Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 159

Θέμα: Car wrapping / μεμβράνη χρώματος / ΜΑΤ

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ηταν ευκολο να μας δειξης πως ειναι απο την εσωτερικη μερια του καπω εκει που "κολλαει" στην λαμαρινα ???
    To γκολφάκι έφυγε, αλλά θα τραβήξω φωτό από το Πεζάκι αύριο. Πες μου τι ακριβώς θέλεις να δεις ? Η μεμβράνη διπλώνεται από μέσα από το καπό 1-2 εκ.

Στο πίσω φτερό έχει λακουβάκια τα οποία τώρα φαίνονται πολύ λιγότερο με τη χρήση της ματ μεμβράνης χρώματος.
    Attached Images Attached Images

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Ptboul (17-09-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    To γκολφάκι έφυγε, αλλά θα τραβήξω φωτό από το Πεζάκι αύριο. Πες μου τι ακριβώς θέλεις να δεις ? Η μεμβράνη διπλώνεται από μέσα από το καπό 1-2 εκ.

Στο πίσω φτερό έχει λακουβάκια τα οποία τώρα φαίνονται πολύ λιγότερο με τη χρήση της ματ μεμβράνης χρώματος.
    ετσι για μια ιδεα Κωστα απλα !!!
    στο πεζο οντως πρεπει να "βοηθαει" οπτικα η μεμβρανη ..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Kώστα, ο Γιώργος με το 206 είναι από το φόρουμ της πεζώ (δεν τον ξέρω προσωπικά βέβαια) και του συνέστησα να μιλήσει μαζί σου, αφού σε τόπικ που είχε ανοίξει έλεγε πως είχε σκοπό να πάει σε μαγαζί με αγνώστου ποιότητας μεμβράνες (πάντως σίγουρα όχι 3Μ) και αντίστοιχο κόστος.

Δεν πίστευα ότι σε 206 θα πάει ιδιαίτερα το ματ, ωστόσο μέχρι στιγμής δε φαίνεται κι άσχημο.
    Κάτι που έγραφε ότι τα πίσω σήματα θα αφαιρεθούν για να περαστούν μεμβράνες και αγόρασε καινούρια για να τοποθετήσει μετά, ισχύει πράγματι?
    Και αν ναι, γιατί δε μπορούν να περαστούν τα ίδια σήματα μόλις τελειώσει η τοποθέτηση των μεμβρανών? Χαλάνε αν αφαιρεθούν?
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

5. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Monsta (16-09-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kώστα, ο Γιώργος με το 206 είναι από το φόρουμ της πεζώ (δεν τον ξέρω προσωπικά βέβαια) και του συνέστησα να μιλήσει μαζί σου, αφού σε τόπικ που είχε ανοίξει έλεγε πως είχε σκοπό να πάει σε μαγαζί με αγνώστου ποιότητας μεμβράνες (πάντως σίγουρα όχι 3Μ) και αντίστοιχο κόστος.

Δεν πίστευα ότι σε 206 θα πάει ιδιαίτερα το ματ, ωστόσο μέχρι στιγμής δε φαίνεται κι άσχημο.
    Κάτι που έγραφε ότι τα πίσω σήματα θα αφαιρεθούν για να περαστούν μεμβράνες και αγόρασε καινούρια για να τοποθετήσει μετά, ισχύει πράγματι?
    Και αν ναι, γιατί δε μπορούν να περαστούν τα ίδια σήματα μόλις τελειώσει η τοποθέτηση των μεμβρανών? Χαλάνε αν αφαιρεθούν?
    Σ ευχαριστώ Άρη για τα καλά σου λόγια. Του πάει πάρα πολύ και έκρυψε και μερικές ατέλειες που είχε.

Όσο για τις μεμβράνες της 3Μ, πιστεύω πως έκανε τη καλύτερη επιλογή, μιας που είναι κορυφαίας ποιότητας. Και πίστεψέ με του έκανα απίστευτη τιμή, που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βρει πουθενά !!!! Θέλουμε να προωθήσουμε το προϊόν και επιλέξαμε αυτό το τρόπο από τη διαφήμιση σε περιοδικά αυτή τη φορά, παρόλο που το ποσοστό κέρδους είναι σχεδόν μηδενικό αν κάτσω να αφαιρέσω και λειτουργικά έξοδα. Μπορεί με κάποια άλλη μεμβράνη των 5 ευρώ / τμ να πετύχαινε αντίστοιχη τιμή, αλλά σε μερικούς μήνες θα πήγαινε για πέταμα. Και αλίμονο στο κακομοίρη (κι στο αυτοκίνητο) που θα πήγαινε να την αφαιρέσει.

Τα σήματα πρέπει να αφαιρεθούν και να μπουν άλλα για δύο λόγους:

α) Να μπει η μεμβράνη σωστά από κάτω
    β) Τα γράμματα στα σήματα είναι πολύ λεπτά για να κάτσει μετά κάποιος να κόψει με ακρίβεια τη ταινία 2-πλής όψεως και να ξανα-κολλήσει τα ίδια. Τα 12 ευρώ που κοστίζουν και τα δύο (peugeot & 206) είναι ασήμαντο ποσό, σε σχέση με το χρόνο (και το αμφίβολο αποτέλεσμα) που θα ξοδέψεις βάζοντας τα παλιά.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σ ευχαριστώ Άρη για τα καλά σου λόγια. Του πάει πάρα πολύ και έκρυψε και μερικές ατέλειες που είχε.

Όσο για τις μεμβράνες της 3Μ, πιστεύω πως έκανε τη καλύτερη επιλογή, μιας που είναι κορυφαίας ποιότητας. Και πίστεψέ με του έκανα απίστευτη τιμή, που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βρει πουθενά !!!! Θέλουμε να προωθήσουμε το προϊόν και επιλέξαμε αυτό το τρόπο από τη διαφήμιση σε περιοδικά αυτή τη φορά, παρόλο που το ποσοστό κέρδους είναι σχεδόν μηδενικό αν κάτσω να αφαιρέσω και λειτουργικά έξοδα. Μπορεί με κάποια άλλη μεμβράνη των 5 ευρώ / τμ να πετύχαινε αντίστοιχη τιμή, αλλά σε μερικούς μήνες θα πήγαινε για πέταμα. Και αλίμονο στο κακομοίρη (κι στο αυτοκίνητο) που θα πήγαινε να την αφαιρέσει.

Τα σήματα πρέπει να αφαιρεθούν και να μπουν άλλα για δύο λόγους:

α) Να μπει η μεμβράνη σωστά από κάτω
    β) Τα γράμματα στα σήματα είναι πολύ λεπτά για να κάτσει μετά κάποιος να κόψει με ακρίβεια τη ταινία 2-πλής όψεως και να ξανα-κολλήσει τα ίδια. Τα 12 ευρώ που κοστίζουν και τα δύο (peugeot & 206) είναι ασήμαντο ποσό, σε σχέση με το χρόνο (και το αμφίβολο αποτέλεσμα) που θα ξοδέψεις βάζοντας τα παλιά.
    Για τα σήματα, από περιέργεια το ρώτησα. Ευτυχώς που πράγματι στην πεζώ είναι φτηνά, γιατί για κάτι άλλα έχω ακούσει 40-50 ευρώ.

Όσο για τη μεμβράνη 3Μ, το ξέρω ότι θεωρείται η καλύτερη στην αγορά και και προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ κάτι διαφορετικό γι'αυτό και την πρότεινα ανεπιφύλακτα (όπως και σωστούς επαγγελματίες όπως εσένα).

Και σχετικά με την τιμή, ήταν ακριβώς ίδια με εκεί που θα του έβαζαν μεμβράνες αγνώστου ποιότητας, οι οποίες σαν κόστος έχουν το 1/3, μπορεί και παρακάτω, άρα πολύ καλή.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα σήματα, από περιέργεια το ρώτησα. Ευτυχώς που πράγματι στην πεζώ είναι φτηνά, γιατί για κάτι άλλα έχω ακούσει 40-50 ευρώ.

σαν κόστος έχουν το 1/3, μπορεί και παρακάτω, άρα πολύ καλή.
    Το σήμα της audi στο πορτ-μπαγκάζ ενός s3 που θα ντύσουμε από βδομάδα είχε 45 ευρώ !!!

Όσο για το κόστος που λες, κάποιες 'άλλες' είναι ακριβώς στο 1/3, πράγμα που σημαίνει και καλό κέρδος για το κατάστημα...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ηταν ευκολο να μας δειξης πως ειναι απο την εσωτερικη μερια του καπω εκει που "κολλαει" στην λαμαρινα ???
    Ορίστε Γιώργο, δε ξέρω βέβαια αν μπορείς να διακρίνεις κάτι...

10. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

katsaraios (18-09-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελειωμένο πλέον.....

Ο Γιώργος είναι χαρούμενος καθώς το αμαξάκι του άλλαξε όψη, ενώ κρύφτηκαν εντελώς και μερικές μικρο-ατέλειες που είχε η βαφή !!!

*** Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τη προτίμηση σου, καθώς και εσένα Άρη (Driver M) για το referral και τα καλά σου λόγια.

12. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Driver M (18-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όλα ωραία με τα κόκκινα-άσπρα και μαύρα αλλα με εμένα που δεν θέλω να αλλάξω το χρώμα του αυτοκινήτου μου αλλα θέλω να καλύψω κάτι γραμμές πάνω στο καπό τι μπορεί να γίνει?
    Το χρώμα είναι μοβ και αν θυμάμαι καλά λέγεται madeiraviolett.
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E36-Hartge Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα ωραία με τα κόκκινα-άσπρα και μαύρα αλλα με εμένα που δεν θέλω να αλλάξω το χρώμα του αυτοκινήτου μου αλλα θέλω να καλύψω κάτι γραμμές πάνω στο καπό τι μπορεί να γίνει?
    Το χρώμα είναι μοβ και αν θυμάμαι καλά λέγεται maυdeiraviolett.
    Θα πας να βάψεις καπό.

Εναλλακτικά η 3Μ αναλαμβάνει να φτιάξει κάποια 'κουστουμιά' απόχρωση, αλλά πρέπει να αγοράσεις αρκετά ρολλά μεμβράνης. Εκτός κι αν σκοπεύεις να ντύσεις καμιά 10-αριά αυτοκίνητα, δε νομίζω να σε συμφέρει.

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP