Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 104

Θέμα: xdrive vs Quattro

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πανο ουτε το forester κανει τα παντα ειδικα χωρις προετοιμασια (σιδερωμα απο κατω κλπ).
    Γενικως τα τυπου suv sav εχουν το καθενα και ξεχωριστες ιδιοτητες και προτερηματα αναλογα το τερεν.
    Ειναι μεγαλο λαθος να πιστευουμε οτι ενα suv sav ειναι jeep και off road animal.
    Απο εκει και περα αναλογα τη χρηση που θελει ο καθενας διαλεγει και το μοντελο,το σιγουρο ειναι οτι εαν καποιο υπερεχει καπου, καπου αλλου θα υστερει.
    Ολοκληρωμενα τετοιου τυπου τζιποειδη τουλαχιστον στα χαμηλα κυβικα δεν υπαρχουν.
    Αυτο ειναι και αποτελεσμα της παγκοσμιας συνομωσιας των αυτοκινητοβιομηχανιων χαχαχαχααχα!!

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Z4 DCT (31-01-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη συμφωνώ σε όλα τα γενικότερα που λες, ασφαλώς κανένα suv δεν είναι offroad animal. Ομως το κοντινότερο υποκατάστατο "κούρσας" και μάλιστα λιμουζινάτης, με πολύ αξιόλογες ικανότητες εκτός δρόμου (σε προσιτά λεφτά, εξαιρώ καγιεν, Q7 κλπ) είναι τα Subaru. Εχουν φλατ πάτωμα, εάν περνάς μπροστά, περνάς και πίσω, δίνεις γκάζι και έφυγες. Αυτό δεν ισχύει σε κανένα άλλο suv, κινδυνέυεις να αφήσεις κάτω κάμποσα πράγματα ...

Επίσης, τα χειροκίνητα μοντέλα της παίρνουν τις κοντές εν κινήσει, μέχρι και 60χλμ την ώρα. Φαντάζομαι είναι προφανές τι σημαίνει αυτό σε σαθρό έδαφος, σώζεις το συμπλέκτη σου από το κάψιμο. Στο χιόνι δεν τα πλησιάζεις ... απλά.

Ομως τα Sub είναι εξαιρετικά και στην άσφαλτο, δεν είναι Χ3, Χ5 ή E61 φυσικά, αλλά πατάνε εξαιρετικά γιά τους 21 πόντους απόσταση από το έδαφος. Τέλος ακούγονται φανταστικά ακόμα και με τη μαμά εξάτμιση.

4. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

GiannisRob (01-02-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και η Λίλια στην Ξανθίππης κάνει τα πάντα με 20 ευρώ Πάνο, αλλά δεν είναι για παντρειά.
    αν ζούσα στη βόρεια Ελλάδα και αξιοποιούσα το Forester, το παντρευόμουνα μετά χαράς. Το πούλησα γιατί δεν είχε νόημα η συμβίωση μας. Πρέπει να ζήσεις μαζί του γιά να το εκτιμήσεις, δεν είναι μοδάτο το αμάξι, είναι τα πάντα όλα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 31-01-12 στις 19:12

6. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

S8N (31-01-12)

Rides
    0

8. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

S8N (31-01-12), Stathis (31-01-12)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά φοράνε 100% winter tyres!
    Detailing Madness

Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτήν είδες, έτσι?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1593182/

Δυο δρόμους πάνω από το σπίτι μου μένει τύπος με Ε61 525 xi LCI (3λιτρη, 204 bhp) και ποτέ δεν είχε θέμα με κίνηση στα χιόνια. Την είχε αγγελία στο car, πρέπει να την έχει δώσει όμως γιατί έχω καιρό να την πετύχω. ο άνθρωπος δεν είχε ποτέ πρόβλημα με κίνηση στα κατά καιρούς χιονισμένα Β.Π.

Έχεις πει και στο παρελθόν πως προτιμώ να σπρώχνω BMW σε ανηφόρα παρά να οδηγώ Audi σε κατηφόρα κι έχεις δίκιο. Πιστεύω ακράδαντα πως η 5άρα είναι έτη φωτός μπροστά από το Α6 σε πολλούς σημαντικούς τομείς.

Εδώ όμως μιλάμε για δυο ειδικές εκδόσεις, την Ε61 xi και το Α6 allroad. Αν και το A6 έχει 3200cc που τσούζουν σε τέλη και τεκμήρια, στη θέση σου θα το προτιμούσα. Σε τέτοια οχήματα παύει να έχει σημασία η κατανομή βάρους, η αίσθηση του τιμονιού και το στήσιμο γενικότερα. Από χώρους το Α6 μάλλον υπερτερεί (είναι τεράστιο), από τετρακίνηση έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες δυνατότητες με ένα μικρό προβάδισμα του Audi, μεταξένια λειτουργία έχει και ο V6, έλα όμως που το Allroad έχει αυτή τη μαγική αερανάρτηση που σε σηκώνει σε 5 στάδια έως και 6 πόντους, σε ανεβάζει όπου θες και απογειώνει τις δυνατότητές πρόσβασης...

Allroad λοιπόν, κι ας τσούζουν τα 3200cc. Πονούν ωρέ τα παλικάρια?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1124075/

Καλή περίπτωση είναι και το νέο Α4 allroad, με τον 2.0ΤFSI και torsen αλλά χωρίς αερανάρτηση:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1867868/
    οχι δεν ειναι αυτο το Ε61, ειναι ενα αλλο αυτοματο απο leasing δεν εχει βγει αγγελια.
    θα παω να το δω αυριο.

το Α6 μου αρεσει αρκετα και συμφωνω με την τοποθετηση σου.
    εχει καποια καλα υπερ, οπως η αναρτηση, τα 3 διαφορικα, οι χωροι, η εμφανιση (με τα φουσκωματα μου αρεσει πιο πολυ απο το "ιδιορυθμο" Ε61), ενω εχει καλυτερη ποιοτητα σε καποια σημεια του εσωτερικου οπως τα δερματα τα οποια σε καποια αυτοκινητα που ειδα (συμπεριλαμβανομενου και αυτου που εβαλες) ειναι σαν καινουργια μετα απο αρκετα χιλιομετρα (και χρονια).
    στη bmw μου που τοτε κοστιζε πανω απο τα διπλα, εχουν σημαδια φθορας με 27 χιλιαδες χιλιομετρα και πολυ προσεκτικη χρηση και συντηρηση...

απο αυτα που υπαρχουν στο καρ το πιο φορτωμενο απο εξτρα ειναι ενα ασημι (αλλα εχει μαυρο σαλονι και γυαλιστερα τα φτερακια και τους προφυλακτηρες που δεν μου αρεσουν), ενω υπαρχει και ενα 4,2 πολυ καλο αλλα χωρις τη μεγαλη οθονη του mmi.

ενα κατα των αουντι ειναι και αυτο, πολλα πραγματα του εξοπλισμου δεν γινονται retrofit σε αντιθεση με τη bmw που τα παιρνει ολα.

στα θετικα της Ε61 ειναι επισης το οικειο (σε μενα) περιβαλον, η πολυ καλη ποιοτητα φυσικα και η αγαπη μου για τη φιρμα (περισσοτερη απο την αουντι και ας κυκλοφορει αντιθετη "βρωμα")...

το Α4 ειναι καλη επιλογη επισης, αλλα κραταει ψηλα τιμες ως διλιτρο και εχει και λιγοτερους χωρους απο το Α6.
    αρα να παρεις κατι πιο μικρο και πιο ακριβο δεν υπαρχει λογος απο τη στιγμη που η αγορα θα γινει (αν γινει τελικα) λογω αναγκων χωρου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ Στάθη θυμάμαι ότι σε άλλο θρεντ έχουμε συμφωνήσει ξανά. Outback 3lt R. Αυτό θα ήταν η δική μου επιλογή και σήμερα.
    πανο μου συμφωνησαμε και συνεχιζουμε να συμφωνουμε, αλλα τα outback δεν μπορουν να συγκριθουν σαν συνολα με τα αντιστοιχα bmw και audi.
    μπορει σαν εργαλειο εκτος δρομου να υπερτερει, αλλα μειονεκτει σε αλλους τομεις, οπως η ποιοτητα του εσωτερικου, πραγμα πιο σημαντικο για τη χρηση που θα κανω εγω, καθως δεν προκειται να οργωσω τα χιονια με το πραγμα, οποτε η εξτρα αυτη δυνατοτητα θα μου φανει ελαχιστα χρησιμη.

Μπορείς να φανταστείς τον Στάθη μέσα σε Outback? Σα να βλέπεις τον Όλι Ρεν με φόρμα Asics Tiger. Τσου.
    ειναι και ενας αλλος λογος μη επιλογης του σουμπαρου εκτος του παραπανω.
    τα outback παντα ηταν απαξιωμενα σαν μεταχειρισμενα, ακομα και την εποχη των παχιων αγελαδων.
    σημερα πωλουνται οσο πουλιοντουσαν και πριν, δηλαδη πολυ χαμηλα.
    τα bmw και audi ομως εχουν πεσει πολυ χαμηλοτερα συγκριτικα ετσι κατα τη γνωμη μου αποτελουν καλυτερες αγορες.
    μιλαμε για αυτοκινητα 4 περιπου ετων που κοστισαν 70-90 χιλιαδες και σημερα πωλουνται κοντα στα 25! με διαπραγματευση ισως και πιο κατω!!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (31-01-12), S8N (31-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

παρε cayenne

Rides
    2

Προεπιλογή

ουτε απ' εξω...

14. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (31-01-12), PANOS-E60 (31-01-12), S8N (31-01-12), Z4 DCT (31-01-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

επειδη εχω οδηγησει φορεστερ πολλα και διαφορα...
    το φορεστερ το 2ο απο το 2000 μεχρι το 07-8 ειναι φοβερο αυτοκινητο, πολυ αξιοπιστο, τα τουρμπατα πολυ δυνατα, και αυτοκινητο που κανει τα παντα, στον δρομο καταπληκτικο και εκτος δρομου σκυλι...ενα στεισον που σε παει παντου!εξαιρετικη τετρακινηση με επιλογη κιολας! εχω να πω μονο τα καλυτερα απ ολες τις αποψεις...
    το καινουριο φορεστερ τζιποειδες για μενα ηταν μια αποτυχια... στον δρομο απαισιο με πολυ ελαφρυ τιμονι και ογκοδης, με τεραστια ασταθεια!
    υ.γ Σταθη αν ενδιαφερεσαι για tribeca και ισως outback στειλε μου ενα πμ!

Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστω αλλα αν τελικα κανω την κινηση θα επιλεξω μεταξυ Ε61 xi 525 και Α6 allroad.
    Ειναι συναισθημα (525) vs λογικης (Αllroad)...

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP