ετσι ακριβως νιωθω φιλε Στελιο!! για τα γ#μισιατικα ειναι ολο το θεμα! δεν εχω θεμα οικονομικο οχι ομως πως μου περισσευουν κιολας!! αλλιως τα υπολογισαμε ολοι και τωρα μας εχουν γ%μησει!! μπορει να το βαλω στο χαλαρο αγγελια...και βλεποντας και κανοντας... τι να πω ..ειμαι αρκετα μπερδευμενος! νιωθω πως αν το πουλησω οπως ανεφερε και ενας αλλος φιλος απο εδω μεσα την επομενη μερα θα το μετανιωσω! ασε που το αμαξι ειναι πιο καινουριο και επο ε92 και λυπαμαι να το δωσω...!!
Δεν είσαι ακόμα έτοιμος να πουλήσεις, δυστυχώς. Και ενδιαφερόμενο να εβρισκες τώρα, θα χαλούσε στη τιμή. Been there, done that.
Έχεις δρόμο μπροστά σου μέχρι να γίνεις 'motivated seller' και δυστυχώς αυτή η καθυστέρηση θα λειτουργήσει εις βάρος σου (οικονομικά).
Καλή τύχη με ότι αποφασίσεις.
Bazil Van Sinner (19-07-13), hades7 (19-07-13), imolarot (23-07-13), S8N (19-07-13), Stathis (19-07-13)
.....πφφφφφφ ειμαστε αρκετοι τελικα
Ως μπακαλης,θα μιλησω μπακαλιστικα απλα.
Βασικο ρολο παιζει η τιμη αποκτησης.Αν το πηρες του κουτιου,οποιο μοντελο και να ειναι εχει φαει τρελλη απαξιωση,αν το πηρες μεταχειρ. εισαι απο λιγο εως πολυ σε καλυτερη μοιρα.Και παμε στις πραξεις τωρα.
Ποσο κανταρια πιανει η πωληση μου ? Τοσα(1)
Ποσα χανω απο την μεταπωληση? Πακετο
Τι παιρνω με τα τοσα? Αυτο
Τι γλυτωνω σε καυσιμα/συντηρηση? Τοσα(2)
Οποτε Αυτο=Τοσα(1)-Τοσα(2)*οσο αντεξεις ....... και τι σου μενει ????
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ !!!![]()
Εγω παντα φτιαχνομουνα με οτι αμαξι ειχα.
Απο την εποχη που εβαζα μεσα στους πρωτους δεκα στην ελλαδα downpipe σε punto gt πριν 19 χρονια τοτε που ανοιγα στη βουτα με 300 ατομα πανω στη γεφυρα,με τα 278 στο κοντερ στο s3 μου πριν δεκα χρονια , Με παρα πολλα διαφοφετικα σε καθε αμαξι που ειχα.
Οχι δεν εχω δεθει με κανενα.απλα το καθενα ειχε τις στιγμες του.
Η αποφαση σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα.
Εμεις ολοι εχουμε διαφορετικες εμπειριες θελω ζητω απο σενα.
Αυτα που λεμε ειναι γνωμες απο δικες μας επιθυμιες.
Οταν εισαι μεσα σου ετοιμος δεν θα διστασεις να το δωσεις.
Να το θυμασαι.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
A8hnaios (20-07-13), Bazil Van Sinner (20-07-13), EVERGET (20-07-13), kostas 325 (20-07-13), Monsta (20-07-13), PANOS-E60 (20-07-13), S8N (19-07-13), z3 2.2 (20-07-13)