του Σοκιν το 46αρι.
του Σοκιν το 46αρι.
Του Σοκιν ειχε σπάσει δυο φορες αν θυμαμαι καλα Βαγγελη.
Η πρωτη ηταν μια εβδομαδα μετα που εβαλε τον κομπρεσορα και οταν το εφτιαξε μετα απο μια εβδομαδα πάλι ξαναεσπασε.
Ας με διωρθωσει καποιος για την δευτερη φορα. Η πρωτη ηταν σιγουρη γιατι τοτε ειχαμε καθημερινη τηλεφωνικη επικοινωνια.
46αρια ξερω αρκετα που εκαναν μπαμ και εδω στην Κυπρο με κιτ απο διαφορες εταιρίες . Σχεδόν απ όλες.
Βεβαια ακομη και σημερα όλες οι εταιρίες ισχυρίζονται ακομη οτι τα κιτακια ειναι αξιοπιστα και τα αμαξια ράβουν...
Το μονο που εχω δει να δουλευει ειναι του Turbodog και αυτό ειναι γιατι ο Μητσος ειναι γνωστης και μερακλής. Φυσικα ομως και αυτου το αμαξι δεν νομιζω να μπορει να αντεχει παραπανω απο 6-7 λεπτα σε ρυθμους time attack.
Τα μαμα μοτερ αντεχουν.
Για 92αρια δεν εχω κατι υποψην μου απο προσωπικη εμπειρία. Ομως και παλι οι εταιρίες λένε οτι ειναι αξιόπιστα.
Κακως κανουμε αυτο το οφτοπικ φυσικα και γεννικευουμε την συζητηση. Θα μπορουσε να ηταν αλλο θρεντ.
Αλλο ισως νοημα θελω να δωσω εγω και αλλο εσυ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chief : 10-05-12 στις 13:41
Στα 92αρια δουλεύουν οι κομπρεσσορες πολυ καλα .
Καμμιά σχέση με τα 46 Αρια.
Αρκεί βέβαια να ελεγχθεί τι συμβαίνει κ με τους 5ους κυλινδρους που έχουν πρόβλημα ακόμα κ τα νορμαλ.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Μια χαρα δουλεύει....πύραυλος....κατ επανάληψη 330++....και όλα δουλεύουν άψογα.....αλλα στο βουνό δεν πατάει....με ενα μαμά 92 αρι, θα μείνει πίσω...και νομιζο οτι αυτο ειναι φυσιολογικοτατο......οποιος κομπρεσαρει ενα απίστευτα πολύστροφο v8 μοτερ....και ενα τελεία στημένο αμαξι απο την μανα του...τοτε δεν ζηταει απόλυτες επιδόσεις σε πιστα και στροφες....αλλα απόλυτες επιδόσεις σε ευθεία....σε γκαζια.....και ταξιδια.....και λιγες στροφες
Nick bmwlover (10-05-12), nik200 (10-05-12), Thomelef (10-05-12)
για να συνοψισω και να συμφωνησω με τα παιδια πιο πανω..
οταν βαλεις ενα κομπρεσσορα σε ενα αμαξι που σε μαμα μορφη τα ορια του ειναι "αλλου" και ηδη θελει "χερια" και ψυχη για να παει (πολυ) γρηγορα..ειναι ο ορισμος της ματαιοδοξιας..και φυσικα χαλας ολη την ομοιογενεια του συνολου..κατ εμε ειναι αμαρτια να κανεις κατι τετοιο απο την στιγμη που ηδη δεν μπορεις να το πας οριο...
alexk (10-05-12), Nick bmwlover (10-05-12), Thomelef (10-05-12)
Thomelef (10-05-12)
M3 E92 λευκο παρακαλω!![]()
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
m3 E92 αν και βλεπω να καταθετονται πολλες πινακιδες απο 2000CC και πάνω για το 2013!!!
Ματαιοδοξία μεγάλο πράμα !
Μ´αυτή τη λογική πολλά θα έπρεπε να είναι διαφορετικά, έχετε δίκιο.