Αυτά τα πειράματα μου αρέσουν.
Βρε συ θα αποκτήσεις προβλήματα εκεί που δεν είχες.
Δεν βρισκω τον λογο να μην βαλεις LUK και απορω γιατι ο μηχανικος σου εκανε αυτη την προταση.
Εγω σε δοκιμασμενες λυσεις οπως ειναι ο LUK δεν θα εκανα πειραματα απ την στιγμη που δεν θελω το κατι παραπάνω.
M3 CSL
alexk (29-11-12), doctore (29-11-12), EVERGET (29-11-12), imolarot (03-12-12), steliosm46 (29-11-12)
Τι προβλήματα ρε παιδιά
Ίδια πράγματα είναι.
Θα είχε αν ήταν άλλο υλικό/ είδος.
Κ σα μάρκα είναι καλύτερος ο sachs.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
EVERGET (29-11-12)
Ειτε βαλεις Sachs ειτε βαλεις Luk ειναι το ιδιο πραγμα. Και με τον Luk δεν υπαρχει καποιο προβλημα καθως τα specs του δισκου-πλατω καλυπτουν επαρκως την ροπη του αυτοκινητου
Υπαρχει βεβαια και η σειρα Sachs performance που εχει αυξημενη αντοχη σε σχεση με τον OEM αλλα αυτο ειναι κατι διαφορετικο και δεν νομιζω να αναφερεται σε αυτο ο μηχανικος σου. Ειναι μαλιστα πιο ακριβο σετ και χωρις self-adjusting πλατω.
Όχι δεν πρόκειται να βάλω performance αλλά τον αντίστοιχο του εργοστασιακού που δίνει η sachs. Βασικά ο μηχανικός μου μου πρότεινε τον sachs ως φθηνότερο και δοκιμασμένο εναλλακτικό του συμπλέκτη που πουλάει η bmw.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
EVERGET (29-11-12)
Πάντως και ο οργανικος( o πρώτος στη performance σειρά) είναι πολυ καλός της sachs,
Και κρατάει πιο πολυ κ δεν έχει παρενέργειες.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Λοιπόν, μετά από λίγο ψάξιμο βλέπω πως στο κιτ της Sachs...o δίσκος είναι LUK!!!
https://www.ecstuning.com/BMW-E46-M3...utch/ES11527/#
![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
πόσα χιλιόμετρα έχεις? πρώτη φορά αλλαγή δίσκου-πλατο?