κι εγω ετσι ακριβως την πατησα με τα πολυ καλα σφιγμενα μπουλονια απο το "αυτοματο" αεροκλειδο...στο τελος αγορασα προεκταση γαι το κλειδι μου...
και κατεληξα να σπασω 2 μπουλονια στην ιδια ζαντα![]()
![]()
κι εγω ετσι ακριβως την πατησα με τα πολυ καλα σφιγμενα μπουλονια απο το "αυτοματο" αεροκλειδο...στο τελος αγορασα προεκταση γαι το κλειδι μου...
και κατεληξα να σπασω 2 μπουλονια στην ιδια ζαντα![]()
![]()
E90 N46B20 montego blue
Γι' αυτό το να είσαι τριψήφιος μετράει, πατάς πάνω στο κλειδί και λασκάρουν όλα τα μπουλόνια![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
chrisgiapz3 (27-02-15), katsaraios (24-02-15), nikos valvetronic (24-02-15), Ptboul (24-02-15)
Ετσι με την χαραδρα εξω![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
chrisgiapz3 (27-02-15), mixalis (25-02-15), nikos valvetronic (24-02-15), Ptboul (24-02-15)
Την τελευταία φορά που ήμουνα σε ένα φίλο μου που έχει βουλκανιζατέρ κολλούσε παξιμάδια πάνω στα ασφαλείας σε ένα land cruiser για να τα λύσει. Στον προηγούμενο που του είχε πάει ο άνθρωπος να αλλάξει λάστιχα, του κούρεψαν τα ασφαλείας με το αερόκλειδο...και στους τέσσερις τροχούς.
Εγώ στο πορτμπαγκάζ έχω το tyre mobility set της bmw εδώ και 7 χρόνια δε μου χρειάστηκε, αλλά το κοφλεράκι είναι πολύ εξυπηρετικό όταν θέλω να φουσκώσω το ποδήλατο!!
Λοιπόν το ανταλλακτικό είναι το Nο: 36112159860 και περιλαμβάνει πολλά (γάντια, γρύλλο, τσάντα, ιμάντες, κλπ)
Όπως λέει κ ο Νίκος αφού είναι 17άρα λογικά δεν έχω πρόβλημα. Αυτό είναι που ήθελα να σιγουρευτώ.
Το κακό είναι ότι χάνω τεράστιο μέρος του πορτ μπαγκάζ αφού κάτω από το δάπεδο έχει ένα μισοφέγγαρο κ δεν χωράει όλη η ρόδα!
Μαρκ για δώσε ίνφο, τι είδους ρόδα αγόρασες; Είναι από το κιτ της bmw ή κάτι ανεξάρτητο; Έχεις κ τα παρελκόμενα;
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Η αλήθεια είναι...εξαρτάται από το αυτοκίνητο και το βάρος της ρόδας....
Οπότε...
Όταν είχα το Opel Corsa 1.4 Si Joy και αφού είχα την φαεινή ιδέα να τραβήξω το καρφί που είχε πατήσει...το λάστιχο έγινε πίτα και αναγκάστηκα να αλλάξω για πρώτη φορά λάστιχο στη ζωή μου το 1996. Μια χαρά...κανένα πρόβλημα καθότι η ροδούλα ήταν ελαφριά και μπορούσα να την σηκώσω... Ευτυχώς ήμουν και 1 χλμ από το σπίτι μου στην Αθήνα
Άλλο τώρα...με το Rover 214i πήγαμε με μια συνάδελφο και μια φίλη της σε χιονοδρομικό κέντρο ένα Σάββατο και όταν γυρίσαμε στο πάρκιν, το ένα λάστιχο ήταν πίτα.... Κανένα πρόβλημα εν έτει 1998. Πάλι εγώ το άλλαξα και εκείνες με κοιτούσαν...Κι εδώ ελαφριά σχετικά η ρόδα.
Όταν βέβαια πήρα το E36 BMW 316i με το 205 πέλμα... ασήκωτο, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε, καθότι τα καρφιά έμεναν και δεν έχανε αέρα, οπότε κατευθείαν στο βουλκανιζατέρ και επισκευή.
Με το Jaguar XJ και 235 πέλμα, ούτε καν ονειρεύομαι να σηκώνω την ρόδα...εδώ οι τεχνίτες που αλλάζουν τα λάστιχα του αγκομαχούν...
Οπότε νομίζω απάντησα...![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!