Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολοι λιγο πολυ στο ιδιο καζανι σιγοβραζουμε φιλε Νικο!
    Πεσαμε σε εποχη που τα γ@μησαν ολα αναποδα! τι να κανουμε!

Ολοι για τα γ@μησιατικα γκρινιαζουμε! Ετσι ειναι. Διοτι δεν μας ζητανε 100 ή 150 ευρω παραπανω, μας ζητανε να πληρωνουμε τα 2πλασια λεφτα για κατι το οποιο οταν αγορασαμε ξεραμε και υπολογιζαμε τα εξοδα μας.

Εγω ειπα να κανω υπομονη για κανα χρονο ακομη και βλεπουμε! Οχι οτι εβελπιστω να αλλαξει κατι σημαντικο αλλα τελος παντων.

Βαλτο μια αγγελία αν θελεις να υπαρχει

Στον τελος θα τα δινουμε απο αγανακτηση Νικο και οχι απο το οτι θα εχει περασει το μερακι μας και την αγαπη μας γιαυτο.
    ετσι ακριβως νιωθω φιλε Στελιο!! για τα γ#μισιατικα ειναι ολο το θεμα! δεν εχω θεμα οικονομικο οχι ομως πως μου περισσευουν κιολας!! αλλιως τα υπολογισαμε ολοι και τωρα μας εχουν γ%μησει!! μπορει να το βαλω στο χαλαρο αγγελια...και βλεποντας και κανοντας... τι να πω ..ειμαι αρκετα μπερδευμενος! νιωθω πως αν το πουλησω οπως ανεφερε και ενας αλλος φιλος απο εδω μεσα την επομενη μερα θα το μετανιωσω! ασε που το αμαξι ειναι πιο καινουριο και επο ε92 και λυπαμαι να το δωσω...!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι ακριβως νιωθω φιλε Στελιο!! για τα γ#μισιατικα ειναι ολο το θεμα! δεν εχω θεμα οικονομικο οχι ομως πως μου περισσευουν κιολας!! αλλιως τα υπολογισαμε ολοι και τωρα μας εχουν γ%μησει!! μπορει να το βαλω στο χαλαρο αγγελια...και βλεποντας και κανοντας... τι να πω ..ειμαι αρκετα μπερδευμενος! νιωθω πως αν το πουλησω οπως ανεφερε και ενας αλλος φιλος απο εδω μεσα την επομενη μερα θα το μετανιωσω! ασε που το αμαξι ειναι πιο καινουριο και επο ε92 και λυπαμαι να το δωσω...!!

Δεν είσαι ακόμα έτοιμος να πουλήσεις, δυστυχώς. Και ενδιαφερόμενο να εβρισκες τώρα, θα χαλούσε στη τιμή. Been there, done that.

Έχεις δρόμο μπροστά σου μέχρι να γίνεις 'motivated seller' και δυστυχώς αυτή η καθυστέρηση θα λειτουργήσει εις βάρος σου (οικονομικά).

Καλή τύχη με ότι αποφασίσεις.

3. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-07-13), hades7 (19-07-13), imolarot (23-07-13), S8N (19-07-13), Stathis (19-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP