέμα: [E90]320si Πρόβλημα με καταλύτες?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δημήτρη κι όμως ο διάλογος είναι αυτούσιος κ το ρεζουμέ που μου έμεινε εμένα είναι ένα ''δεν ξέρω - δεν γνωρίζω'' σε ότι και να ρωτούσα.

Μάλιστα, στο τέλος τον ρώτησα να μου πει οφφ δε ρέκορντ αν θα έχω θέμα να προχωρήσω σε άφτερ μάρκετ λύση. Ούτε τότε πήρε θέση - και το δέχομαι (ακολουθούν μία πολιτική), απλά σε ανθρώπινο κ μόνο επίπεδο θα ήθελα να μου προτείνει - αν γινόταν - κάτι λογικό κ όχι αυτή την αποστειρωμένη αντιμετώπιση.

Δεν γινόταν, οκ, πλήρωσα το 30 αρι μου, κύριος, για την διάγνωση και έφυγα. Πάλι καλά που μου έσβησαν το λαμπάκι.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη κι όμως ο διάλογος είναι αυτούσιος κ το ρεζουμέ που μου έμεινε εμένα είναι ένα ''δεν ξέρω - δεν γνωρίζω'' σε ότι και να ρωτούσα.

Μάλιστα, στο τέλος τον ρώτησα να μου πει οφφ δε ρέκορντ αν θα έχω θέμα να προχωρήσω σε άφτερ μάρκετ λύση. Ούτε τότε πήρε θέση - και το δέχομαι (ακολουθούν μία πολιτική), απλά σε ανθρώπινο κ μόνο επίπεδο θα ήθελα να μου προτείνει - αν γινόταν - κάτι λογικό κ όχι αυτή την αποστειρωμένη αντιμετώπιση.

Δεν γινόταν, οκ, πλήρωσα το 30 αρι μου, κύριος, για την διάγνωση και έφυγα. Πάλι καλά που μου έσβησαν το λαμπάκι.
    Αυτη η αποστειρωμενη αντιμετωπιση ειναι η ευκολη λυση.
    Δλδ δε σου αφηνει περιθωρια για να αρχισει να ζητας εγγυησεις κλπ κλπ.
    Δεν ειναι η σωστη λυση αλλα ειναι ευκολη.
    Και ολος ο κοσμος δεν ειναι σαν και σενα και μενα Παναγιωτη,δεν μπορεις (μαλλον μπορεις) να φανταστεις τι απαιτησεις εχουν μερικοι και με τι τροπο τις διεκδικουν.

οπως και να χει θελουμε καταλυτη.
    μηπως σε κανα μτχ? εχεις δει τιποτα?
    το θεμα με αφτερμαρκετ δε μου ακουγεται και πολυ σωστο παντως.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP