Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 86

Θέμα: F30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mια χαρά είναι η νέα 3άρα.
    Μόνο από το πλάι δεν μου αρέσει που στο τέλος του καπό κάνει μια καμπούρα (η οποία είναι λογικά για την προστασία των πεζών) κι επίσης δεν μου αρέσει το σχήμα των φαναριών που είναι τραβηγμένα έτσι ώστε να ακουμπούν στα νεφρά.
    Αν δεν υπήρχαν αυτά τα 2 σημεία, θα την έβρισκα σχεδόν αψεγάδιαστη.
    Γενικά πάντως, μοιάζει αρκετά στην Ε90 απλά είναι, σαν διάδοχος άλλωστε, πιο εξελιγμένη, ιδίως πίσω.
    Σε γενικές γραμμές όμως μοιάζουν, σε αντίθεση πχ με την Ε46 που η Ε90 αν και διάδοχος, δεν είχε καμια σχέση.

Γενικά οι νέες BMW είναι αρκετά όμορφες (με την εξαίρεση του κακάσχημου, απ'όπου κι αν τον κοιτάξεις, άσσου), απλά η μόνη μου ένσταση είναι η πολύ μεγάλη ομοιότητα των σειρών 3,5,7 που είναι σχεδόν σαν το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό μήκος (σαν τα Α4-6-8 ένα πράγμα), κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει γιατί δείχνει έλλειψη έμπνευσης.
    Κατά τ'άλλα όμως, αν δει μεμονωμένα κανείς τα μοντέλα αυτά, είναι αρκετά κομψά και πολύ πιο εύπεπτα στο μάτι από τους προκατόχους τους.
    Άσε που με τους νέους κινητήρες πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να προτιμήσει C ή A4 απ'την F30.

Για την 6άρα επίτηδες δε μίλησα γιατί τα σχόλια απλά...περιττεύουν.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Το mercedes C όμως κυκλοφορεί από το 7 η το 8 αν δεν κάνω λάθος, και το όχημα από θέμα εμφάνισης τα σπάει.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το mercedes C όμως κυκλοφορεί από το 7 η το 8 αν δεν κάνω λάθος, και το όχημα από θέμα εμφάνισης τα σπάει.
    Απο τον Απριλιο του 07... Ειχαμε παει για ανταλλαγη τοτε, εχουμε το προηγουμενο και οταν ειχε βγει ειχε ξενισει αρκετους σε σχεση με το W203! Με τον καιρο, ομως, εγινε πολυ ποθητο αυτοκινητο!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά είναι η C ακόμα και σήμερα δεν λέω, πόσο μάλλον για τα τέλη του 7 που κυκλοφόρησε.
    Αλλά απ΄τη στιγμή που θα κυκλοφορεί για 1,5-2 χρόνια ακόμα, σημαίνει ότι για το διάστημα αυτό θα ανταγωνίζεται την F30.
    Ε, μου φαίνεται ανόητο να πάει κάποιος στη merc και όχι στην καινούρια 3άρα.

Το Α4 έτσι κακομούτσουνο και βαρετό σχεδιαστικά (και οδηγικά) το βάζω έτσι κι αλλιώς στην απ'έξω αφού κι απ'την Ε90 (ιδίως τη fl) υστερούσε τραγικά κατ'εμέ.
    Όσο εντυπωσιακό και ματσό είναι το Α5, τόσο κασόνι είναι το Α4 εξωτερικά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μολις γυρισα απο test drive θα σας γραψω εντυπώσεις σε λίγη ώρα.

6. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

alexk (10-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή F30

Πες τα Όλα !

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον το ραντεβού μου το εκλεισαν την παρασκευη το email το ειχα στειλει ενα μηνα πριν anyway φτανω στον τρικαλιώτη συμπληρώνουμε κατι χαρτιά με ενημερώνουν οτι σε περίπτωση ατυχήματος μας καλύπτει η μικτή ασφάλεια αλλα την απαλλαγή των 750 Ευρω θα την χρεωνομουν εγώ.
    Το αυτοκινητο ηταν ενα 320d με τα 184 αλογα στην ποιο απλη εκδοση με 16αρες παρκτρονκ και δερματινο τιμονι με χειριστηρια.
    Ξεκινωντας το μοτερ δεν ακουγεται στην καμπινα τιποτα (ρελαντι) βαζω πρώτη και η αισθηση ηταν πολυ ελαστικη σε σχεση με οτι χειροκινητο εχω οδηγησει.
    Στα πρωτα μετρα ενεργοποιω το sport mode και βγαινω στον δρομο της Χαλκιδικης.
    Απογοητευση δευτερη το γκαζι ακουγε με καθυστερηση 1-2 sec οσες φορες και επαιξα μαζι του.
    Η κυληση του ηταν αρκετα καλή στην ευθεια αλλα με υπερβολικα μαλακο για τα δεδομενα μου το setup της αναρτησης το οποιο δινει αρκετες κλίσεις στο αμαξωμα σε συνδυασμο με τα λαστιχα (μπαλόνια) που φορουσε να με φοβησει και να μου δημιουργησει ασαφεια στο τιμονι μπαινοντας με περιπου 130 χιλιομετρα στην εξοδο για αεροδρόμιο.
    Απο φρένα πολύ καλη αισθηση και αποτελεσματικα μπορω να πώ .
    Το μοτερ μετα τις 4000 σ.α.λ κανει αισθητη την παρουσια του στην καμπινα με ωραιο ήχο που δεν θυμιζει πετρελαιοκινητηρα.
    Αφου γυρισαμε πισω μου εβγαλε μια προσφορα ο πωλητης η οποια δεν αντικατοπτριζει και δεν δικαολογει το συγκεκριμενο αμαξι.

Αυτα τα λιγα απο μενα οτι περαιτερω θελησετε να ρωτησετε εδω ειμαι .

Υ.Σ Μπαινοντας μετα στο 39αρι το αγαπησα ποιο πολυ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 10-07-12 στις 22:07

9. The Following 3 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

bill_m3 (11-07-12), nikos valvetronic (10-07-12), zaharias (10-07-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

κρατα το 39αρι!!!

11. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

GanKostas-E90 (29-07-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ποιος ειπε οτι θα το δωσω.

Χαβαλέ καναμε με το test drive για να εχουμε ολοκληρωμενη άποψη.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

aristent (10-07-12), nikos valvetronic (10-07-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λεώ και εγώ το είδα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά δεν το έκανα βόλτα.Το σαλόνι του
    μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και οι χώροι του είναι καλοί σε σχέση με το 46άρι.Το βλέπω
    σαν ένα μεγάλυτερο βήμα από το e90,σε σύγκριση από e46 σε ε90.Η τιμή όμως ρε παιδιά
    μου φάνηκε τουλάχιστον αστεία για τα δεδομένα που ζούμε.Όλες οι εταιρείες κάνουν ότι
    μπορούν για να σταθούν στην αγορά και η BMW πετάει αετό.Έλεος.Τι να πω,ίσως μας φαίνεται
    έτσι επειδή πολλοί από μας πήραμε καλά αυτοκίνητα εισαγωγής σε τιμή 1/3 του καινούργιου,δεν ξέρω...
    Πάντως ελάχιστα F30 νομίζω ότι θα δούμε στους δρόμους μας...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP