Σελίδα 6 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εργοστασιακο..α ξεχασα να αναφερω και την αλλαγη της μπαταριας μετα απο 7 χρονια μιας και ειναι 2004 μοντελο(απο δικια μου βλακεια επαιζε το cd με σβηστο κινητηρα).

Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον να αναφερω και δικα μου Ε46 cabrio 03 N42B20 127000χλμ

Απο κινητηρα
    1)διαροη απο τη φλατζα του καρτερ
    2)διαροη απο μια φλατζα κενου (ετσι μου την ειπε ο μηχανικος) απο την οποια πεφτει λαδι στην εξατμιση και βρομαει μεσα το αυτοκινητο
    3)διαροη απο την αντλια του υδραυλικου θελει αλλαγη και το μαρκουτσι και απ οτι πληροφοριθηκα ειναι πανακριβο
    4)θορυβος απο ενα ρουλεμαν στο δυναμο απ οτι καταλαβα

Κοστος επισκευης 180 ευρω πλιν το μαρκουτσι του υδραυλικου

Απο ηλεκτρολογικα
    1)Στο αριστερο φαναρι χαλασε η ρυθμιση πανω-κατω
    2)Το γνωστο οι γρυλοι των παραθυρων ειναι για αλλαγη πλιν του πισω αριστερα.

Το αμαξι το πηρα μεταχειρισμενο και το εχω στα χερια μου μονο 5000χλμ.Ειμαι απογοητευμενος γιατι δεν περιμενα να χει τοσες διαροες.Οταν το αγορασα δεν φαινοταν τιποτα και μου τα βγαζει τωρα.Anyway οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο υπαρχουν αυτα.
    quattro ist fur sissies

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον να αναφερω και δικα μου Ε46 cabrio 03 N42B20 127000χλμ

Απο κινητηρα
    1)διαροη απο τη φλατζα του καρτερ
    2)διαροη απο μια φλατζα κενου (ετσι μου την ειπε ο μηχανικος) απο την οποια πεφτει λαδι στην εξατμιση και βρομαει μεσα το αυτοκινητο
    3)διαροη απο την αντλια του υδραυλικου θελει αλλαγη και το μαρκουτσι και απ οτι πληροφοριθηκα ειναι πανακριβο
    4)θορυβος απο ενα ρουλεμαν στο δυναμο απ οτι καταλαβα

Κοστος επισκευης 180 ευρω πλιν το μαρκουτσι του υδραυλικου

Απο ηλεκτρολογικα
    1)Στο αριστερο φαναρι χαλασε η ρυθμιση πανω-κατω
    2)Το γνωστο οι γρυλοι των παραθυρων ειναι για αλλαγη πλιν του πισω αριστερα.

Το αμαξι το πηρα μεταχειρισμενο και το εχω στα χερια μου μονο 5000χλμ.Ειμαι απογοητευμενος γιατι δεν περιμενα να χει τοσες διαροες.Οταν το αγορασα δεν φαινοταν τιποτα και μου τα βγαζει τωρα.Anyway οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο υπαρχουν αυτα.
    Πριν ενα μηνα μου ειχε αναψει το λαμπακι οτι η σταθμη του νερου στο ψυγειο ειναι χαμηλη.Οπως ειμαι παω κατευθειαν στο συνεργειο ,ηταν το γνωστο κολαρο και απ οτι ειδα ειχε σπασει η βαλβιδουλα πανω που κανεις εξαερωση.Να σας πω την αληθεια το περιμενα καποια στιγμη απο αυτα που εχω διαβασει εδω.Κοστος επισκευης 100 ευρω.

