aristent (20-11-12), Azurius (20-11-12), Bazil Van Sinner (20-11-12), chief (20-11-12), Dimitrios (21-11-12), EVERGET (21-11-12), GiannisRob (20-11-12), joseph (21-11-12), manos///3 (20-11-12), pilot (20-11-12)
Αν βρισκεις τις μονες διαφορες αυτες παω πασο... Εκτος κι ανοι γκαμες S, RS, (ιδιως τα 6αρια) και τα σκαφη του Α7 και Α8 οπως επισης τα και R υπαρχουν και στις αλλες εταιριες και δεν το εχω προσεξει ακομα. Δημητρη τρεμω στην ιδεα και μονο του τι θα ελεγες αν ειχες προβλημα..... Για την οδηγικη εμπειρια δεν μπορω να εκφερω γνωμη μιας και δεν εχω οδηγησει BMW ετσι οπως το δικο μου. Οσον αφορα την ιπποδυναμη θα το προσπερασω σαν να μην γραφτηκε ποτε. Μια απλη ματια στους κινητηρες των αυτοκινητων παραπανω νομιζω οτι θα λυσει τις αποριες. Για το οτι προσπαθει να προβληθει ως πολυτελειας..... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Azurius : 20-11-12 στις 11:17
Φίλε μου ικανότατα αυτοκίνητα, ισάξια με bmw. Αυτο όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι η οδήγηση δεν είναι μόνο νούμερα. Είναι συνδυασμός μηχανολογίας και αίσθησης που αποκομίζεις. Λείπει λοιπόν από την audi το αλατοπίπερο το οποίο θα δημιουργήσει το απόλυτο δέσιμο οδηγού-οχήματος.
Από ότι κατάλαβα έχεις S3, να ξέρεις ότι δεν είχα σκοπό να προσβάλλω καθότι όλα είναι σίδερα στην τελική, απλά οι επιλογές ολων μας διαφέρουν.
Και όσο αυτό που εννοούσα για την ιπποδύναμη είναι ότι είναι ισάξια, γι αυτό τόνισα και ότι δεν μπορεί να κοντράρει την bmw η audi σε οδηγική εμπειρία.
Θεωρώ ότι μία βόλτα με bmw με καλό στήσιμο και την κατάλληλη τοποθέτηση από πλευράς σου σε στροφές θα σε συναρπάσει, ειλικρινά δοκίμασέ το!
Επιπλέον για το θέμα της πολυτέλειας διαφωνώ. Η premium εταιρεία του group είναι η άουντι. Αυτό το οποίο προσωπικά με χαλάει είναι ότι σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά-μοτέρ-αναρτήσεις υπάρχουν και στα υπόλοιπα αμάξια του γκρουπ τα έχει και η άουντι με τιμές......φυσικά άουντι και όχι skoda...
Αυτά.
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
alexk (21-11-12), Azurius (21-11-12), imolarot (21-11-12), Panos 316T (21-11-12), Thomelef (21-11-12)
sympether with chiefτης
- M3 E46 sold
πολύ σωστός και ωραίος ο δημήτριος...
sympether with chiefτης
Αυτα τα υπερβολικά που λένε για αποκομμένη αίσθηση δεν την είδα εγω τουλάχιστον.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold