το να αυξήσεις το μετατρόχιο μπροστά 2 πόντους χωρίς "εξτρα" ψωμί σε λάστιχο και σε μέταλλο δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί...
πηγαίνοντας το 8 στο 8,5 με 245 απο 225 και με 10mm πιο έξω το offset το αμάξι πραγματικα αλλάζει και αν προσθέσεις και -2 σε γωνία μπροστά τότε γίνεται καταπλήκτικό κ ιδιαίτερα στον δρόμο!!!
εσυ πήγες απο το 8,5 ΕΤ47 στο 8 ΕΤ27...νομίζω οτι και πάλι καλά συμπεριφέρθηκε...
αν πραγματικά θές να κάνεις πανικό εκει κάτω βάλε τότε ενα ζαντάκι 9Χ18 και στα 4 με ΕΤ30-27....και ενα σετάκι μπουζόνια ( ξέρεις σαν αυτά που φοράνε τα γαλάκια ή τα τζαπόνια, εχει στο αμέρικα με 10.9 εφελκισμό...)
αν επιλέξεις να κρατήσεις την μαμά ανάρτηση τότε μπροστά όσο πάει η κάμπερ τέρμα έξω η συγκλιση, και πίσω 0 συγκλιση και μαμα καμπέρ( να είναι λίγο πιο μικρή η γωνία..σε ενδιαφέρει τέρμα μούρη μέσα απο όσο είδα...)
αν βάλεις την ast κ έχεις ρυθμιζόμενα top mount τότε πάλι τέρμα έξω απόκλιση και -3, -3,5 κάμπερ μπροστά και πίσω 0 σύγκλιση και -2, -2,5 κάμπερ ( ανάλογα με το τι έβαλες μπροστά)
αν έχεις μαμα ψαλίδια για την ρύθμιση του κάμπερ πίσω τότε βάλε οσο πάει πίσω και μετά κάνεις το μπροστά.
αν θες να προτιμήσεις λάστιχο ζευγάρια τα εξής : 245-265/35, 255-265/35, 265-265/35 σε 9άρα ζάντα θα δουλέψουν όλα τα παραπάνω...
αν θες να το πάς και λίγο πιο μακριά επείδή η ast εχει monotube αμορτισέρ και μπορεί να δουλέψει ενα πολύ ευρύ φάσμα ελατηρίων δοκίμασε ενα σετ ελατήρια 600λίμπρες μπροστά και 750λίμπρες πίσω ή αν θες σε κιλά 105 κιλά εμπρός και 130 πίσω είναι σκληρά ( οχι και τόσο πολύ όμως)[ στο δικό μου παράγγειλα 100 εμπρος και 120 πίσω για τον δρόμο με σκοπό το upgrade των αμορτισερ στην πορεία..] αλλά με τόσες πολλές ξαφνικές αλλαγέςς πορείας μέσα σε τέτοια πιστάκια με γενικά καλό τάπητα ( οχι σε πρόσφυση αλλά σε ανωμαλίες ) θα είναι πάρα πολύ καλά....
τώρα βέβαια όλα τα παραπάνω είναι η δικές μου απόψεις κ μόνο...
μπορεί να κάνω πολύ λάθος μπορεί να λέω π!πες μπορεί κ κάποια απο όλα να βγάζουν νόημα... ουτε γκουρού είμαι ούτε και κανας γνώστης....
γενικότερα να έχεις διάθεση κ λίγο χρήμα να πειραματιστείς.....
αντε με το καλό και σκίστα ΟΛΑ !!!!!
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...