Ότι είναι face το βλέπω και από τα πίσω φανάρια (δεν ξέρω αν αλλάζανε στο προ με τα face) αλλά η απορία μου είναι αυτήν ακριβώς που λες... Λέει ατρακάριστο αλλά πορτοκαλί φλας? Ποιος ο λόγος να αλλάξεις τα πανέμορφα(για μένα) λευκά? Μήπως είχες ρίξει καμία ελαφριά (μην πω βαριά) σε κανένα μηχανάκι-κολωνάκι ? Θα το δω κάποια στιγμή να ενημερωθώ...Ελπίζω να μου πούνε καθώς είμαι και συχνός πελάτης της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας (από εκεί πήρα τον άσσο (καινούργιο κιόλας) )
μπορει να βρηκε πιο φθηνα τα prefacelift φαναρια
Ναι αλλά ποιος ο λόγος αλλαγής τους ? Ατρακάριστο λέει ...για να σπάσεις φανάρια πρέπει να κατεβάσεις μάσκα μην πω και τίποτα άλλο...Εκτός αν κανένας "φίλος" του τα τσούγκρισε με τίποτα...αλλά πάλι συνήθως χαρακιές κάνουν στο αμάξωμα ... (είχαν κάνει και σε μένα μία για το καλορίζικο στον ασσούλι μου)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1845667/ άλλο ένα που μου αρέσει αρκετά αλλά αν θέλει ακόμα 22Κ είναι κάπως εκτός τόπου...Θα έβαζα κάτι ακόμα και θα έπαιρνα το καινούργιο (αν δεν ήταν 2.5)
Όχι πάντα, τουλάχιστον έχω ακούσει και για περιπτώσεις επιταγών αλλά και με γραμμάτια (δεν ξέρω πως τα βρήκαν και τι κανόνισαν)
Συμφωνώ ότι η αγγελία είναι γεμάτη λάθη , το δέρμα δεν με κόβει και τόσο αν είναι καλό το αμάξι.Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το 2.5 (λόγω ιπποδύναμης που λέει) αλλά είδα ότι δεν έχει το σπορτ κουμπί δίπλα στο λεβιέ και ότι στο καπό έχει 4 κύλινδρο μοτέρ οπότε λέω για τα πανηγύρια ιπποδύναμη μας έβαλε![]()