Χτες, επιστρεφοντας απο Αθηνα, μετα απο μια καταδρομικη σε γιατρο, για τη Μανα μου, ειχα 2 δωρεαν διελευσεις.
Βγαινοντας απο Αθηνα, στα πρωτα (Αφιδνες ; ), βλεπω πινακιδα για δωρεαν διελευση. Περναω φυσικα.
Στα δευτερα, σταματαω, κοιταω και η μπαρα ειναι ορθια και υπαλληλος δεν υπαρχει στο κουβουκλιο. Περναω και ακουω σειρηνα. ;;;;;
Στα τριτα, ξανασταματαω, η μπαρα ορθια, η υπαλληλος εχει παει να κατεβασει μια αλλη μπαρα (την βλεπω) και εκεινη τη στιγμη περνανε και απο δεξια και απο αριστερα 2 νταλικες χωρις να σταματησουν. Ηχουν οι σειρηνες, "ζηλευω" εγω, η υπαλληλος δεν εχει μπει ακομη μεσα στο κουβουκλιο της, την κανω και γω, γκαζωμενος 1η - 2α. Περναω αναμεσα απο τις νταλικες, κοβω ρυθμο, και βλεπω στον καθρεφτη αναμμενο φαρο. Συνεχιζω χαλαρος, πισω απο αλλη νταλικα, το περιπολικο περναει τις 2 "τζαμπανταν" νταλικες και ερχεται προς το μερος μου, αλλα μετα στριβει μεσα στο πρατηριο που ειναι ακριβως μετα τα διοδια.
Μπερδευτηκε, κατι αλλο εψαχνε; Δεν ξερω. Οψομεθα...
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.