Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 75

Θέμα: Η συμμορια με τα Kalashnikov

Περιοχή
    πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σοφία, μίλησες με τη φωνή της λογικής. Στο σενάριο όμως αυτό υπάρχουν δυο προβλήματα: α) Προϋποθέτει πως οι συγκρατούμενοι των εν λόγω αποβρασμάτων θα πέσουν στο ίδιο επίπεδο μ' εκείνους και β) προϋποθέτει πως κάποιος, όσο στερημένος κι αν είναι, θα φτάσει στο ελεεινό επίπεδο να πηδάει Αλβανούς. Άσε που μπορεί να τους αρέσει και ο σοδομισμός.

Υπάρχει άλλη λύση: Μαζεύεις τους συγγενείς τους μέχρι 3ου βαθμού και στέλνεις τα κομμάτια τους ένα-ένα με δέμα στη φυλακή. Στην πρώτη άδεια που θα πάρουν στήνεις καρτέρι, παριστάνεις τον ταξιτζή και τους παίρνεις κούρσα. Τους οδηγείς σε ένα απομονωμένο μέρος και τους αναγκάζεις να δουν το βίντεο με τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλες το σόι τους. Μετά τους ρίχνεις πρώτα στ' @@ και μετά ανάμεσα στα μάτια μ' ένα Desert Eagle .50

Τα απομεινάρια τους τα στέλνεις στην Αλβανία με χρέωση παραλήπτη.

εγραψες!τα κτηνη καταλαβαινουν μονο ετσι. κ ειδικα μετα τις δηλωσεις τους περι οργανωσης τους εντος των τοιχων της φυλακης,ωστε μετα την αποφυλακιση τους ή αδεια τους να ειναι περισσοτεροι κ ποιο ισχυροι. ακομα να γα@@σουν κ να σκοτωσουν τις οικογενεις των αστυνομικων που τους συνελαβαν ή κ ασχετων αστυνομικων.τι εχετε να πειτε?

Rides
    0

Προεπιλογή

πραγματικα ειναι απαισιοι!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο john Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγραψες!τα κτηνη καταλαβαινουν μονο ετσι. κ ειδικα μετα τις δηλωσεις τους περι οργανωσης τους εντος των τοιχων της φυλακης,ωστε μετα την αποφυλακιση τους ή αδεια τους να ειναι περισσοτεροι κ ποιο ισχυροι. ακομα να γα@@σουν κ να σκοτωσουν τις οικογενεις των αστυνομικων που τους συνελαβαν ή κ ασχετων αστυνομικων.τι εχετε να πειτε?
    Οτι ειναι να πουν θα τους το πουνε στην φυλακη να εισαι βεβαιως !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι ειναι να πουν θα τους το πουνε στην φυλακη να εισαι βεβαιως !!!

θα τους κανουν να νιωσουν κοριτσακια εκει... αυτοι νομιζουν οτι στη φυλακη θα την περασουν ζαχαρη... εγω θα προτεινα σε οσους ατυχους ειχαν μπει στα σπιτια τους. να μαζεψουν φραγκα να τα δωσουν σε ''καποιους'' εκει μεσα και η καθε τους μερα να τους γινεται μαρτυριο!!!
    τα κοπροσκυλ@ που βγαινουν και λενε οτι θα κανουν χειροτερα οταν βγουν.

5. The Following User Says Thank You to billakos For This Useful Post:

nikos1400 (17-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σε μια κοινωνία που παραπαίει πλήρως, σε μια κοινωνία που η έννοια του σωφρονισμού είναι ανύπαρκτη, σε μια κοινωνία με τρομερά οικονομικά προβλήματα όπου η τέλεση του εγκλήματος καθίσταται ακόμη πιο πρόσφορη, σε μια κοινωνία και με ένα νομοθέτη που δεν φαντάστηκε τί αρρώστεια στο μυαλό θα κουβαλάει ο κάθε ανυπότακτος, ανένταχτος και άρρωστος (αλλοδαπός εν προκειμένω) ******ης, σε μια κοινωνία που έπαψε να ζει με ιδανικά και να καθιστά την προστασία των ιδανικών του συνόλου υπέρτερη των δικαιωμάτων του ******η αυτού που τα παραβιάζει, σε μια κοινωνία που εν κατακλείδι κανένας από τους ******ηδες αυτούς δεν τιμωρείται, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε.

Τους συλλαμβάνουμε και μας βρίζουν τις μάνες και μας απειλούν για ακόμα χειρότερα. Και δέκα άλλοι ******ηδες θα βγουν να μιλήσουν για τα δικαιώματα των αληταράδων αν τους κάνουν μπαούλο στο ξύλο.

Η Ελλάς παραπαίει γιατί κυβερνάται από προδότες, αλήτες, ληστές. Αυτούς τους ληστές που άνοιξαν τα σύνορά μας και μπήκε το κάθε κατακάθι μέσα λες και δεν μας έφτασαν αυτά που είχαμε. Αυτούς τους αλήτες που αν δεν σταματήσουν να βιάζουν και να λεηλατούν και να ξεπουλούν την πατρίδα μας θα τους παρασύρει το ποτάμι της οργής του λαού.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 17-10-11 στις 01:27
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

7. The Following 7 Users Say Thank You to yannisv For This Useful Post:

halkida116mpack (17-10-11), imolarot (17-10-11), joseph (17-10-11), katsaraios (17-10-11), Nino (17-10-11), Ptboul (17-10-11), sheriff (17-10-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    μερικοι αναδεικνυονται ακομα περισσοτερο μετα απο εγκλεισμο και συνδιαλαγες με αλλους ποινικους που ψαχνουν νεα ταλεντα.
    λυση ειναι μονο μια....
    "Ξέρω την πορεία μου. Θα μπω φυλακή, εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι, θα με στρατολογήσουν και, όταν βγω, θα συνεχίσω, θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα", είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.
    πηγη 247.gr

ειναι πρακτικη τους...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Προεπιλογή

Μάλλον δεν υπολόγισαν ότι ακόμα και οι κρατούμενοι έχουν έναν κώδικα τιμής...
    Θυμάστε την υπόθεση ''Δουρή'' ... Ελπίζω να έχουν την ίδια τύχη

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως αυτο ειναι,,,ο νομος εκει δεν συγχωρει τον βιαστη ,κοντος ψαλμος αλληλουια!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς τα πράγματα στις φυλακές έχουν αλλάξει από τότε πάρα πολύ. Το 80% είναι αλλοδαποί και το 60% από αυτούς Αλβανοί. Όπως τα λέει είναι δυστυχώς.. Και άλλα πολλά που σε καμιά συνάντηση θα τα μάθετε και θα δείτε πως ούτε τα φαντάζεστε... Είχα την ΤΥΧΗ να είμαι από τους πρώτους που είχαν 'στενή επαφή' με αυτά τα τσογλάνια, τους έχω δώσει από κοντά τις ευχές μου...
    EDIT: Και τις προφητείες μου για την μέρα που θα βγουν.
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

12. The Following 9 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

BILL007 (17-10-11), imolarot (17-10-11), joseph (17-10-11), Konstantinos E60 (17-10-11), nikos1400 (17-10-11), Ptboul (17-10-11), S8N (17-10-11), sheriff (17-10-11), Z4 DCT (17-10-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς τα πράγματα στις φυλακές έχουν αλλάξει από τότε πάρα πολύ. Το 80% είναι αλλοδαποί και το 60% από αυτούς Αλβανοί. Όπως τα λέει είναι δυστυχώς.. Και άλλα πολλά που σε καμιά συνάντηση θα τα μάθετε και θα δείτε πως ούτε τα φαντάζεστε... Είχα την ΤΥΧΗ να είμαι από τους πρώτους που είχαν 'στενή επαφή' με αυτά τα τσογλάνια, τους έχω δώσει από κοντά τις ευχές μου...
    EDIT: Και τις προφητείες μου για την μέρα που θα βγουν.
    Δηλ. θα βγουν ατσαλάκωτοι, κύριοι και με μεταπτυχιακό;

Τελικά δεν υπάρχει δικαιοσύνη. ( ; )
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP