Σελίδα 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 678
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 81

Θέμα: Πρόστιμο 14.000¤ επειδή δεν πλήρωνε διόδια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια εδω θα μπορουσε να τα βγαλει περα μονο ο driverm με καμια κουμουνιστικη θεωρια εγω δεν μπορω συγχωρεστε με
    αντε γεια...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εδω θα μπορουσε να τα βγαλει περα μονο ο driverm με καμια κουμουνιστικη θεωρια εγω δεν μπορω συγχωρεστε με

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τυπε κανε μια ιστορικη αναδρομη στο ταξιδι σου εις τας Ευρωπας με το Μ3 με φτερα και θυμησου ποσο ευδιαθετα πληρωνες τον οβολο σου για τα διοδια ,αληθευει οτι ραγισαν καρδιες στο περασμα σου απο τους γκισεδες μολις σε εβλεπαν με απλωμενο χερι γυαλικο και μισοχαμογελο στα διοδια της Ιταλικης ριβιερας???

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ξενομανια δεν εχω ψηλε, ναι τα πληρωνα με ευχαριστηση γιατι μου προσφεραν κατι που το εβλεπα μπροστα μου οχι για κατι που υποσχονταν να κανουν στο μελλον
    αντε γεια...

5. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

katsaraios (17-12-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξενομανια δεν εχω ψηλε, ναι τα πληρωνα με ευχαριστηση γιατι μου προσφεραν κατι που το εβλεπα μπροστα μου οχι για κατι που υποσχονταν να κανουν στο μελλον
    Εννοειται οτι συμφωνω το εχω γραψει πριν 2 χρονια οταν ειχε φουντωσει το θεμα "δεν πληρωνω"...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

hades7 (17-12-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

αυτο λεμε αρη, ολοι δικαιουμαστε περισσοτερα, καλυτερη παιδεια, καλυτερη υγεια, καλυτερες υπηρεσιες, καλυτερες υποδομες.

μονο που τα λεφτα που δινουμε δεν πανε σε ολα αυτα, αλλα καταληγουν σε τσεπες τρωκτικων δ.υ., κομματοσκυλων, πελατων του συστηματος της κλεπτοκρατιας.
    ειναι συμμορια και μας κλεβουν νομιμοφανως.

αν διαβασατε αυτες τις μερες τα τρωκτικα της βουλης, τα μεγαλυτερα αποβρασματα του κομματικου σωληνα, πηδανε απο τα παραθυρα για να εξασφαλισουν διπλα εφαπαξ που φτανουν μεχρι τα 300 χιλιαρικα!!!
    οι πατρονες τους εξακολουθουν να τους ανεχονται προκλητικα!
    οι καθαριστριες της βουλης παιρνουν περισσοτερα χρηματα απο τον αρχηγο ΓΕΕΘΑ!!!
    οι βουλευτες ψηφισαν ομοφωνα για τον εαυτο τους φοροαπαλλαγες!

ελεος πια με τους κλεφτες.
    μαζι τα φαγανε, ο παγκαλος οι ομοιοι του και μερικες χιλιαδες αργομισθοι τρωκτικα αποβρασματα που παιρνουν ακομα εικονικες υπερωριες, οδοιπορικα, επιδοματα, δεν καταλαβαινουν τιποτα!
    πρεπει να πεθανει ολος ο οικονομικα ενεργος πληθυσμος για να ζησει η σαπιλα και η πλεμπα.

αυτοι στερουν απο τα παιδια τη θερμανση στα σχολεια, την προσβαση στην υγεια, ενα καλο εκπαιδευτικο συστημα, αυτοι στερουν απο τους γεροντες την αξιοπρεπεια, αυτοι στερουν απο ολους μας αυτα που πληρωνουμε.
    οι φοροι μας πανε για να εχει διλήμματα μερσεντες ή bmw το χειροτερο και πιο αχρηστο ειδος ανθρωποειδους που εχει δει αυτος ο πλανητης απο υπαρξης του.