Και σημερα πηγα αλλαξα εναν αισθητηρα ABS πισω δεξια κοστος 100 ευρω.Δεν διαβαζε ο αισθητηρας με αποτελεσμα να αναψουν τα λαμπακια του ABS ,DSC και του χειροφρενου.Αρχικα μου ειπε ο μηχανικος οτι μπορει να ναι απο τον αισθητηρα που διαβαζει την γωνια του τιμονιου και οτι με εναν προγραμματισμο τελειωνει το θεμα και οτι ειναι συνηθες προβλημα.
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και σημερα πηγα αλλαξα εναν αισθητηρα ABS πισω δεξια κοστος 100 ευρω.Δεν διαβαζε ο αισθητηρας με αποτελεσμα να αναψουν τα λαμπακια του ABS ,DSC και του χειροφρενου.
    100¤ για τον αισθητήρα????
    Έχω 4 κομμάτια απο την παλιά γέφυρα (Valvetronic) που είχα γτ δεν μου έστελνες ένα μηνυμα????

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω 4 κομμάτια απο την παλιά γέφυρα (Valvetronic) που είχα γτ δεν μου έστελνες ένα μηνυμα????
    Βασίλη δεν έχουν ολα τα Ε46 ίδιους αισθητηρες.Υπάρχουν γαλαζιοι και γκρι(ή καφε δε θυμαμαι).Επισης και οι γαλαζιοι και οι γκρι(ή καφε) χωρίζονται σε κοντους και μακριους.
    Υ.Γ Εσεις φυσικα επειδη κ οι δυο εχετε αυτοκινητα CABRIO mpack E46 2.0 valvetronic και ίδιας χρονολογιας πολύ πιθανόν να φορατε ιδιους αισθητηρες οπως λες.Παντως καινουργιος ο ενας αισθητηρας ΟΕΜ κοστιζει περι τα 120-140 ευρω.Και κανα 20-30ευρω η εργασια................
    I love Bmw machines

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο makos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασίλη δεν έχουν ολα τα Ε46 ίδιους αισθητηρες.Υπάρχουν γαλαζιοι και γκρι(ή καφε δε θυμαμαι).Επισης και οι γαλαζιοι και οι γκρι(ή καφε) χωρίζονται σε κοντους και μακριους.
    Υ.Γ Εσεις φυσικα επειδη κ οι δυο εχετε αυτοκινητα CABRIO mpack E46 2.0 valvetronic και ίδιας χρονολογιας πολύ πιθανόν να φορατε ιδιους αισθητηρες οπως λες.Παντως καινουργιος ο ενας αισθητηρας ΟΕΜ κοστιζει περι τα 120-140 ευρω.Και κανα 20-30ευρω η εργασια................
    Το ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι το ίδιο,γι'αυτό αναφέρθηκα στον Σάββα προσωπικά διότι έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο...

Όσο για την τιμή...ακόμη με πονάει ο πωπώς απο τα Χριστούγεννα που έψαχνα για να βάλω στο 330 (γέφυρα)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν το ξερα ρε Βασιλη, ηθελα να παω και μεχρι το χωριο και φοβηθηκα να το παω χωρις abs και dsc.Παντως απ οτι ειδα η φυσα ηταν μπλε ανοιχτο.
    quattro ist fur sissies

8. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Vassilis ///M (29-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε Βασίλη που είδες 4 αισθητήρες ;2;έχει το κάθε αμάξι εσυ 4 έχεις; Και απο μια γέφυρα κιόλας;

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Βασίλη που είδες 4 αισθητήρες ;2;έχει το κάθε αμάξι εσυ 4 έχεις; Και απο μια γέφυρα κιόλας;

Απο την προηγούμενη γέφυρα έχω τους 2 και τους άλλους 2 τους πήρα απο ένα τρακαρισμένο για να τους έχω για καβάτζα και τελικά μου έμειναν....

Υ.Γ.:Μην τα πέρνετε όλα τοις μετρητοίς....

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

E46 χωρίς βλάβες,δεν υπάρχει...Δυστηχώς...

Και μάλιστα οι βλάβες είναι οι περισσότερες "προγραμματισμένες"...

Σελίδα 6 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP