Aρη γενικά ο συγκεκριμένος έμπορος έχει απίστευτες τιμές!!Δεν ξέρω πως...
Aρη γενικά ο συγκεκριμένος έμπορος έχει απίστευτες τιμές!!Δεν ξέρω πως...
Μα πως γίνεται να είναι όλα ατρακάριστα κι όταν αρχίσεις λίιιιιγο το σκάλισμα να ανακαλύπτεις άλλες αρμόκολλες / πόντες από τις εργοστασιακές.![]()
edit: Το άλλο ανέκδοτο με το "ΑΒΑΦΟ ΣΑΣΙ" το χετε διαβάσει έτσι? https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...3&postcount=76
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 26-01-12 στις 13:07
WBSxxxxxxxxxxxxx τα ///Μ, WBAxxxxxxxxxxx όλα τα υπόλοιπα.
nikos1400 (27-01-12), pilot (27-01-12), Vassilis ///M (26-01-12)
Το Μ3 παντως με τα 12.999 ειναι οκ . . .
Ψαχνει γνωστης Μ3 που ξερει απο αυτοκινητα BMW και με τεχνικο ελεγχο ειναι οκ !!!
Καποια πραγματα οταν δεν γνωριζουμε ειναι καλα να μην μιλαμε . . .
Vassilis ///M (27-01-12)
Θεωριτικα, αξιζει.. Διοτι και μοτερ, αν χρειαστει, ποσο θα παει το κοστος..?? (δεν ξερω, ρωταω κι εγω)
Απλα, αμα θελει ΚΑΙ πατωμα πισω επισκευη.. ΚΑΙ δεν ξερω εγω τι αλλο.. και φτασει η τιμη ενα 20αρικο, τοτε πιο καλα να παρει καποιο αλλο.. Εχει και καποια facelift του 03 και 04 που ξεκινανε απο 16,000.. Αν ειναι να δωσει 13 να παρει αυτο, βαζει αλλα 3 και παιρνει κατι (θεωρητικα παντα, διοτι χωρις ψαξιμο και απο τις φωτο, ολα ωραια φαινονται..) κατι πιο καινουργιο και πιο καλο..
ΧΙΟΣ-CHIOS
nik200 (27-01-12)
Επειδη σημερα εκανα μια βολτα και ρωτησα για το συγκεκριμενο αμαξι,ετσι απο περιεργια,να σας πω οτι η τιμη αυτη ειναι χωρις σημα και μεταβιβαση.
Αρα το αμαξι μπορει να ειναι πραγματικα καλο αλλα η τιμη του δεν ειναι αυτη που παρουσιαζεται στο car.
Ισως να ειναι αυτος ο λογος που δεν το εχουν παρει ακομα.
zaharias (27-01-12)