εβαλα εγω στη θεση σου στρατο!!!
ε βεβαια...μετα απο μια συντομη βολτα με το μ6 πρεπει να ...ελαφρωνεις και λιγο!!!!
εβαλα εγω στη θεση σου στρατο!!!
ε βεβαια...μετα απο μια συντομη βολτα με το μ6 πρεπει να ...ελαφρωνεις και λιγο!!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Αμα συχνάζει σε τέτοια μέρη τότε αξίζει τα λεφτά του χαχαχαχαχαχα.
NickE60 (06-10-10)
No Comends:Με τα ιδια λεφτα (και λιγωτερα) Τι να μετρηση ΕΔΩ το γκολφ και το μ6κι
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...7&pageNumber=1
Το βραδυ θα διαβασω την σελιδα 50![]()
^
Φίλε ghost, όση σχέση έχει η veyron με το golf, άλλη τόση έχει η 458 italia με το punto.
Άλλα αυτοκίνητα τα vw και τα audi και άλλα οι bugatti, δεν υπάρχει καμία επαφή πουθενά.
Και φυσικά, η bmw δεν έχει αυτοκίνητο που να κοντράρει τη veyron, αλλά δεν έχει και αυτοκίνητο που να κοστίζει 1+ εκατομμύριο ευρώ. Με την audi
όμως που είναι και στην ίδια κατηγορία απ'όλες τις απόψεις, δε νομίζω ότι υστερεί πουθενά. Το αντίθετο μάλιστα.
Το koeniggsegg πάλι και με λιγότερα χρήματα απτη bug, μια χαρά την κοντράρει.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Αν ειναι να το παρει, θε να το παρει, λοιπον.
Καλοριζικο, καλοταξιδο!
///M Arios (07-10-10)
ελάτε ρε παιδιά ένα forum ήμαστε σιγά....
Στο θέμα....θα συμφωνήσω σε κάποια κομματια με τον ghost αλλά θεωρώ λίγο κάπως το να πάω από abarth(νομίζω ότι είναι 1400) σε ένα m3 3500cc. H διαφορά είναι τεράστια όχι μόνο στο service άλλα σε τεκμήρια κλπ. Όσον αφορά το ρ32 με το μ6 σίγουρα είναι πολύ μικρότερη διαφορά σε πάγια έξοδα(εξαιρουμένων των βλαβων όπως ανέφερες για δικους).
Γνώμη μου όχι ρ32, ίσως μ6, αλλά επειδή είμαι ''περαχτήρι τύπος'' θα συμφωνήσω με τον προαλήλασαντα nikos-Mpacket όσον αφορά για την αγορά m3(θα σκεφτόμουν και για 46αρια m3 ή 330)
To θεμα ξεχυλωσε σα κυλότα, και ειναι λογικό, γιατι κανονικά θε επρεπε να φας πολύ κραξιμο, και στη συνεχεια να το μεταδώσεις εκει που πρεπει.
Πιό safe ειναι να γαμησεις μαύρη στο soweto χωρίς σαρμέλα.
Κατα τα άλλα, τα επιχειρηματα του γκοστ για το κόστος των αναλώσιμων ή των body panels έχουν βάση. Γιαυτο ομως υπάρχει η μεικτή.
halkida116mpack (07-10-10)