Προσχεδιο Συμβασης ειναι.
Οποιος εχει κανει εστω και μια επαγγελματικη εμπορικη συναλλαγη στη ζωη του, κουκκιδες εχει μαθει να βλεπει.
Αφου οταν το πηραν στα χερια τους δεν ειχαμε αποφασισει για τα νουμερα.
Τι ηθελε να γραφει;
Ο δικηγορος σου οταν πηρες ο σπιτι και κοιταξε τα χαρτια πριν το συμβολαιο με κουκιδες τα ειδε.
Το θεμα ειναι πως ο καθε τσομπανος που παει στη βουλη δεν εχει καν τη γνωση οχι να διαβασει το μνημονιο, αλλα ουτε να το ξεφυλισει.
Ο καιρος απαιτει ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ αλλα μια αλυσιδα προστασιας απο νομικους, οικονομολογους και επαγγελματιες (οχι ανεπαγγελτους ψηφοθηρες)
Αν ο αλλος πριν γινει βουλευτης ηταν γιατρος, χασαπης, μπακαλης, τι ξερει απο συμβασεις και ορολογια;
Τοσα ξερει τοσα λεει.
Μη βγει οτι υποστηριζω το μνημονιο τωρα.
Γιατι εχει τελειες εξηγω.
Σταματη αν ξαναμιλησεις με Ρωσσους πες μου!
Я помощник Стаматис и поговорить со мной = ειμαι ο βοηθος του Σταματη και θα μιλατε μαζι μου....
και η υπομονη εχει ορια με αυτους γουρονογερμανους....
gnx (14-02-12)
яичко
Βρε εσυ χαντε αυτοι ειναι εκει για να εχουμε εμεις την ψευδαισθηση της δημοκρατιας, δεν ειναι για να σκεφτονται και να πραττουν κατα συνειδηση.
Ασε που στους περισσοτερους δεν φτανει το μυαλο τους για αυτο και δεν μπορουν να τα διαβασουν..
οταν βγαινει ο υπουργος και παραδεχεται οτι δεν το εχει διαβασει, ή εχει διαβασει το μισο, αλλα το ψηφισε, οταν την ωρα που λεει θα γινει η περιληψη του μνημονειου εξαφανιζονται ολοι, οταν την ωρα που η Αθηνα καιγοταν απ τα τσιρακια τους οι μισοι εβλεπαν μπαλα, συγνωμη κιολας αλλα εμεις φταιμε, φταιμε 2η φορα... Μια που τους εχουμε δωσει το δικαιωμα να βρισκονται εκει και τους καναμε ''μαγκες" και αλλη μια που δεν τους καψαμε μαζι με τις οικογενειες τους στα σπιτια τους μεσα...
και μην μου πειτε τι φταινε οι οικογενειες τους, ή οτι ειμαι ακραιος, αλλα αν ο πατερας μου ηταν τοσο καθικι σαν μερικους-μερικους θα τον ειχα φαει νυχτα και θα δηλωνα εξαφανιση!
ρίξε κάνα @@ να στανιάρεις ρε θείο...
sympether with chiefτης