αισχος και ονειδος, ακομα τους κοιταμε αντι να τους πεταξουμε εξω απο την περιουσια μας.

9. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (17-12-12), bimmerm (17-12-12), pilot (17-12-12), S8N (18-12-12), Thomelef (17-12-12), Κωνσταντίνος (17-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

να σου πω αν ειχα παιδια και εκρινα οτι δεν ηταν επαρκη η μορφωση που παιρνουν απο την παιδεια που προσφερει το κρατος ισως να αναγκαζομουν να" επενδυσω" και στην παραπαιδεια αυτο ομως θα ηταν συνειδητη επιλογη μου,απο την αλλη μερια αφου πληρωνω φορους και το συνταγμα προσφερει δωρεαν παιδεια κατα τα γραφομενα του γιατι πρεπει να πληρωνω για τα βιβλια του παιδιου μου τι δεν καταλαβαινεις?
    εγω φιλε σε καταλαβαινω ,εσυ ειναι δυσκολο να καταλαβεις αυτο που λεμε και οχι μονο εσυ αλλα και εμεις στην αρχη περασαμε απο αυτο το σταδιο.μην το παρεξηγεις ολοι μαζι μεσα ειμαστε.αν και σου απαντησε ο θωμας,
    δεν θα επρεπε να φτασεις σαυτο το σημειο,αυτο λεμε.δεν επρεπε καποιος να αναγκαζεται ,αλλα να εχει δικαιωμα και επιλογη.αυτο που λεμε ειναι οτι επρεπε ολοι μας να αντιδρασουμε τοσα χρονια για την παιδεια και τα χαλια της και οχι τωρα για τα βιβλιαρακια μονο αλλα για την παιδεια.δεν ειναι δυνατον να γκρινιαζουμε για τα βιβλια και να αφηνουμε την υπολοιπη παιδεια ιδια σαν να ειμαστε ευχαριστημενοι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε να διεκδικησουμε καλυτερη κι εντελως δωρεαν παιδεια τοτε.
    Οχι αφου επικρατει χαλι μαυρο να το επιδεινωσουμε κι αλλο βαζοντας τους γονεις πληρωνουν τα σχολικα βιβλια, τους φοιτητες τα συγγραμματα κ.ο.κ.

Συμφωνω κι εγω να μη βλεπουμε το δεντρο αλλα το δασος, αλλα το να μη βλεπουμε τιποτα απ'τα δυο ειναι ακομα χειροτερο.

ps Χαντε καλα το παω?
    συμφωνω να βλεπουμε το δασος που ειναι η παιδεια,να μην συμβιβαζομαστε .γιατι ακομα χειροτερο απο το να μην βλεπουμε τιποτα απο τα 2 ειναι να συμβιβαζομαστε οτι υπαρχει μονο το δεντρο,το εμφανες.αν ειναι να βλεπουμε και να αντιδρουμε ,να αντιδρουμε γιαυτο που θελουμε εμεις και οχι αυτο που βολευει αυτους

11. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

Thomelef (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως θα γούσταρα να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο, όχι για τα λεφτά των διοδίων, αλλά για την δικαίωση ότι δεν είμαι το πρόβατο που ότι του λένε κάνει χωρίς να αντιδρά.

νομίζω είναι μια καλή περίπτωση, το αντικείμενο το φορουμ έχει άμεση σχέση με το θέμα, ενώ δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί καν το όνομα του.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτο προσπαθω να εξηγησω ρε παιδια: οτι προσωπικα δεν εχω καμια ελπιδα πλεον οτι ο ελληνας θα συνεργαστει συλλογικα για οτιδηποτε. Δεν προκειται να αλλαξει κατι προς το καλυτερο και γι'αυτο κανω κατι για το συμφερον μου πια και για την οικογενεια μου...
    Εγω παντως με τους ''αγανακτισμενους'' δε συνεργαζομαι....

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μια φωτο, σχετικη με το αρχικο θεμα

"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

15. The Following User Says Thank You to nfot For This Useful Post:

BILL007 (18-12-12)

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 678

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP