Κοιτάω αλλά δεν βρίσκω κάτι που να τα έχει όλα, δηλαδή λίγα χλμ να είναι ατρακάριστο-άβαφο και σε λογική τιμή...Είδα κάποια 20κ+ και μου έφυγαν τα μάτια από τη θέση τους...Από ότι έχω ρωτήσει γύρω στα 16κ μου είπαν ότι μπορώ να βρω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και όπως το θέλω.Που είναι όμως? :Ρ
Όσο για το Interior εννοούσα αλλαγή και όχι βάψιμο.Δηλαδή αν είναι μπεζ ξήλωμα και τοποθέτηση μαύρου χρώματος αλλά πιστεύω το κόστος ξεφεύγει :/
Κοίτα, τα δέρματα (καθίσματα και επενδύσεις στις πόρτες) τα αλλάζεις με σχετικά χαμηλό κόστος (500-600 Ευρώ το πολύ). Το θέμα είναι ότι το μπέζ για να το κάνεις μαύρο, εκτός από τις μοκέτες πρέπει να αλλάξεις και τα πλαστικά της κονσόλας ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού συνοδηγού. Αν τα βρείς μεταχειρισμένα σε καλή τιμή δεν ξέρω, αλλά και αρκετή δουλειά είναι (θα το γδύσουν σχεδόν όλο το εσωτερικό, δεν ξέρω τι μπορεί να ζητήσει κάποιος για να κάνει καλή δουλειά) και δεν ξέρω μετά τι επίπτωση θα έχεις σε επιπλέον τριγμούς σε ένα αυτοκίνητο που, όπως όλα τα ανοικτά αυτοκίνητα, έτσι κι αλλιώς θα τα έχει ήδη τα τριξιματάκια του.
Γνώμη μου, αποφάσισε τι χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις, ξεχώρισε όσα είναι όπως ακριβώς τα θέλεις (δόξα τω θεώ πωλούνται πολλά) και βγές στη γύρα. Να δείς και αυτά που ζητάνε παραπάνω, η αγορά είναι τέρμα κάτω, ειδικά σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Σίγουρα θα βρείς κάτι καλό.![]()