σε βοηθαει η 5ετια για μειωση τεκμηριου?
σε βοηθαει η 5ετια για μειωση τεκμηριου?
αντε γεια...
ναι αλλα και τα ιταλικα εχουν πεσει...
αν και τα καλα κρατανε την τιμη τους....
Βασικα την κορολα ποσο την παιρνουν ανταλλαγη???
alexm (05-10-12)
spar@ (05-10-12)
Δεν ανεφερα πουθενα για φορτιστες μαιμουδες απο Κινα, αυτο που εγραψα ειναι οτι και ενας καλος φορτιστης μπορει να χαλασει!!!!
Οσο για τους ctek, πραγματι ειναι πολυ καλοι φορτιστες, δεν εχουν ομως καμια σχεση με τον φορτιστη της διαγνωσης.
Ο φορτιστης που χρησιμοποιει η bmw κατα την διαγνωση, ειναι για να κραταει σταθερο το ρευμα στα 14,4volt και στοιχιζει 1650 ευρω, οταν ο ctek που χρησιμοποιουμε εμεις κανει 150 ευρω και πολλα λεω!!!!
Φυσικα ο καθενας μας κανει οτι εκεινος κρινει σωστο και για το δικο μου Ε60 που ειναι τιγκα στους εγκεφαλους κρινω οτι πρεπει να βγαζω τον εναν πολο οταν φορτιζω την μπαταρια.
Προκαλω καποια ζημια βγαζοντας το πολο οσο διαρκει η φορτιση;
φιλαρακι greeklish??....διαβασε κανονισμους αλλιως κινδυνευεις!!!!
![]()
πες τα χρυσοστομε,που δεν λεει να βγει απο το αουδι!!!!
να τα δει αυτα ο 850csi να σου λεει μετα εκτος απο μπετονιερες, οτι ειναι και κοτετσια τα //Μ6!!!![]()
δεν στο δινω το Πουντακι του γιου μου,που να χτυπιεσαι κατω!!!![]()
Νομίζω πως δεν κάνεις καμμία ζημιά με το να βγάζεις τον πόλο, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα.
Ο φορτιστής αν χαλάσει, θα πάψει να δουλεύει.
Είναι απίθανο να δώσει μεγαλύτερη τάση (λόγου χάρειν 20 βολτ) και να σου κάψει τους εγκεφάλους.
Όπως έγραψα, γνωρίζω αρκετό κόσμο με ίδιο φορτιστή και κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα.
Γι'αυτό και σχολίασα αυτό που είπες, η μπαταρία πρέπει να φορτίζεται εκτός αυτοκινήτου.
O φορτιστής της BMW είναι ένας φορτιστής, με μεγαλύτερη παροχή έντασης (Amber).
Δεν έχει κάτι μαγικό και μυστήριο.
Από περιέργεια, πως γνωρίζεις ότι ο φορτιστής της BMW στοιχίζει "1650" ευρώ ?
ηλεκτρολογος γαρ, ο συνονοματος σου Αλεξ...κατι πρεπει να ξερει απο ρευματα!!!...αλλιως" το χασαμε το Μ5 πατριωτη"!!!!
....ασε που εχει κανει τα ηλεκ/γικα στο κτιριο της BMW στην Πατρα.![]()
Εμενα η γνωμη μου νικο ειναι να μην δενομαστε με το σιδερο.
Ας μην μας τρωει η λαμαρινα.
Αν το βλεπεις καθαρα απο.αυτοκινητιστικη αποψη, θα ηθελα να σου θυμισω οτι ψαχνεις και για συλλεκτικο πριονιε.
Αν λοιπον μπορεις να παρεις ενα σεβαστο ποσο σε σχεση παντα με την τωρινη κατασταση της αγορας, καλυτερα στειλτο, και παρε και κρατα το σι ες ελ, ακομα και αν γινει μετα απο ενα χρονο.
Στειλτο, βρες ενα απ'εξω, και ψαξου να σου κανουν την πατεντα που χρειαζεται για να το σκιζεις πριν το φερεις μεσα.
Δλδ αγορα, και με την μια για να το φερεις στα μετρα σου.
sympether with chiefτης