Σελίδα 64 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 1454626364656674 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 631 έως 640 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ε καλα επειδη το γραψε ο μαυριδης δεν ειναι και θεσφατο!! ακολουθει συγκεκριμενη τακτικη και πολιτικη και αν σε προηγουμενα αρθρα του τα ειχε επισημανει τοτε τα αρθρα του αλληλοαναιρουνται, ασε που φυσικα ο αναγνωστης δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει τα αρθρα του λες και ειναι σηριαλ.
    η ουσια ειναι οτι τα διοδια αυξηθηκαν πανω απο 130%, οτι εισπραττουν χρονια τωρα χωρις να κανουν εργο (εδω το επιτοκιο προθεσμιακων θελουμε να το δουμε?)
    Αληθεια στο συνολο των διελευσεων σε βαθος χρονου το ποσοστο των δεν πληρωνω ειναι απειροελαχιστο και η τακτικη του οι πολιτες του δεν πληρωνω φταινε και για το κοστος δανεισμου (χαχαχαχα αν ειναι δυνατον ευκαιρια ο καθενας βρισκει για να μεταβιβασει την ευθυνη) ειναι απλα εξωφρενικη (γνωμη μου δεν χρειαζεται να την ασπαστει κανεις).
    Δεν περασα ποτε τζαμπε απο διοδια, δεν πηγα ποτε να σηκωσω μπαρες αλλα δεν εζησα και το προβλημα που ειχαν και συγκεκριμενες ομαδες του πληθυσμου και ισως δικαιως να αγανακτησαν.
    και οπως ειναι γνωστο και ο αρθρογραφος και εγω "εξω απο τον χορο πολλες φιγουρες κανουμε"...

ΥΓ1 Αθηνα Θεσσαλονικη και επιστροφη το κοστος ειναι 50 ευρω εχει λογικη αυτο πεστε με το χερι στη καρδια! και αυτο συμβαινει χρονια τωρα.

ΥΓ2 Ασχετο αλλα,αληθεια το κοστος δανεισμου σε επιχειρηματιες φιλους μου το ελαβε ποτε υποψη καποιος, ή μηπως το κοστος δανεισμου που οταν βλεπω την πιστωτικη μου καρτα μου ερχεται να κανω φονο γιατι ξεπερνα το 19,2% ενδιεφερε ποτε κανεναν...

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), gant (20-02-13), jannisa (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Panos 316T (20-02-13), Ptboul (21-02-13), wheelman (20-02-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ντάξει...απο μια πλευρά έχει κάποιο δίκιο το άρθρο, στο γεγονός ότι θέλουμε δεν θέλουμε οι δρόμοι θα γίνουν. οπότε στο προδικασμένο γεγονός της κατασκευής των δρόμων, είτε τους θέλουμε είτε όχι, θα πληρώσουμε όλοι μας.

οπότε, η λογική λέει, ότι αν οι μισοί δεν πληρώσουν, οι άλλοι μισοί θα πληρώσουν το μάρμαρο. ή λίγο διαφορετικά, σε βάθος χρόνου πάλι το πρόβλημα θα σκάσει στην δική μας την καμπούρα.

εν μέρη συμφωνώ, δεν συμφωνώ όμως με το συγκεκριμένο παράδειγμα των διοδίων.

πρώτον γιατί υπάρχουν παράνομα στημένα διόδια σε πολλά μέρη, υπάρχουν διόδια σε παραδρόμους ακόμα και γι'αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν χρήση το καινούριου δρόμου, και γενικά όλα αυτό το σκηνικό με τα διόδια και τους οδηγούς θυμίζει την γάτα με το ποντίκι, όπου γάτα = κράτος, ποντίκι = μλκς έλληνας οδηγός.

δεν στέκουν μερικά πράγματα όπως τα παραπάνω, όπως και η χρέωση για κάποιον που θέλει να περνάει την ημέρα 2 φορές για να πάει στην δουλειά του...

πολύ καλός μου φίλος έχει εργοστάσιο στην μαλακάσα, ενώ μένει στην ανθούσα. πληρώνει αττική, ξαναπληρώνει έξω απο την αθήνα, και εδώ και 2 χρόνια πληρώνει επιπλέον τα διόδια που έχουν βάλει στις εξόδους της μαλακάσας.

συγνώμη, αλλά αυτό είναι τρέλα. στην κυριολεξία είναι τρέλα και κάτι πρέπει να γίνει γι'αυτούς τους ανθρώπους.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), Konstantinos E60 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Nino (20-02-13), Panos 316T (20-02-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιλαμε για το οτι το δημοσιο δεν πληρωσε τη συμμετοχη του ως οφειλε και γι αυτο εβαλε τα διοδια, ενω λογω και των παληκαρισμων λιγων αφελων το επιτοκιο ανεβηκε κατα 4 μοναδες.
    οι απατες και τα σκανδαλα ειναι αλλο θεμα. εξισου και περισσοτερο σημαντικο, αλλα αλλο.

ο τυπος μπορει να παιζει το παιχνιδι του, αλλα και εσυ παιζεις το δικο σου, που δεν ειναι αλλο απο το οτι δεν σε συμφερει να σχολιασεις οτι λογω των πρακτικων που υποστηριζεις και επικροτεις το εργο θα πληρωθει ακριβότερα.
    ειναι απλο.

ο καθενας φωτιζει την πλευρα που τον συμφερει.
    εσυ λες αρνουμαι να πληρωσω διοτι με υπερκοστολογουν και με κλεβουν, και ο αλλος λεει οτι επειδη δεν πληρωσες και το παιζες καουμποης το κοστος χρηματοδοτησης ανεβηκε.

αυτο γινεται οταν ο καθενας λεει τα δικα του και ο ενας δεν ακουει τι λεει ο αλλος.
    Πως το νομίζεις ότι επικροτώ αυτές τις πρακτικές. Το αντίθετο μάλιστα, θέλω το σωστό, το δίκαιο και την ευταξία στην χώρα μου. Το μπάχαλο στα διόδια ποτέ δεν μου άρεσε.
    Αλλά το να καταστραφήκαμε απ το κίνημα δεν πληρώνω και γι αυτό γίνονται οι αυξήσεις, το θεωρώ υπερβολή και αστείο.
    Γνώμη μου πάντα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Konstantinos E60 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Ptboul (21-02-13)

Rides
    0

Exclamation

Έλεγα να κάνω μια παρουσίασή μου πρώτα. Να συστηθώ !
    Αλλά αυτό το τόπικ δεν μπορώ να το αγνοήσω !
    (θα το κάνω και αυτό σύντομα )

ΘΕΛΩ να πληρώνω για τον δρόμο που χρησιμοποιώ !

Αυτή η παραπάνω πρότασή μου είναι η ΘΕΣΗ μου !

ΔΕΝ θέλω να είμαι Ο Μ@λακας της υπόθεσης να πληρώνω συνέχεια και μόνο εγώ τους δρόμους που ΚΑΙ ΔΕΝ υπάρχουν ΚΑΙ είναι επικίνδυνοι ΚΑΙ είναι γεμάτοι κακοτεχνίες !

Τα διόδια στην χώρα μας ΔΕΝ τα αναγνωρίζω και ΔΕΝ τα πληρώνω όταν οδηγάω το όχημά μου ! Και αυτό γιατί ΔΕΝ είναι ούτε ανταποδοτικά ούτε δίκαια ούτε λογικά και ηθικά !

Ταξίδεψα αρκετά στην Ευρώπη με το αυτοκίνητο και έχω ( όπως και εσείς) εικόνα για το "Τι συμβαίνει στον κόσμο" .

Μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες ποστ για το θέμα αυτό , όμως όποιος δεν θέλει να παραδεχθεί την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι δυστυχώς θύμα του ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ και της κακής μόνο Ελληνικής νοοτροπίας (σκύψε το κεφάλι, δεν θα βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα ).

Παραδείγματα αμέτρητα !

Το μόνο που αξίζει είναι να μπει μια ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ και να ξηλώσει ΟΛΟΥΣ τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων.
    Δεν είναι παράνομοι ! Φρόντισαν Σουλφιάς , Βορίδης με νόμους-Εκτρώματα να τα κάνουν νόμιμα ! Είναι όμως Ανήθικο και υποκριτικό να μας επιβάλλουν διόδια.

Α και για όσους πληρώνουν με ευχαρίστηση , ή δυσανασχετούν και ΔΕΝ αντιδρούν καλό θα ήταν να μην γκρινιάζουν, με την κατάσταση στην χώρα, την κρίση, τους πολιτικούς γιατί η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους και ο ραγιαδισμός τους δίνει πάτημα να γίνονται ΟΛΑ αυτά...

Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

8. The Following User Says Thank You to Dimpas For This Useful Post:

Panos 316T (20-02-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πρίν 5 χρόνια που η οικονομική σου κατάσταση λογικά ήταν καλύτερη απ'ότι τώρα είχες την ίδια αντίληψη, ή τότε τα πλήρωνες κανονικά?

ρωτάω, γιατί ωχαδερφιστές είμασταν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, επειδή τα πράγματα κυλούσαν. τώρα που η ρόδα έχει φρενάρει, είναι αργά για δάκρυα νομίζω.

όσων αφορά για τα διόδια γενικότερα, ναι, συμφωνώ και βρίσκω απαράδεκτο όλο αυτό το κυνηγητό που γίνεται με το πως να τα τσεπώσουν απο τους οδηγούς.

πιο πολύ ακόμα μου την σπάει το γεγονός ότι δεν γίνεται πλέον για την κατασκευή των δρόμων όλη αυτή η είσπραξη, αλλά για έσοδα γενικότερα έτσι ώστε να μπορούν και απο εκεί να συντηρούν όλο αυτό το ξευτιλίκι του δημοσίου με τους τεμπελχανάδες που είναι μπαστακωμένοι και καβατζωμένοι τόσο καλά, έτσι ώστε να μένουν στην θέση τους και ταυτόχρονα να απολύωνται συνάδελφοι τους οι οποίοι προσλήφθηκαν με αξιοκρατικά κρητήρια.

στην βουλγαρία λέει, μετά απο μια διαμαρτυρία παραιτήθηκε η κυβέρνηση, με κύριο υπαίτιο τον υπουργό οικονομικών και την στάση του απέναντι στον λαό με τις αυξήσεις στο ρεύμα, και το γενικότερο κλίμα λιτότητας.

και εμείς εδώ ακόμα έχουμε πολιτικούς να παίρνουν τα χιλιαρικάκια μας, για να μαλώνουν για το πιο είναι το δικό μας καλό.
    sympether with chiefτης

/

10. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gant (20-02-13), Konstantinos E60 (20-02-13), Kostas_1 (20-02-13), Leonidas_E39 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Stathis (20-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν πληρώνω Διόδια στον Ελληνικό χώρο που εκμεταλλεύονται ΙΔΙΩΤΕΣ από το 2008 .

Στην Ιταλία που τα διόδια είναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Θ Ε Λ Ω να πληρώσω γιατί, και υπάρχει άλλος δρόμος , και η άσφαλτος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , η διαγράμμιση και η σήμανση είναι ΤΕΛΕΙΑ , και το κυριώτερο είναι ΔΙΚΑΙΑ. Το μόνο αρνητικό είναι τα ακριβά προιόντα στα Autogrill!
    (Να μην μιλήσουμε για Αυστρία Τσεχία Γερμανία κτλ .... )

Θα μπορούσαν να κάνουν την Εγνατία (και ΚΑΘΕ ΟΔΟ ) να έχει διόδια ΔΙΚΑΙΑ και ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ?
    Η απάντηση είναι προφανής ! ΝΑΙ θα μπορούσαν !
    Υπάρχει η τεχνολογία-τεχνογνωσία, θα έριχνε ΠΟΛΥ το κόστος χρήσης κτλ κτλ...

Γιατί όμως δεν το έκαναν ???
    Η απάντηση προφανής !

Οι Ιδιώτες κάνουν ότι θέλουν με τους δρόμους και όταν κάτι θέλουν να αλλάξουν, ή όταν κάποιος τους ενοχλεί, τα λαμόγια Υπουργοί( που μόνο ένα σχοινί τους αξίζει γύρω από το λαιμό ) τους φτιάχνουν έναν νόμο Εξπρές να είναι και νόμιμοι !

Κονομάνε , μαζέυουν ΜΕΤΡΗΤΑ και τα δάνειά τους είναι με την εγγύηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( τις συμβασεις τις ξέρετε ήδη .. )

Όσοι λοιπόν πληρώνουν και ΞΕΡΟΥΝ γιατί και πώς πληρώνουν και δεν κάνουν ή λένε κάτι ναι είναι Ωχαδελφιστές.

Σε μερικά χρόνια ,θα έχουμε κάθε 50 χιλιόμετρα ΜΕΤΩΠΙΚΟ σταθμό διοδίων.
    ΠΑΝΤΑ με τον ΝΟΜΟ ( και όποιος δεν είναι με τον νόμο είναι κατά τις Δημοκρατίας και της ανάπτυξης, τους ανέργους , τις γιαγιάδες που δεν έχουν να φάνε , την χελώνα καρέτα καρέτα και τον πελεκάνο της Μυκόνου ).

Με τις υγείες μας.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχει κανεις αποψη να μας πει ποσα χρηματα μαζευονται απο τα ολα τα διοδια σε ολη την Ελλαδα?

Επισης, μηπως εχει αποψη που πηγαινουν αυτα τα χρηματα. Εννοω που πηγαινουν επισημως.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

επισήμως πηγαίνουν για την κατασκευή των δρόμων οι οποίοι είναι σταματημένοι.

ανεπισήμως, μόνο τα έρμα τα λεφτά ξέρουν σε ποιανών τις τσέπες μπαίνουν, παρέα με τις ίδιες τις τσέπες.
    sympether with chiefτης

/

14. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katsaraios (20-02-13), nikos1400 (21-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimpas : 20-02-13 στις 16:34

16. The Following User Says Thank You to Dimpas For This Useful Post:

ntinos (20-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εδιτ: Θενκς Dimpas

περίπου 2.177.000.000 δίς ευρώ !!!!!!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 20-02-13 στις 16:35

Σελίδα 64 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 1454626364656674 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP