Πάρε άλλη μάρκα! Πιο πολλά γκάζια θα έχεις & με μικρότερο κόστος.
Το ban μου έρχεται σίγουρα από Vanvic....!!! Χαχαχα
Πάρε άλλη μάρκα! Πιο πολλά γκάζια θα έχεις & με μικρότερο κόστος.
Το ban μου έρχεται σίγουρα από Vanvic....!!! Χαχαχα
Detailing Madness
Το 2.5 είναι σαφώς καλύτερη & πιο αξιόπιστη επιλογή από το 2.0. Και μόνο ο ήχος του straight six σε συνδυασμό με την βελούδινη απόκριση του κινητήρα σε κάνουν να ξεχνάς τον 2λιτρο ο οποίος είναι λίγος για την καρότσα αυτή
Detailing Madness
mark e92 (12-11-15)
σε καμια περιπτωση
μεση τιμη 10 μεσα-8 εξω(320ι Ε90 M-pack) με μετρια πιεση
σε εθνικη με 140-150 στα 7-7.5(2 ατομα)
και ολα αυτα με 225/40/18 μπροστα και 255/35/18 πισω
Μια χαρα τσουλαει ο 2λιτρος.πρεπει να τον δουλεψεις ψιλα(μετα τις 2500)
σε ταξιδι ειναι απολαυση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kavas2 : 12-11-15 στις 17:45
Ρε συ θέλεις γκάζι να προσπεράσεις κανά Tiguan 2.0 Tfsi στην Ε.Ο και δεν τολμάς καν να το διανοηθείς...
Εδώ με δυσκολία θα περάσω εγώ. Χαχα
Περιμένω σχόλιο everget...
Πού τις βλέπετε τις ικανοποιητικές επιδόσεις;
Εκτός αν έχω άλλα στάνταρ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 12-11-15 στις 17:59
Detailing Madness
topmar (12-11-15)
Aφού θες σχόλιο θα το έχεις: Το 325 είναι η χρυσή τομή, και γι' αυτό μετά από πολύ σκέψη είχαμε καταλήξει σε αυτό και για εσένα όταν έψαχνες αμάξι, και ας προσανατολιζόσουν στην αρχή για 335. Είναι ικανοποιητικότατα δυνατό, είναι εξακύλινδρο (που είναι must), και φορολογικά αξίζει το trade-off. Για μένα ο N52 του 325 είναι τέλεια για ξεκούραστο ταξίδι, και αυτό του δίνει ένα πολύ ολοκληρωμένο GT χαρακτήρα. Το si έχει έναν ειδικό χαρακτήρα που μειώνει τη χρηστικότητά του, είναι κάτι σαν να έχει Μ χωρίς να είναι όμως Μ και χωρίς να είναι γρήγορο. Τα μικρότερα της γκάμας (320 και 316) είναι τόσο ευνουχισμένα μοτερικά που καλύτερα μπροστοκίνηση και group VAG....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Εγώ πάλι θα του προτείνω να κοιτάξει και κανένα 320d (εάν θέλει να βάλει στο "κάδρο" του και πετρελαιοκίνητο), μιας και αναφέρθηκε ο ενδιαφερόμενος τόσο στο θέμα των τεκμηρίων, Τ.Κ & Φ.Π, όσο και στο θέμα επιδόσεων και κατανάλωσης.
Με ένα "καθαρό" 320d μπορείς να έχεις:
- και χαμηλά φορολογικά βάρη (Τ.Κ, Φ.Π, τεκμήριο)
- και επιδόσεις (αφήνεις πίσω 320i, 320Si, ακόμα και Group VAG αρκετάκλπ.)
- και καταναλώσεις επιπέδου 1000αρι, με 5,5 - 6 λ/100ΚΜ (0,07¤/ΚΜ).
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Alex_ (12-11-15)