Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 86

Θέμα: F30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το 90% που αγοραζει Bmw το αγοραζει απο ομορφια και Brad name.
    To αλλο 10% γιατι ξερει τι αγοραζει..

2. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

DIMITr|S (24-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

απλα ειναι σχεδιασμενα οχι για σημερα αλλα και για τα επομενα χρονια.....αυτος ειναι ο λογος που τα bmw παλιωνουν δυσκολα.....αμα δειξεις ενα coupe e46 m-packet σε μια ασχετη γυναικα θα καταλαβει οτι ειναι πλεον 11 χρονών?θα νομιζει οτι ειναι καινουριο

4. The Following 4 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

A8hnaios (10-07-12), Dimitrios (24-06-12), Leonidas_E39 (24-06-12), Moufas E46 (27-06-12)

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    απλα ειναι σχεδιασμενα οχι για σημερα αλλα και για τα επομενα χρονια.....αυτος ειναι ο λογος που τα bmw παλιωνουν δυσκολα.....αμα δειξεις ενα coupe e46 m-packet σε μια ασχετη γυναικα θα καταλαβει οτι ειναι πλεον 11 χρονών?θα νομιζει οτι ειναι καινουριο
    Απλή υπενθύμιση προς όλους!!!! Το Ε46 έκλεισε 14 χρόνια πλέον καθότι εμφανίστηκε τον 2/1998!!!!!!!
    M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitrios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλή υπενθύμιση προς όλους!!!! Το Ε46 έκλεισε 14 χρόνια πλέον καθότι εμφανίστηκε τον 2/1998!!!!!!!
    Μηπως παρουσιαστηκε τοτε? Γιατι τα πρωτα αρχισαν να κυκλοφορουν τον 9/1998!

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηπως παρουσιαστηκε τοτε? Γιατι τα πρωτα αρχισαν να κυκλοφορουν τον 9/1998!
    Σου παραθέτω το τεστ 4τροχών Απρίλιος 1998!!!

https://library.techlink.gr/4t/artic...28&article=178
    M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Dimitrios For This Useful Post:

giannis_compact (25-06-12), Ε91 (25-06-12)

Προεπιλογή

Γενικά για την κουβέντα.

@ Alexk χωρίς να το έχω οδηγήσει, τώρα που το είπες θα το επιδιωξω, εικάζω ότι το lag αυτό θα είναι σκόπιμο και θα οφείλεται στην ηλεκτρική πεταλούδα. Φαντάζομαι ότι για θέματα κατανάλωσης, ρύπων, κρατασμών κτλ θα έχουν κάνει αυτόν τον συμβιβασμό. Πιστεύω ότι με έναν αναπρογραμματισμό θα μεταμορφώνεται.

@ oldcar Λευτέρη τα γούστα μας είναι διαφορετικά. Εγω θεωρώ όμορφα όλα τα αυτοκίνητα που ανέφερες.

@ monsta ο Λευτέρης πριν 85 χρόνια δεν ήταν ούτε ιδέα. Ο πατέρας επίσης δεν ήταν στο προγραμμα ακόμα.

10. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Nick bmwlover (27-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμείς οι σαραντάρηδες ζήσαμε & αγαπήσαμε τη bmw από τα 70's & 80's με τα καλλίγραμμα σχέδιά της, οπότε επέτρεψέ μου να διαφωνήσω Λευτέρη.

Φαντάζομαι όμως κι εσύ στα 85 πλέον, πόσο θα χεις νοσταλγήσει τα πανέμορφα εκείνα σχέδια...

Και εγώ που δεν τα έζησα (δούλευα στα ανθρακωρυχεία 48 χρόνια λολ) αυτά τα μοντέλα κάτι μου λένε, αναγνωρίζω βέβαια και το τεράστιο άλμα που έγινε μεταξύ Ε30 - Ε36 και λιγότερο στο Ε46 (και κάτι αντίστοιχο ισχύει για τα 5άρια αντίστοιχης εποχής).

Το θέμα όμως είναι ότι εδώ και μια πενταετία εκτός από την εξαίρεση του 1 coupe δεν βλέπω κάποιο σχήμα που θα έλεγα μέσα μου ότι ΑΥΤΟ είναι αμάξι που ΜΟΝΟ η BMW μπορεί να το βγάλει. Εκεί κολλάω, το αποδέχτηκα και τελείωσε, δεν μπορώ όμως να κρίνω όλη την μηχανολογική δουλειά που έχει ανέβει ολόκληρα έβερεστ για να κρατηθεί εκεί που ήταν πάντα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικά για την κουβέντα.

@ Alexk χωρίς να το έχω οδηγήσει, τώρα που το είπες θα το επιδιωξω, εικάζω ότι το lag αυτό θα είναι σκόπιμο και θα οφείλεται στην ηλεκτρική πεταλούδα. Φαντάζομαι ότι για θέματα κατανάλωσης, ρύπων, κρατασμών κτλ θα έχουν κάνει αυτόν τον συμβιβασμό. Πιστεύω ότι με έναν αναπρογραμματισμό θα μεταμορφώνεται.

@ oldcar Λευτέρη τα γούστα μας είναι διαφορετικά. Εγω θεωρώ όμορφα όλα τα αυτοκίνητα που ανέφερες.

@ monsta ο Λευτέρης πριν 85 χρόνια δεν ήταν ούτε ιδέα. Ο πατέρας επίσης δεν ήταν στο προγραμμα ακόμα.
    Κανείς δεν είναι τελείως τέλειος ωρε Σπύρο.

ΥΓ: μη λες για τα χρόνια ρε, εδώ και 35 χρόνια παίρνω σύνταξη, θα με φάει το ΣΔΟΕ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

12. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

m-power_01 (27-06-12), Monsta (25-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικά για την κουβέντα.

Ναι, αυτό είναι πολύ πιθανό γιατί έχει τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας και έπρεπε να τουρμπίζει σε χρόνο dt.
    Προφανώς και το έχουν να κοιμάται.

14. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

m-power_01 (25-06-12)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, αυτό είναι πολύ πιθανό γιατί έχει τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας και έπρεπε να τουρμπίζει σε χρόνο dt.
    Προφανώς και το έχουν να κοιμάται.
    Για αυτό το μοτέρ δεν ήταν που είχε βγει νέα χαρτογράφηση λόγω του θέματος με τον τεντωτήρα του χρονισμού?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αυτό το μοτέρ δεν ήταν που είχε βγει νέα χαρτογράφηση λόγω του θέματος με τον τεντωτήρα του χρονισμού?
    Δεν το γνωρίζω, δεν έχω παρακολουθήσει το νέο Μινι καθόλου.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP