Παιδια η συζητηση ειναι για τα διοδια.
Παιδια η συζητηση ειναι για τα διοδια.
μλκ μου πως θα πηγενεις σαλονικα?![]()
Αερόπλανο ειναι η Λυσηηη....![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
oldcarskickass (01-12-13), Teo74 (29-11-13)
U.S.National Debt Clock
ΕΛΛΑΔΑ 28% ανεργία=>Διόδια Αθήνα-Λαμία μετΆ επιστροφής θα φτάσει τα 26 ευρώ. Μέχρι την Θεσσαλονίκη υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 55 ευρώ
ΕΛΒΕΤΙΑ: 3,5% ανεργία=>Διόδια πληρώνεις 35ευρώ, μια φορά, για όλο τον χρόνο, για όλες τις διαδρομές παντού στην χώρα.
Λογική και κοινωνική ευαισθησία...
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
A8hnaios (01-12-13), Leonidas_E39 (01-12-13), Ptboul (02-12-13)
Μα συγνώμη ρε παιδιά. Είπε κανένας ότι τα τέλη, τα διόδια, τα τεκμήρια, οι φόροι πολυτελείας , αντικατοπτρίζουν κάτι, είναι ανταποδοτικά;
Ηταν, είναι και θα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥ χαρακτήρα.
Ούτε συγκρινόμασταν ποτέ, ούτε και θα συγκριθούμε ποτέ με αναπτυγμένες χώρες. Οποιαδήποτε σύγκριση είναι ατυχής.
Οσο θα λείπουν λεφτά από τα ταμεία (και θα λείπουν) όχι μόνο θα ανεβαίνουν, αλλά και θα μπαίνουν και καινούργια. Οποιος μπορεί τα πληρώνει. Οποιος δεν μπορεί, το πουλάει, το σκοτώνει, το χαρίζει και εις άλλα με υγεία.
Οι άνθρωποι πόσο πιό νιανιά να μας το κάνουν; Το λένε και το πράτουν με χίλιους δυό τρόπους: ότι κινείται και δεν κινείται θα υπερφορολογείται. Οποιος δεν αντέχει τα "κουβαδάκια" του και σε άλλη παραλία (χώρα) .
Αυτά τα ολίγα έχω καταλάβει. Τα υπόλοιπα είναι για να κουράζουμε τα πληκτρολόγια....
E36-Hartge (06-12-13), katsaraios (07-12-13), michaelp900 (06-12-13), oldcarskickass (08-12-13), pilot (06-12-13), Ptboul (06-12-13), Thomelef (07-12-13)
U.S.National Debt Clock
Ενας θα σας πω......
Σημερα πόνεσε. .....4 ευρώ διοδιο δεν εχω πληρωσει ΠΟΤΕ!!!!!
ας τα οσο τα σκαλιζης μ'αυτους τοσο το χειροτερο τα διοδια ειναι το κινητο χαρατσι
konstantinaM3 (08-02-14)
αφου δεν μαζευομαστε σαν λαος να παμε να τους βγαλουμε απο την βουλη εξω με τις κλοτσιες θα πληρωνουμε οτι π@παρια βαζουν....θα μου πεις η βια δεν ειναι λυση αμα ομως ειναι θρασιτατοι κ βγαζουν με το ετσι θελω οικογενεις εξω απο τα σπιτια τους γιατι δεν εχουν να πληρωσουν γιατι εχασαν τις δουλειες τους εξαιτιας τους δικια μου γνωμη δεν υπαρχει αλλη λυση...κ τα διοδια χωρις να ειναι ενταξει οι δρομοι κ τοσα πολλα διοδια το θεωρω μεγαλη κλοπη!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Leonidas_E39 (07-02-14)