παιδια εδω θα μπορουσε να τα βγαλει περα μονο ο driverm με καμια κουμουνιστικη θεωρια εγω δεν μπορω συγχωρεστε με
παιδια εδω θα μπορουσε να τα βγαλει περα μονο ο driverm με καμια κουμουνιστικη θεωρια εγω δεν μπορω συγχωρεστε με
αντε γεια...
Τυπε κανε μια ιστορικη αναδρομη στο ταξιδι σου εις τας Ευρωπας με το Μ3 με φτερα και θυμησου ποσο ευδιαθετα πληρωνες τον οβολο σου για τα διοδια ,αληθευει οτι ραγισαν καρδιες στο περασμα σου απο τους γκισεδες μολις σε εβλεπαν με απλωμενο χερι γυαλικο και μισοχαμογελο στα διοδια της Ιταλικης ριβιερας???
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ξενομανια δεν εχω ψηλε, ναι τα πληρωνα με ευχαριστηση γιατι μου προσφεραν κατι που το εβλεπα μπροστα μου οχι για κατι που υποσχονταν να κανουν στο μελλον
αντε γεια...
katsaraios (17-12-12)
hades7 (17-12-12)
αυτο λεμε αρη, ολοι δικαιουμαστε περισσοτερα, καλυτερη παιδεια, καλυτερη υγεια, καλυτερες υπηρεσιες, καλυτερες υποδομες.
μονο που τα λεφτα που δινουμε δεν πανε σε ολα αυτα, αλλα καταληγουν σε τσεπες τρωκτικων δ.υ., κομματοσκυλων, πελατων του συστηματος της κλεπτοκρατιας.
ειναι συμμορια και μας κλεβουν νομιμοφανως.
αν διαβασατε αυτες τις μερες τα τρωκτικα της βουλης, τα μεγαλυτερα αποβρασματα του κομματικου σωληνα, πηδανε απο τα παραθυρα για να εξασφαλισουν διπλα εφαπαξ που φτανουν μεχρι τα 300 χιλιαρικα!!!
οι πατρονες τους εξακολουθουν να τους ανεχονται προκλητικα!
οι καθαριστριες της βουλης παιρνουν περισσοτερα χρηματα απο τον αρχηγο ΓΕΕΘΑ!!!
οι βουλευτες ψηφισαν ομοφωνα για τον εαυτο τους φοροαπαλλαγες!
ελεος πια με τους κλεφτες.
μαζι τα φαγανε, ο παγκαλος οι ομοιοι του και μερικες χιλιαδες αργομισθοι τρωκτικα αποβρασματα που παιρνουν ακομα εικονικες υπερωριες, οδοιπορικα, επιδοματα, δεν καταλαβαινουν τιποτα!
πρεπει να πεθανει ολος ο οικονομικα ενεργος πληθυσμος για να ζησει η σαπιλα και η πλεμπα.
αυτοι στερουν απο τα παιδια τη θερμανση στα σχολεια, την προσβαση στην υγεια, ενα καλο εκπαιδευτικο συστημα, αυτοι στερουν απο τους γεροντες την αξιοπρεπεια, αυτοι στερουν απο ολους μας αυτα που πληρωνουμε.
οι φοροι μας πανε για να εχει διλήμματα μερσεντες ή bmw το χειροτερο και πιο αχρηστο ειδος ανθρωποειδους που εχει δει αυτος ο πλανητης απο υπαρξης του.
αισχος και ονειδος, ακομα τους κοιταμε αντι να τους πεταξουμε εξω απο την περιουσια μας.
εγω φιλε σε καταλαβαινω ,εσυ ειναι δυσκολο να καταλαβεις αυτο που λεμε και οχι μονο εσυ αλλα και εμεις στην αρχη περασαμε απο αυτο το σταδιο.μην το παρεξηγεις ολοι μαζι μεσα ειμαστε.αν και σου απαντησε ο θωμας,
δεν θα επρεπε να φτασεις σαυτο το σημειο,αυτο λεμε.δεν επρεπε καποιος να αναγκαζεται ,αλλα να εχει δικαιωμα και επιλογη.αυτο που λεμε ειναι οτι επρεπε ολοι μας να αντιδρασουμε τοσα χρονια για την παιδεια και τα χαλια της και οχι τωρα για τα βιβλιαρακια μονο αλλα για την παιδεια.δεν ειναι δυνατον να γκρινιαζουμε για τα βιβλια και να αφηνουμε την υπολοιπη παιδεια ιδια σαν να ειμαστε ευχαριστημενοι
συμφωνω να βλεπουμε το δασος που ειναι η παιδεια,να μην συμβιβαζομαστε .γιατι ακομα χειροτερο απο το να μην βλεπουμε τιποτα απο τα 2 ειναι να συμβιβαζομαστε οτι υπαρχει μονο το δεντρο,το εμφανες.αν ειναι να βλεπουμε και να αντιδρουμε ,να αντιδρουμε γιαυτο που θελουμε εμεις και οχι αυτο που βολευει αυτους![]()
Thomelef (17-12-12)
εγώ πάντως θα γούσταρα να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο, όχι για τα λεφτά των διοδίων, αλλά για την δικαίωση ότι δεν είμαι το πρόβατο που ότι του λένε κάνει χωρίς να αντιδρά.
νομίζω είναι μια καλή περίπτωση, το αντικείμενο το φορουμ έχει άμεση σχέση με το θέμα, ενώ δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί καν το όνομα του.
sympether with chiefτης

Αυτο προσπαθω να εξηγησω ρε παιδια: οτι προσωπικα δεν εχω καμια ελπιδα πλεον οτι ο ελληνας θα συνεργαστει συλλογικα για οτιδηποτε. Δεν προκειται να αλλαξει κατι προς το καλυτερο και γι'αυτο κανω κατι για το συμφερον μου πια και για την οικογενεια μου...
Εγω παντως με τους ''αγανακτισμενους'' δε συνεργαζομαι....
Και μια φωτο, σχετικη με το αρχικο θεμα
![]()
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
BILL007 (18-12-12)