Σελίδα 69 από 81 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 681 έως 690 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις π.μ το γνησιο, αυθεντικό κοντοπούτανο, το ενα το ορίτζιναλ.
    πες μου οτι δεν έχω δίκιο?
    Κοίταξε να δεις, αγαπητέ πρόεδρε, εγώ είμαι άνθρωπος παραδοσιακών αξιών. Τη θέλω ψηλή, λεπτή, ξανθιά, και απαραιτήτως με μαύρη ψηλοτάκουνη γόβα. Όχι μυτερή που να σκοτώνει κατσαρίδες στη γωνία, ούτε και να φαίνεται το νυχάκι. Κλασσική μαύρη γόβα, είτε λουστρίνι, είτε δερμάτινη.

Θα κοιτάξω να βρω μία και να στη στείλω με π.μ.

Από την άλλη, και επειδή με έχεις βάλει και σε σκέψεις, όταν λέμε κοντοπούτανο, από τι ύψος και κάτω εννοούμε?

Γιατί τραβιώμουνα μια περίοδο με μία που ήταν βαριά 1.65, αλλά ήταν τούρμπο στο κρεβάτι και τη μαγειρική (σκατά στο κεφάλι της μόνο να μην είχε). Αν θεωρείται κοντοπούτανο, τότε συμφωνώ με χίλια.

Αν, πάλι, δεν είναι, όμως η πίεση υπερπλήρωσης στο κρεβάτι είναι αντιστρόφως ανάλογη του ύψους, τότε θέλω το τηλέφωνο της ξανθούλας από το π/μ.

Διαφορετικά θα κανονίσω να βγω με την Ταμάρα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω για την πιθανή χρεωκοπία και τα λοιπά, ας ανεβάσω μια είδηση που άπτεται άμεσα τον τίτλο ετούτου εδώ του θρεντ:

Πηγή: Star.gr (έχει και βίντεο το λινκ)

Άρα εν ολίγοις, τώρα που η Μανωλίδου είναι ελεύθερη, παίδες εγώ ορμάω. Και μιας που θα πάρω και φόρα, όταν τελειώσω με δαύτην, μετά θα "κανονίσω" και την Έλενα Παπαβασιλείου και μετά και τη Στικούδη. Και όταν ξεμπερδέψω και με αυτή, θα "κανονίσω" και ένα κοντοπούτ@νο, έτσι, μπας και καταλάβω τι στο διάολο τους βρίσκει ο Πρόεδρος...

την εκατσες...η μαεστρος...θα κατσει στο μαεστρο..να εχουμε και κατι κοινο να κουβεντιαζουμε...παιδια καντε πισω..η ευγενια ειναι δικια μου!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χθες βραδυ στη λ.Βουλιαγμενης βλεπω πολυ μακρια καπνο στον ουρανο και περιπολικα να προσπαθουν να μας περασουν. Μετα απο 2-3 φαναρια που εφτασα, ενα αμαξι καιγεται δεξια, και εχουν σταματησει ολοι να δουν. Η δεξια λωριδα χαμενη λοιπον.
    Φτανουμε κοντα για να περασουμε και οσοι δεν ειχαμε περασει, ερχεται μια γουρουνα με εναν αλβανο και μια μπουκαλα γκαζι πισω στη σχαρα και μπαινει μπροστα μου. Αριστερα μας εχουμε αλλα οχηματα, εμεις στη μεσαια και στο 1.5 μετρο καιγεται το αμαξι δεξια. Και το γκαζι μπροστα!! Κορναρω να φυγουμε απο το σημειο και ακουω μια φωνη αλλα δεν ειδα απο που "τι κορναρεις ρε ηλιθιεεεεεεε", ειχαν μαζευτει διαφοροι πεζοι περιεργοι.
    Δεν απαντησα γιατι δεν ειδα ποιος το ειπε για να του απαντησω προσωπικα, αλλα γιατι πρεπει να περιμενω ποτε θα ξεκολλησουν οι περιεργοι μπροστινοι, οταν δεξια μου εχω ενα αμαξι που εχει αρπαξει για τα καλα, και μπροστα μια μπουκαλα γκαζι που δεν ξερω αν εχει τη παραμικρη διαρροη? Αι στο διαολο Ελληναρες, και που καθοσασταν εκει βοηθουσατε σε κατι?

4. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Ptboul (15-12-11), S8N (15-12-11), zaharias (15-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ετσι πιστευω σταματη...
    νομιζω οτι ολες οι πλευρες φταινε,ομως στο συνολο καποιος πρεπει να "πληρωσει"
    ξαναφερνω ενα παραδειγμα ενος φανταρου που απο χαζομαρα-απροσεξια-βλακεια πυροβολει στη σκοπια...και ως εκ θαυματος ολο και καποιος παραξενος εκει γυρο τρωει τη σφαιρα στο ποδι!!!
    ο διοικητης ειναι αυτος που παραιτειται!!
    οχι πως ενας σωστος διοικητης θα εχει παντα και παντου τον πληρη ελεγχο των παντων,αλλα το συστημα θα δουλευει πολυ πιο ομαλα.
    οσο για το ποια χουντα εκανε χειροτερη ζημια...
    οι αποψεις ειναι πολλες..
    δικη μου αποψη ειναι πως προτιμαω τα σκοπια να λεγονται σκοπια και οχι μακεδονια,να εχω τη δουλεια μου να εργαζομαι ΣΩΣΤΑ πρωτα και να ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ,ωστε και να μπορω να πληρωνω φορους χωρις να στερω ψωμι απο την οικογενεια μου και να εχω τη δυνατοτητα να ζω και οχι να φυτοζωω..
    ακομα και αν αυτο στερει την σημερινη μου ελευθερια...γιατι ολοι μας νομιζουμε οτι ειμαστε ελευθεροι...στη πραγματικοτητα ειμαστε σε τρισχειροτερη μοιρα απο οτι σε μια στρατιωτικη χουντα....απο το πρωι που ξυπναμε και νομιζουμε οτι βλεπουμε τα πρωινα νεα,μεχρι το βραδυ που πινουμε το ποτο μας στα "υποτιθεμενα" ιν στεκια της πολης,η ξοδευουμε τα χρηματα μας στου ςυποτιθεμενους διασκεδαστες...
    οι αποψεις βεβαια ειναι πολλες,αλλα το ζητουμενο δεν ειναι η ταυτιση των αποψεων,αλλα το να βρουμε σωστη λυση για ολους.εστω και εγω δεν ωφεληθω τοσο οσο καποιος αλλος...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    2

Προεπιλογή

η αιφνιδια αλλαγη ηγεσιας των ε.δ. μπορει να ερμηνευθει και με τον αναποδο τροπο.
    αν η χουντα ειναι "εισαγομενη", αποφασισμενη δηλαδη απ εξω, φροντισαν απο νωρις να κανουν τις απαιτουμενες αλλαγες.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

katsaraios (15-12-11), nikos1400 (14-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη, ξεκίνα από το τελευταίο, δε θα χρειαστείς κάτι άλλο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως φευγει λοιπον μια χουντα? ή με λαϊκη εξεγερση ή με μια αλλη χουντα.
    εδω ειμαστε να δουμε τι απο τα δυο θα γινει...
    Γιατί πιστεύω πως θα γίνει το πρώτο.

Όσο για το αν σήμερα έχουμε χούντα ή όχι, είναι πασιφανές πως έχουμε.
    Όπως έλεγε και ο Κάνινγκ, μια χώρα υποδουλώνεται είτε στρατιωτικά είτε οικονομικά (αν και συνήθως αυτά συμβαδίζουν).
    Και τα 2 είναι εξίσου καταστροφικά, οπότε το να ευελπιστούμε να έρθουν κάποιοι "αγνοί" συνταγματάρχες να μας γλιτώσουν από την οικονομική δικτατορία και να μας επιβάλλουν (μόνο) στρατιωτική είναι ανόητο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωχ, πάλι αυτό το τρελό μωρό μπροστά στο ψυγείο σου στειλε??

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωχ, πάλι αυτό το τρελό μωρό μπροστά στο ψυγείο σου στειλε??
    Να είμαι ειλικρινής ψυγείο δεν είδα. Αλλά το μάτι μου δεν έφυγε απ' τα "μάτια" της!

ΥΓ. Αυτά είναι θέματα προς συζήτηση στο "Επικαιρότητα και Προβληματισμοί" και όχι η οικονομική κρίση, η επέλαση των δημοσίων υπαλλήλων και η γκιώσα στον γκισέ της εφορίας!

Θεμελιώδες ερώτημα, λοιπόν, μπας και ξεχαστούμε λίγο:

Κοντοπούτανο ή ψηλή/ξανθιά/λεπτή/με γόβα?

Σελίδα 69 από 81 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP