Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 81

Θέμα: Πρόστιμο 14.000¤ επειδή δεν πλήρωνε διόδια

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    καθε λιγο και λιγακι για Θεσσαλονικη ειχε διοδια.....ειδικα απο μαλιακο και πανω ειναι ο δρομος για τον πεουλο.......
    για τον θερμοσίφωνα σου μια χαρά είναι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

mark e92 (14-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    για τον θερμοσίφωνα σου μια χαρά είναι.

καλα που δε σε ειχα στην εθνικη.......θα βαριόμουνα να σε περιμένω ολη το ταξιδι.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παλι σου την λεει Γιάννη!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παλι σου την λεει Γιάννη!!!!!
    Νταξ μωρε......τι να κανει.....μονο για πιστες ειναι...στο δρομο κλαιει στο diffuser μου.....απο το '' κλαιει στην ποδια μου''.......

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εεεεμ μήπως ο αγαπητός αυτοκινητιστής έπρεπε να επιλέγει την παλαιά εθνική οδό που είναι δωρεάν ; Λέω τώρα...
    Επίσης στην γέφυρα Ρίο - Αντιρρίου υπάρχουν μερικοί "έξυπνοι" που σηκώνουν τις μπάρες με το χέρι και περνάνε. Γιατί δεν επιλέγουν το φέρυ που είναι η μισή τιμη ; Ξαναλέω τώρα...
    Επίσης πριν γίνει η γέφυρα γιατί δεν έκαναν ανάλογες "μαγκιές" και στα φερυμπότ της ανάλογης ακτοπλοικής γραμμής ; Ξαναματαλάεω τώρα...

7. The Following 5 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

alexk (14-12-12), Bazil Van Sinner (15-12-12), chrisgiapz3 (17-12-12), ghost-rider (14-12-12), Stathis (14-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης πριν γίνει η γέφυρα γιατί δεν έκαναν ανάλογες "μαγκιές" και στα φερυμπότ της ανάλογης ακτοπλοικής γραμμής ; Ξαναματαλάεω τώρα...

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων

καλα που δε σε ειχα στην εθνικη.......θα βαριόμουνα να σε περιμένω ολη το ταξιδι.....
    Ωχ ωχ ωχ! Η διαφορα θα λυθει στο ρινγκ θεσσαλονικης - λητης. Και οποιος αντεξει.... Χαχα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωχ ωχ ωχ! Η διαφορα θα λυθει στο ρινγκ θεσσαλονικης - λητης. Και οποιος αντεξει.... Χαχα!
    εδω ερχόμουνα ταπα απο Λαρσα και μετα ...την εγναντια θα φοβηθώ......θα του φορέσω κιλοτα του ψηλού παπαρα...συγνωμη του φρυδεμπορα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 14-12-12 στις 22:05

Rides
    3

Προεπιλογή

Εχω μπερδευτει λιγο. Οταν με το κινημα "δεν πληρωνω δεν πληρωνω" περναγαμε τζαμπε τα διοδια, μας αρεσε που δεν πληρωνε κανεις και τα χωναμε στους μεγαλοκατασκευαστες των οδικων δικτυων για τα ακριβα διοδια! Τωρα γινεται το αντιθετο...

12. The Following 5 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

alexk (15-12-12), bill_m3 (15-12-12), Bitz (15-12-12), dafidack (16-12-12), katsaraios (16-12-12)

Περιοχή
    Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για οσυς δεν χρησιμοποιουν τα διοδια καθημερινα(παρα μονο σε διακοπες,σαββατοκυριακα κτλ),φυσικα και σας φαινεται λογικο να πληρωσεται τα διοδια.Λες διακοπες παω,χεστηκα για τα διοδια,θα τα πληρωσω.Εγω ομως που μενω Μεγαρα και πρεπει καθε μερα να γυρισω σπιτι μου πληρωνοντας 3,10 ευρω,για ενα δρομο που εγινε απο το κρατος(απο τα διοδια μεχρι πριν την κακια σκαλα τον δρομο τον εφτιαξε το κρατος),εεεε,ειναι θεμα.Βεβαια εδω και 2 χρονια παω απο τον παραδρομο,αλλα εκνευριζομαι να μην μπορω να χρησιμοποιησω ενα δρομο που τον εχουμε πληρωσει εμεις εδω και πολλα χρονια.Ασε που επειδη πανε πολλοι απο τον παραδρομο,εβαζαν 2 πιτσιρικαδες να γραφουν τους αριθμους κυκλοφοριας των αυτοκινητων που χρησιμοποιουν τον παραδρομο.Τις πρωτες φορες,ειπα,ωραια θα μας στειλουν καποια προσφορα για τους μονιμους κατοικους.Δεν ηρθε ποτε και μαλιστα μια φορα που ετυχε και ειχε μπλοκο η τροχαια στα 10 μετρα μετα τα παιδια που σημειωναν τους αριθμους κυκλοφοριας,σταματησα και διαμαρτυρηθηκα εντονα.Δεν γουσταρω να καταγραφει την πινακιδα μου κανενας και επειδη τους απειλησα με αγωγη(ειχα και φωτος),τυχαια τωρα;,σταματησαν να το κανουν.Για την Κορινθου Πατρων,ειναι σκανδαλο τα διοδια.Δεν μπορεις να πληρωνεις διοδια για να ταξιδεψεις σε μια λωριδα ανα κατευθυνση με κωνους αναμεσα στα 2 ρευματα κυκλοφοριας.Ημαρτον δηλαδη.Μαλλον ομως η ειδηση ειναι μουφα γιατι ο δικηγορικος συλλογος Πατρων ειχε κανει μηνυση στην Ολυμπια οδο για τα διοδια και η εταιρεια περνει συνεχεια αναβολες.Ξερει οτι αν εκδιακαστει η υποθεση θα παρει τα π@π@ρι@ μας και τα διοδια τελος,μεχρι να κατασκευαστει ο δρομος.Οσο για την γεφυρα του ριου,προσωπικα,την εχω κοψει εδω και 2 χρονια.Παω με το καραβι,πινω και τον καφε μου και γουσταρουν και τα παιδια μου.

14. The Following 5 Users Say Thank You to Γιαννης Ε39 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (15-12-12), bill_m3 (15-12-12), Driver M (15-12-12), katsaraios (16-12-12), Nino (15-12-12)

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP