Εγω θα σταθω στο πιο σημαντικο,τον χρονο στον γυρο της πιστας,γτ ο δρομος δεν εχει μονο ευθειες,εκει φαινεται το ολοκληρωμενο σπορ αυτοκινητο.
Εγω θα σταθω στο πιο σημαντικο,τον χρονο στον γυρο της πιστας,γτ ο δρομος δεν εχει μονο ευθειες,εκει φαινεται το ολοκληρωμενο σπορ αυτοκινητο.
pilot (18-06-11)
Μωρέ κι εγώ τη BMW θα διαλεγα με κλειστα τα ματιά, ελα ομως που στα χέρια όλων μας το RS3 θα ήταν και γρηγορότερο αλλά και ασφαλέστερο... Γιατί κακα τα ψέμματα, ελάχιστοι έχουν τις ικανότητες νά πάνε μια 1Μ καλύτερα απ' ότι τους πάει ενα RS3.
Καλό το αουδι αλλά είμαι κολλημένος BMWδάκιας...!!
bmw γιατι ετσι μας αρεσει αλλα και επειδη ''πηδαει'' καλυτερα.....(τα εκατοστα μετρανε παντου)
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Πολύ ομορφοτερο το RS3 και με το κιβώτιο αυτό πραγματικά πυροβολεί....
η ιδαφορα του 1 sec στο γυρο και επισης η διαφορα στα πλευρικα G
δειχνουν τον διαφορετικο προσανατολισμο των αυτοκινητων
οπως λεει και στο αρθρο
".....the RS3 is a good choice but its a destination car rather than a journey car , in the M1 the journey is the destination...."
κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι τι ζηταει ο καθενας.εχουμε ταυτισει την αποτελεσματικοτητα με την οδηγικη απολαυση.σιγουρα το αουντι ειναι ασφαλες και κανει τον μεσο οδηγο(σαν και εμενα)να νιωθει πιλοτος.αλλα η ευχαριστηση στην οδηγηση δεν ερχεται οδηγοντας ενα μαγικο χαλι και οι παραγοντες που την συνθετουν ειναι πολλοι και πολλες φορες υποκειμενικοι.μου θυμιζει το σουμπαρου ιμπρεζα και την λαντσια ιντεγκραλε.τα χωριζε μια γενια και για να πετυχει η λαντσια τους χρονους του σουμπαρου (αν τους επιανε)επρεπε να την στιψεις.αλλα αυτη ακριβως η διαδικασια της πιο ενεργης συμμετοχης του οδηγου σου εδινε το χαμογελο της ικανοποιησης μολις εεκλεινες την πορτα της ιταλιδας.πιστευω οτι κατι τετοιο συμβαινει και εδω και οτι οι περισσοτεροι απο εμας ανεξαρτητως επιδοσεων,ασφαλειας,αποτελ εσματικοτητας τον ΑΣΣΟ θα διαλεγαμε(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου) και ας μεναμε πισω σε οποιαδηποτε συγκριση.το ενα αμαξι παει και το αλλο το οδηγεις!
Bassakos (18-06-11), Panos 316T (18-06-11), S8N (18-06-11)
την τιμή της πλευρικής επιτάχυνσης την προσέξατε?![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.