Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 100

Θέμα: E92 M3 [ελάχιστα] με το πλάϊ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το βιντεακι δεν το ξερω αλλα ξερω τον δρομο....κακακια αμα πεις οτι πας γρηγορα
    Τον δρόμο τον κάνω από 0 κυριολεκτικά χρονών σαν συνοδηγός!
    Θυμάμαι ανάβαση με τον πατέρα μου στο τιμόνι, αρχικά με 2002 tii , και μετά με 323 Ε21 με μπλοκέ...
    Δεν νομίζω στην ζωή μου να ξανακάνω καλύτερη ανάβαση!
    Την έκανα και εγώ πέρσυ από Λεωνίδιο στον Κοσμά, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    Θέλει πολλά χέρια και @.....

Υ.Γ: Πατέλος μεγάλο χέρι...
    Τον θυμάμαι από εποχής Miata 1.8..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 17-04-11 στις 15:16

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον δρόμο τον κάνω από 0 κυριολεκτικά χρονών σαν συνοδηγός!
    Θυμάμαι ανάβαση με τον πατέρα μου στο τιμόνι, [B]αρχικά με 2002 tii , και μετά με 323 Ε21 με μπλοκέ...[/B]
    Δεν νομίζω στην ζωή μου να ξανακάνω καλύτερη ανάβαση!
    Την έκανα και εγώ πέρσυ από Λεωνίδιο στον Κοσμά, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    Θέλει πολλά χέρια και @.....

Υ.Γ: Πατέλος μεγάλο χέρι...
    Τον θυμάμαι από εποχής Miata 1.8..

Είσαι ΩΡΑΙΟΣ ρε, στο χω πει??? Είσαι Ω Ρ Α Ι Ο Σ ! ! ! ! ! !

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

χιχιχι σωστό κι αυτό!

Αν βρεις ανέβασε να δούμε, έχω μόνο φωτό...

Προεπιλογή

Ο Μεσιε εχει τρομερα χερια ...οποιος θελει να τα μετρησει μπορει να παει στις σερρες και να γραψει 2-10 δευτερα παραπανω απ'οτι ο Πατελος.
    Το βιντεο ισως σαν παραγωγη να πασχει λιγο. Ο οδηγος το τι μπορει να κανει φαινεται στο τελος... Με δυο τρια περασματα παραπανω θα μπορουσαν να ειχαν βγαλει βιντεο αλλα κεβιν μπλοκ. Ισως ομως να μην ηταν και αυτος ο στοχος τους.
    Εγω διαχωριζω λιγο το ντριφτ απο τις ''παντες'' ....
    Οταν πας για ντριφτ , ενωνεις δυο στροφες με την μεταξυ τους ευθεια. Τις κανεις ενα κοματι.
    Οταν κανεις παντες απλως οδηγεις ψιλογρηγορα και αμα σουν κανει κλικ καποια στροφη τ'αμολας και λιγο εως πολυ.

Το ενα ειναι αυτοσκοπος ,το αλλοειναι επιλογη τις στιγμης

5. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

chief (17-04-11), kloukakis (17-04-11), Monsta (17-04-11), Stathis (17-04-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω διαχωριζω λιγο το ντριφτ απο τις ''παντες'' ....
    Οταν πας για ντριφτ , ενωνεις δυο στροφες με την μεταξυ τους ευθεια. Τις κανεις ενα κοματι.
    Οταν κανεις παντες απλως οδηγεις ψιλογρηγορα και αμα σουν κανει κλικ καποια στροφη τ'αμολας και λιγο εως πολυ.

Το ενα ειναι αυτοσκοπος ,το αλλοειναι επιλογη τις στιγμης
    Σωστοτατος
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η επίθεση στον Στράτο? Επειδή δεν του άρεσε ΠΟΛΥ το βίντεο??? Ούτε εμένα με ενθουσίασε για να είμαι ειλικρινής. Ούτε τον οδηγό κατέκρινε ούτε είπε οτι το βίντεο είναι για τα μπάζα. Το οτι κάποιος γυρίζει 1:30 στις Σέρρες με "συμβατικό" αμάξι δεν σημαίνει οτι ξέρει και ντρίφτ (και δεν το λέω για τον συγκεκριμένο οδηγό), αλλά το βίντεο έχει να κάνει με ντρίφτ. Ούτε ο DR γυρίζει 1:31 στις Σέρρες ούτε ο Μάνος βγάζει τον κατόδρομο με το πλάι, απλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.(Ελπίζω να μην ενοχλεί το παράδειγμα, ξέρετε πόσο σας εκτιμάω και τους δυο!!)

Καλό το βίντεο, αλλά τα εφέ στην αρχή είναι κουραστικά και σε προϊδεάζουν οτι θα γίνει χαμός. Μετά κάμερες ελικόπτερα και ιστορίες, εν τέλη δεν ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Προσωπικά πιο πολύ μου άρεσε το βίντεο στο XL και ας ήταν πιο εύκολο το μέρος με χειρότερη άσφαλτο και τα βράχια να μην καραδοκούν. Δεν τους ανάγκασαν στο κάτω κάτω να το γυρίσουν εκεί. Υπήρχαν όντως θεαματικά πλάνα, το αυτόματο όντως χαλάει κατα πολύ την κατάσταση, όντως ξένο αυτοκίνητο δεν το πας όπως το δικό σου και όντως ήταν αρκετά επικίνδυνο καλώς ή κακώς. Το μοντάζ όμως ήταν κακό και χάλαγε το σκηνικό και αρκετά πλάνα έπρεπε να κοπούν.

8. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

stratos (17-04-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η επίθεση στον Στράτο? Επειδή δεν του άρεσε ΠΟΛΥ το βίντεο??? Ούτε εμένα με ενθουσίασε
    δεν εγινε καμια επιθεση, ουτε στο στρατο, ουτε στο δρ.γιαμαστουρα (γιατρε μου αχρειαστος να ειστε...), παρεξηγηση ηταν...
    δικαιωμα του στρατου και οποιου αλλου να μην του αρεσει ενα βιντεο, ή να θαυμαζει περισσοτερον τον εναν, ή τον αλλο. αλιμονο...
    απλα εγινε παρανοηση οτι απαξιωνε τον οδηγο, κατι που δεν ηθελε φυσικα ο στρατος, οι εξηγησεις δοθηκανε, το θεμα αποσαφηνίστηκε, ολα καλα...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνω απολυτα με τον Kloukaki,το βιντεο δεν ηταν κατι εξωπραγματικο παρολο που προιδεαζε για κατι τετοιο.Προσωπικα πιστευω ηταν ατυχης η επιλογη της διαδρομης για ενα αμαξι τοσο δυνατο.Η ξενη σκηνη εχει να επιδειξει πολυ καλυτερα οργανωμενα ντριφτοβιντεακια(οπως αυτο που ανεβασε ο Dr Yamastura) ή το Ιαπωνεζικο χαρακιρι στα γυρω βουνα.
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

11. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

stratos (17-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ηξερα τον Πατελο μεχρι σημερα....το ονομα του Τσιγκρη το ηξερα απο περιοδικα αυτοκινητου που αγοραζα πριν χρονια (κατι ισως θυμαμαι και για τον Πατελο απο τοτε), και το ονομα Γιαννακης το μονο που μου θυμιζει ειναι μπασκετ...

Αλλα το βιντεο οντως ειναι απιστευτα βαρετο στην αρχη με τα εφε.....και ειμαι σιγουρος οτι μπορουσε να βρει πολυ καλυτερο δρομο να διπλωνει το τερας....
    Ετσι κι αλλιως ακομα και αυτα που κανει ουτε στον υπνο μου δε τα κανω...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η επίθεση στον Στράτο? Επειδή δεν του άρεσε ΠΟΛΥ το βίντεο???

Έλα μου ντε

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλά η τεχνική του δεν είναι και τόσο καλή.

Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλήτερος

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικα πιστευω ηταν ατυχης η επιλογη της διαδρομης για ενα αμαξι τοσο δυνατο.Η ξενη σκηνη εχει να επιδειξει πολυ καλυτερα οργανωμενα ντριφτοβιντεακια(οπως αυτο που ανεβασε ο Dr Yamastura) ή το Ιαπωνεζικο χαρακιρι στα γυρω βουνα.

Έτσι έτσι πέστα Χρυσόστομε

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP